Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(cionge @ 2012 09 21, 13:38)
Atrodo netepu storai  g.gif Na reiks mėgint dar mažiau tept. Šiandien žiūriu jau ir giluminis atsirado  doh.gif Tai kaip man čia taip, ne gerėja, o blogėja  doh.gif

kai pradėjau jį naudoti, tai ir man buvo atsiradę pora nedorėlių, bet man sutapo su mano pms, tai kremukas tikrai padėjo juos greit pagydyt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 21 rugsėjo 2012 - 13:03
o gal kuri turite ir naudojate Sebium Masque? - kauke smile.gif

nes as nusipirkau, o ji man tepasi gabalais, netolygiai, pirma kart tokia kvaila konsistencija kaukes tenka matyt... g.gif

galiojimas tikrai geras - iki 2014 pabaigos, pirkta Eurovaistinej, tad lyg neturejo pazeisti laikymo salygu...

gal jums su ja kitaip? smile.gif user posted image
Atsakyti
lisik , mano kaukyte tepasi lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 21, 10:54)
eina spuogelius išspaust? buvot pas dermatologą? nes panašu į veido erkutę  g.gif

sakot? g.gif siaip as i tuos dermatologus ziuriu skeptiskai, manau, kad jie pasalintu pasekmes antibiotikais bet net ne priezasti. as ko tik nedarau, kadangi man buna beria ir pasmakre, atsisakiau pieno produktu visai nes tai yra didelis alergenas, pasidare geriau bet buna dar paberia. siuo metu oda yra beveik uzgijusi likusius tik demeles ir keli spuogiukai. to kremo dar nenusipirkau bet planuoju siandien.
Atsakyti
gal matėte kur yra nuolaidos AI kremukui?
ar bandėt kas šį rankų kremuką? ax.gif
Bioderma Atoderm Mains
user posted image
kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 09 27, 22:57)
o gal kuri turite ir naudojate Sebium Masque? - kauke smile.gif

nes as nusipirkau, o ji man tepasi gabalais, netolygiai, pirma kart tokia kvaila konsistencija kaukes tenka matyt...  g.gif

galiojimas tikrai geras - iki 2014 pabaigos, pirkta Eurovaistinej, tad lyg neturejo pazeisti laikymo salygu...

gal jums su ja kitaip?  smile.gif

QUOTE(Vikuute @ 2012 09 28, 23:01)
lisik , mano kaukyte tepasi lygiai taip pat drinks_cheers.gif

ji yra tirsta, gal del to?
bet ne gabalais, siaip sakyciau sunkiai tepasi.
bet man ji patinka. naudojau dar tik karta, ziuresim ar isspres problemas
Papildyta:
QUOTE(Turquoiselle @ 2012 09 21, 10:37)
Ar tinka Sebium AI kremukas nakčiai? Ar jūs naudojate jį dieną, o nakčiai kokį kitą?

tik nakciai.
jis man gumuliuojasi
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 10 02, 00:04)
tik nakciai.
jis man gumuliuojasi

maniškis nesigumuliuoja, labai gražiai pasidengia, gerai susigeria. Tepu ir dienai, o kodėl negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 01 spalio 2012 - 23:10
pirmas ispudis is ryto buvo geras po nakties su serumu, kakta isvis graziai atrode, zandas mano ir siaip jau buvo sugijes bet liko demeliu ir siaip g.gif manau kad savo problema issipresiu iki kito crash'o doh.gif ir isvis kai pabaigsiu turima kosmetika, manau visa linija Biodermos nusipirksiu, kazkaip man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 01, 23:09)
maniškis nesigumuliuoja, labai gražiai pasidengia, gerai susigeria. Tepu ir dienai, o kodėl negalima?

aisku galima. man netinka diena, nes gumuliuojasi
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2012 10 02, 07:06)
pirmas ispudis is ryto buvo geras po nakties su serumu, kakta isvis graziai atrode, zandas mano ir siaip jau buvo sugijes bet liko demeliu ir siaip  g.gif manau kad savo problema issipresiu iki kito crash'o  doh.gif ir isvis kai pabaigsiu turima kosmetika, manau visa linija Biodermos nusipirksiu, kazkaip man patinka ax.gif

as senai jau ja isimylejus good.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 10 02, 08:11)
aisku galima. man netinka diena, nes gumuliuojasi
Papildyta:
as senai jau ja isimylejus  good.gif

aš ja neseniai atradau(Bioderma), labai džiaugiuosi ir gailiuosi kad ne anksčiau ax.gif
Atsakyti
aš ir griebsiu milžiną prausiklį, nepamainomas jis man jau kelinti metai, kaip ir kremai, beje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 10 04, 22:15)
aš ir griebsiu milžiną prausiklį, nepamainomas jis man jau kelinti metai, kaip ir kremai, beje. smile.gif

O kokia tavo oda?prausiklis nealergizioja,nesausina?kuomtaip patinka?kokius kremus naudoji?
Atsakyti