QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 20, 07:38)
žinokit ir man taip.. normalus veidas ir bac kaip pradėjo vieną žandą berti. nebežinau ką daryt. tą tepu.. nepadeda kita tepu.. nepadeda.. tada atradau bioderma kosmetika ir net draugė po 3-4 sav. sako "ooo kaip tau padėjo ši kosmetika nes tikrai buvo jau baisu "
ir čia atsirado meilė biodermai ai turiu pridurti kad naudojau kremą kartu su biodermos prausikliu riebiai odai nežinau ar tai turėjo didelės įtakos. gal būtų tik kremo užtekę
ir čia atsirado meilė biodermai ai turiu pridurti kad naudojau kremą kartu su biodermos prausikliu riebiai odai nežinau ar tai turėjo didelės įtakos. gal būtų tik kremo užtekę
na zinok galiu pasidziaugti. vakare patepiau zanduka paprastu arbatmedzio aliejumi ir siandien vaizdas jau pakankamai geras, be tu uzdegimo zidiniu bet gal vis tiek reiks nusipirkti, as kaip suprantu tas sebium skirtas skirtas visam veidui ar tik spuoguotom vietom?
o zinok taip buna todel kad atsiranda uzdegimas kuris isplinta ir situacija tik blogeja. dar su kokiais pylingais infekcija po visa veida isnesiojam. as tai buvau irgi ziauriai dasivarius bet viska issigydziau su vienu prausikliu is vaistines. nes zandai buvo spuogas ant spuogo. ir kompatiktine mesiu i siukslyna nes turiu itarima kad nuo jos cia man viskas.