Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(egliuchiux @ 2012 09 20, 07:38)
žinokit ir man taip.. normalus veidas ir bac kaip pradėjo vieną žandą berti. nebežinau ką daryt.  blink.gif  tą tepu.. nepadeda sad.gif kita tepu.. nepadeda.. tada atradau bioderma kosmetika ir net draugė po 3-4 sav. sako "ooo kaip tau padėjo ši kosmetika nes tikrai buvo jau baisu "  biggrin.gif  blush2.gif  unsure.gif

ir čia atsirado meilė biodermai  biggrin.gif  wub.gif   ai turiu pridurti kad naudojau kremą kartu su biodermos prausikliu riebiai odai  mirksiukas.gif  4u.gif  nežinau ar tai turėjo didelės įtakos. gal būtų tik kremo užtekę  g.gif

na zinok galiu pasidziaugti. vakare patepiau zanduka paprastu arbatmedzio aliejumi ir siandien vaizdas jau pakankamai geras, be tu uzdegimo zidiniu blush2.gif bet gal vis tiek reiks nusipirkti, as kaip suprantu tas sebium skirtas skirtas visam veidui ar tik spuoguotom vietom?
o zinok taip buna todel kad atsiranda uzdegimas kuris isplinta ir situacija tik blogeja. dar su kokiais pylingais infekcija po visa veida isnesiojam. as tai buvau irgi ziauriai dasivarius bet viska issigydziau su vienu prausikliu is vaistines. nes zandai buvo spuogas ant spuogo. blink.gif ir kompatiktine mesiu i siukslyna nes turiu itarima kad nuo jos cia man viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 rugsėjo 2012 - 10:30
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 22:43)
bet dar pries pora savaiciu mano veidas buvo normalus  blink.gif nu jomajo. reiks gal nusipirkt ta sebium serum ir siaip jei ka profilaktiskai panaudosiu. nu blm begaliu kai nervuoja.

tai cia gal biski hormonai? kad kompaktine pudra giluminius spuogus sukeltu- kazkaip nesitiki. uzkimsti poras ir komedonus padaryt gali, nu bet tokius gilius uzsegiminius g.gif
sebium linija skirta misriai rba riebiai odai, turinciai spuogu arba linkusiai i spuogus. serumas yra koncentruota ir ko gero stipriausio poveikio priemone is visos linijos, AI- giluminiam spuogam, AKN- komedonam, hydra- drekinimui, labiau tinka kaip antras-trecias kremas odai atgaivinti arba misriai odai be didesniu aknes problemu, mat ir mat tinted panasus i hydra, tik maziau drekina, labiau reguliuoja riebalu issikyrima, pore refiner- sutraukia poras ir mazina blizgejima. dar yra prausiklis, vanduo ir kauke. tai is viso sito gerio as tik AI ir serumo nebandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 09 20, 11:19)
tai cia gal biski hormonai? kad kompaktine pudra giluminius spuogus sukeltu- kazkaip nesitiki. uzkimsti poras ir komedonus padaryt gali, nu bet tokius gilius uzsegiminius  g.gif
sebium linija skirta misriai rba riebiai odai, turinciai spuogu arba linkusiai i spuogus. serumas yra koncentruota ir ko gero stipriausio poveikio priemone is visos linijos, AI- giluminiam spuogam, AKN- komedonam, hydra- drekinimui, labiau tinka kaip antras-trecias kremas odai atgaivinti arba misriai odai be didesniu aknes problemu, mat ir mat tinted panasus i hydra, tik maziau drekina, labiau reguliuoja riebalu issikyrima, pore refiner- sutraukia poras ir mazina blizgejima. dar yra prausiklis, vanduo ir kauke. tai is viso sito gerio as tik AI ir serumo nebandzius  biggrin.gif
aciu drinks_cheers.gif
spuogais mesti eme pries mm, hormonai, o uzdegimai atsirado man prikisus nagus doh.gif kompaktine uzkemsa poras o as dar padraskau ir paspaudziu, taip atsiranda uzdegimas doh.gif man pirstus reik nukapot.
siaip as naudoju dabar kita naturalia serija atsisiusta is iherb, prausiklis ir kremas yra is visokiu alieju, vienas is ju yra arbatmedis tai kolkas tokiu dalyku man nereikia. nebent sakau, nakciai pasiteplioti kazka naujo nusipirkti. o veliau gal isbandysiu ir visa kita bet kolkas dar turiu nemazai to gerio tik reik ziuret kad is galiojimo neiseitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 20 rugsėjo 2012 - 12:54
tokiu atveju rekomenduoju nebekist nagu ir nebegamint giluminiu spuogu sau biggrin.gif susigydykit su arbatmedziu, o paskui komedonus naikint imkit AKN arba koki kita krema su BHA/salicilo rugstim smile.gif
Atsakyti
Merginos, as jau irgi susidomejau Biodermos produktais..nors esu senai ne jaunikle, bet mano skruostai atrodo panasiai kaip pries tai idetoj nuotraukoj unsure.gif , nzn kas atsitiko, bet turiu itarima kad veidas taip 'susigadino' po rugstyniu valymu..dabar nzn kuo issigydyt..
Skaiciau skaiciau, kiek supratau reiktu man AI kremuko?
Gal imanoma ju meginuku kur pabandymui gaut g.gif
Atsakyti
prasykit vaistinese (kartais turi), pas dermatologus (dazniausiai turi) arba tiesiai i bioderma (kartais duoda) smile.gif
Atsakyti
Patarkite, merginos, ką daryt. Naudoju Sebium AI kremuką, bet atsirado ant veido daugiau tokių riebalinių spuogelių ir oda tapo rieboka doh.gif Ar tai reiškia, kad man netinka šis kremas, ar naudoti toliau ir tikėtis, kad oda susitvarkys g.gif Gal kam irgi taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(agapiii @ 2012 09 21, 10:34)
vakar AI kremuko mėginuko paprašiau

Super!
dabar belieka kazkaip atsidurt tam Akropoly ..smile.gif

vakar dar prisiminiau kad savo paaugliui esu pirkus Juaroj Plante System Akn kremuka problematiskai odai, sakau gal jis bus panasus i ta Biodermos AI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 21 rugsėjo 2012 - 09:43
Ar tinka Sebium AI kremukas nakčiai? Ar jūs naudojate jį dieną, o nakčiai kokį kitą?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 12:13)
radau ta ft. o mano zandas dabar atrodo taip
http://www.part.lt/i...0de1a2a8176.jpg
jis dar ir padraskytas aisku is tu nervu kad vel isbere  verysad.gif bijau vel koki uzdegima isimest, esu turejus  blink.gif
tai kuri patartumet?

eina spuogelius išspaust? buvot pas dermatologą? nes panašu į veido erkutę g.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2012 09 21, 10:26)
Patarkite, merginos, ką daryt. Naudoju Sebium AI kremuką, bet atsirado ant veido daugiau tokių riebalinių spuogelių ir oda tapo rieboka  doh.gif Ar tai reiškia, kad man netinka šis kremas, ar naudoti toliau ir tikėtis, kad oda susitvarkys  g.gif Gal kam irgi taip buvo?

ar labai storai tepates to kremuko? pastebėjau, kad daugiau jo užsitepus, ryte veidas toks riebaluotas atrodo, nereikia jo padauginti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Turquoiselle @ 2012 09 21, 11:37)
Ar tinka Sebium AI kremukas nakčiai? Ar jūs naudojate jį dieną, o nakčiai kokį kitą?

aš nakčiai ir dienai naudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 21, 12:48)
ar labai storai tepates to kremuko? pastebėjau, kad daugiau jo užsitepus, ryte veidas toks riebaluotas atrodo, nereikia jo padauginti ax.gif

Atrodo netepu storai g.gif Na reiks mėgint dar mažiau tept. Šiandien žiūriu jau ir giluminis atsirado doh.gif Tai kaip man čia taip, ne gerėja, o blogėja doh.gif
Atsakyti