Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2012 10 04, 21:22)
O kokia tavo oda?prausiklis nealergizioja,nesausina?kuomtaip patinka?kokius kremus naudoji?

jau kokius ketvirtus metus, o gal daugiau, naudoji prausiklį ir Sebium Hydra ir AI kremukus. Prausiklis tobulas, neturiu jam visiškai jokių priekaištų, puikiai prausia, porą paspaudimų man nuprausia švariai visą dieninį makiažą. Nesausina, oda švelni lieka. Žodžiu, superinis thumbup.gif

oda mišri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutia: 04 spalio 2012 - 21:54
niekas neturit šito kremuko-gelio? domintų atsiliepimai 4u.gif
Sebium Mat
user posted image
Atsakyti
Ar yra bandziusiu?

Hydrabio H2O
user posted image

Hydrabio Mousse
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 10 05, 11:58)
Ar yra bandziusiu?

Hydrabio H2O
user posted image

bandziau. tik kitokioj pakuotej.
tiesa sakant didelio skirtumo tarp Hydrabio ir Sensibio nemaciau...... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2012 10 04, 21:50)
jau kokius ketvirtus metus, o gal daugiau, naudoji prausiklį ir Sebium Hydra ir AI kremukus. Prausiklis tobulas, neturiu jam visiškai jokių priekaištų, puikiai prausia, porą paspaudimų man nuprausia švariai visą dieninį makiažą. Nesausina, oda švelni lieka. Žodžiu, superinis  thumbup.gif

oda mišri.

is mano puses- oda misti, problematiska. bet prausiklis sausino veida
Atsakyti

QUOTE(Mivida @ 2012 10 05, 12:58)
Ar yra bandziusiu?

Hydrabio H2O
user posted image

Bandžiau. Man pagrindinis skirtumas tarp šio ir sensibio bei sebium h20 buvo tas, kad hydrabio sunkiau nuvalo ilgai išliekantį makiažą (ypač vandeniui atsparų tušą). Bet jis nesausina odos taip kaip sebium h20.
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2012 10 04, 21:55)
niekas neturit šito kremuko-gelio? domintų atsiliepimai  4u.gif
Sebium Mat

Esu išbandžius ne kremą-gelį, o fluidą. Iš pradžių atrodė, kad galbūt kemša poras, tai dvejojau dėl tolesnio naudojimo, bet štai dabar jau praktiškai pabaigiau pakuotę ir supratau, kad tikrai man patinka tiek jo matiškumas, tiek ilgesnis riebalų sulaikymas (pas mane riebi T zona), tiek drėkinimo mano mišriai odai bent kol kas pilnai pakako, ir svarstau, kad gal visgi reikės kartoti 4u.gif Tiesa, po kurio laiko to kimšimo kaip ir nebepastebėjau, galbūt čia buvo kitos problemos ar netinkančios kombinacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cupcake @ 2012 10 06, 14:56)
Na atrodo tai šitaip jis Sebium Mat
user posted image  mirksiukas.gif

Kaip manot ar ypac riebiai odai jis gerai sustabdytu riebalavimasi ir islaikytu matiskuma? 4u.gif pas mane labai riebi t zona ir po poros valandu t zona blizga kaip taukais istepta nepriklausomai ar netepu po prausiklio kremo ar tepu doh.gif o buvo isbandyti ir iwostin ir avene matiskuma suteikiantis tai nesinori apsisauti ir ismesti pinigeliu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 10 06, 15:30)
Kaip manot ar ypac riebiai odai jis gerai sustabdytu riebalavimasi ir islaikytu matiskuma?  4u.gif pas mane labai riebi t zona ir po poros valandu t zona blizga kaip taukais istepta nepriklausomai ar netepu po prausiklio kremo ar tepu  doh.gif o buvo isbandyti ir iwostin ir avene matiskuma suteikiantis tai nesinori apsisauti ir ismesti pinigeliu... unsure.gif

Žinokit tikrai nežinau, manau kiekvienam skirtingai tos priemonės veikia, kas tinka vienam, nebūtinai tiks ir kitam, tad tik pabandžius galima spręst... O kad pinigėliai nebūtų mėtomi, tai manau būtų galima paprašyt mėginėlių vaistinėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, sutinku kad tai individualu, bet daugmaz ispudi susidaryti galima, tuo isitinau isbandziusi sebium hidra kremuka - kaip ir daugeliui cia minejusi man taip pat neisimtis buvo tai jog kremas per sunkus ir jautesi kad rodos pilnai nesusigeria, o daugiau biodermos nesu isbaiusiusi smile.gif teks atakuoti vaistines, bet gaila pastebiu jog klaipedoje ju sunku gauti, gaila perziurejau biodermos prezentacijos dabar vyksta tik kaune, vilniuje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 10 05, 12:58)
Ar yra bandziusiu?

Hydrabio H2O
user posted image

Aš naudoju Sebium jau ne pirmus metus, mano mišri oda ir veik kasdien darausi makiažą. Geras produktas, jokių priekaištų. Dabar Šeimos vaistinėje akcija, tai nusipirkau "bambalį" šio į atsargas, nors dar nesibaigė senasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 07 spalio 2012 - 08:43
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 07, 08:36)
Aš naudoju Sebium jau ne pirmus metus, mano mišri oda ir veik kasdien darausi makiažą. Geras produktas, jokių priekaištų. Dabar Šeimos vaistinėje akcija, tai nusipirkau "bambalį" šio į atsargas, nors dar nesibaigė senasis.

Klausiu butent apie melyna, nes rozinio pati jau n buteliuku sunaudojau, jis man idealus, bet susidomejau dar melynu, todel klausiu. O Sebium veidui naudociau, bet akims trinti schmoll.gif Ten cinkas lyg antroje vietoje, kuris sausina jautria paakiu oda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 10 06, 10:17)
kokie atsiliepimai apie si sampuna?

patys geriausi. mano galvos odai tinka ne visi sampunai. o sitas idealus
Atsakyti