Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tiara1 @ 2012 09 19, 09:06)
Aš taip pat norėčiau pirkti vieną iš šių kremų, bet dvejoju kurį. Gal naudojusios abu kremus galėtų palyginti? Kaip supratau iš ankstesnių atsiliepmų, AI yra stipresnio poveikio, priešuždegiminis, skirtas daugiau giluminiams spuogams. O AKN labiau drėkinantis ir skirtas inkštirams, paviršiniams spuogams? Gal vis dėlto AI yra efektyvesnis?

Man asmeniškai AI žymiai labiau patiko ir dabar jį naudoju. Sebium AKN man sausino odą, juo pasitepus labai nemalonus jausmas būdavo ir nieko jis man nepadėjo, o nuo AI veidas pagražėjo, mažiau beria, odos nesausina. Aš vienareikšmiškai už AI 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 09 19, 08:54)
Man asmeniškai AI žymiai labiau patiko ir dabar jį naudoju. Sebium AKN man sausino odą, juo pasitepus labai nemalonus jausmas būdavo ir nieko jis man nepadėjo, o nuo AI veidas pagražėjo, mažiau beria, odos nesausina. Aš vienareikšmiškai už AI 4u.gif  wub.gif

ikalbejot biggrin.gif nes man beria ypatingai zandus ir smakra, daugiau giluminiai spuogeliais. priezasties ieskot pavargau, reikia salint pasekmes.
Atsakyti
na baigiat ir mane sugundyti unsure.gif gal galit parasyti, kiek AI Lietuvoje kainuoja?
beje, o kaip kvapas? ir ar butu tinkamas nakciai? g.gif
aj jau radau aprasyme, kad kaip tik vakare ir rekomenduojamas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 19 rugsėjo 2012 - 10:34
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 10:57)
ikalbejot  biggrin.gif nes man beria ypatingai zandus ir smakra, daugiau giluminiai spuogeliais. priezasties ieskot pavargau, reikia salint pasekmes.

Pagal Bioderma,AI skirtas pūlingiems spuogams,temoje buvo įdėta net foto kokiems.
Teko apsilankyti Bioderma ofise,tai giluminiams bėrimams(ypač jei hormoninio pobūdžio) rekomendavo Sebium serum.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 09 19, 10:43)
Pagal Bioderma,AI skirtas pūlingiems spuogams,temoje buvo įdėta net foto kokiems.
Teko apsilankyti Bioderma ofise,tai giluminiams bėrimams(ypač jei hormoninio pobūdžio) rekomendavo Sebium serum.

radau ta ft. o mano zandas dabar atrodo taip
http://www.part.lt/i...0de1a2a8176.jpg
jis dar ir padraskytas aisku is tu nervu kad vel isbere verysad.gif bijau vel koki uzdegima isimest, esu turejus blink.gif
tai kuri patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 rugsėjo 2012 - 11:14
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 17, 17:00)

Bandote itikinti, kad si linija skirta veido odai? biggrin.gif Nu gi sakau, jeigu jums tinka, prasau, bet net si kremuka kuri parodete, naudociau extra atvejais, pvz pries salti, ar panasiai, bet kruopsciai veido odos prieziurai yra skirtos atskiros, rimtos linijos, kiekvienam odos tipui.

As tokia, kad jeigu parasyta KUNUI ir veidui, tai man si priemone tik KUNUI biggrin.gif

Del AI ir AKN, man labiau patiko AKN. Problema buvo inkstirai, tai neblogai isvalydavo poras, nekildavo raudonu spuogeliu smile.gif AI gqlbut irgi gerqs, bet suprqtqu, kad mano problemos tipui jis neefektyvus.

Po vasaros kardinaliai pasikeite odos tipas, nekila spuogeliu, tfu-tfu, oda nesirebaluoja, tai pereisiu tik prie drekinimo, planuoju isigyti sias priemones

Hydrabio Légère ir Hydrabio Sérum.
Bet toliau naudosiu mylimukus Sebium prausikli ir Créaline H2O vandenuka. wub.gif
Tik dabar pastebejau, kad Créaline H2O yra 2 rusiu, parfumuotas ir neparfumuotas blink.gif Reikes atidziau ziureti vaistineje, ka perku, nes papildomos chemijos man nereikia biggrin.gif

Atsakyti
Aš taip pat norėčiau pirkti vieną iš šių kremų, bet dvejoju kurį. Gal naudojusios abu kremus galėtų palyginti? Kaip supratau iš ankstesnių atsiliepmų, AI yra stipresnio poveikio, priešuždegiminis, skirtas daugiau giluminiams spuogams. O AKN labiau drėkinantis ir skirtas inkštirams, paviršiniams spuogams? Gal vis dėlto AI yra efektyvesnis?

skaičiau, kad AI labaiu drėkinantis, nei AKN, AKN nebandžiau, bet AI tikrai drėkina neblogai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mivida @ 2012 09 19, 12:17)
Bandote itikinti, kad si linija skirta veido odai?  biggrin.gif Nu gi sakau, jeigu jums tinka, prasau, bet net si kremuka kuri parodete, naudociau extra atvejais, pvz pries salti, ar panasiai, bet kruopsciai veido odos prieziurai yra skirtos atskiros, rimtos linijos, kiekvienam odos tipui.
biggrin.gif

jokių būdu nebandau biggrin.gif tik pasakėte, kad nėra, o aš randu kad yra 4u.gif niekam jo nerekomenduoju, nes pati nebandžiau, be to , mano poreikiams žinau kad netiktų ax.gif kalbant apie kremą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 19 rugsėjo 2012 - 11:25

aš abu turiu. AI man išgydė giluminisu spuogus ir dabar guli nenaudojamas. o AKN tai man tokia kaip kasdienė priemonė nuo inkštirų. ax.gif

QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 10:57)
ikalbejot  biggrin.gif nes man beria ypatingai zandus ir smakra, daugiau giluminiai spuogeliais. priezasties ieskot pavargau, reikia salint pasekmes.

QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 12:13)
jis dar ir padraskytas aisku is tu nervu kad vel isbere  verysad.gif bijau vel koki uzdegima isimest, esu turejus  blink.gif
tai kuri patartumet?

mano toks žandas buvo unsure.gif AI man labai padėjo jį išgydyti. bet nesitikėkit stebuklo per dieną. pradžioje man gal tų giluminių dar daugiau atsirado.. o paskui bigsmile.gif nebėr. bigsmile.gif gal apie mėnesį naudojau kol viskas gražiai sugijo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 11:13)
jis dar ir padraskytas aisku is tu nervu kad vel isbere  verysad.gif bijau vel koki uzdegima isimest, esu turejus  blink.gif
tai kuri patartumet?

pas jus ir uzdegiminiai, ir komedonu siek tiek yra. jusu vietoj bandyciau pirma uzdegiminius spuogus tvarkyti, o tada jau neuzdegiminius komedonus. uzdegiminiem, giliem spuogam rekomenduojamas AI, komedonam- AKN. arba galit megint visus spuogus vienu metu 'dubasint' sebium serum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 09 19, 20:18)
galit megint visus spuogus vienu metu 'dubasint' sebium serum  biggrin.gif

stai ka Bioderma raso FB:
Sunkiai gyjantys spuogai jau nebe paauglystės laikotarpiu vadinami suaugusiųjų akne. Šiai problemai BIODERMA turi sprendimą – Sébium Sérum! Priemonė sumažina jau esančiu spuogus, skatina jų gijimą, bei odos atsinaujinimą, nuramina uždegimą. Oda tampa lygesnė, skaistesnė, o randeliai mažiau matomi. Klinikiniais tyrimais įrodyta, jog po 28 d. naudojimo odos pažeidimų būklė pagerėjo 98,7% atvejų. Naudokite vakarais.
http://www.bioderma....ction/1439.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 19 rugsėjo 2012 - 19:35
QUOTE(dominica @ 2012 09 19, 19:18)
pas jus ir uzdegiminiai, ir komedonu siek tiek yra. jusu vietoj bandyciau pirma uzdegiminius spuogus tvarkyti, o tada jau neuzdegiminius komedonus. uzdegiminiem, giliem spuogam rekomenduojamas AI, komedonam- AKN. arba galit megint visus spuogus vienu metu 'dubasint' sebium serum  biggrin.gif

bet dar pries pora savaiciu mano veidas buvo normalus blink.gif nu jomajo. reiks gal nusipirkt ta sebium serum ir siaip jei ka profilaktiskai panaudosiu. nu blm begaliu kai nervuoja.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 09 19, 23:43)
bet dar pries pora savaiciu mano veidas buvo normalus  blink.gif nu jomajo. reiks gal nusipirkt ta sebium serum ir siaip jei ka profilaktiskai panaudosiu. nu blm begaliu kai nervuoja.

žinokit ir man taip.. normalus veidas ir bac kaip pradėjo vieną žandą berti. nebežinau ką daryt. blink.gif tą tepu.. nepadeda sad.gif kita tepu.. nepadeda.. tada atradau bioderma kosmetika ir net draugė po 3-4 sav. sako "ooo kaip tau padėjo ši kosmetika nes tikrai buvo jau baisu " biggrin.gif blush2.gif unsure.gif

ir čia atsirado meilė biodermai biggrin.gif wub.gif ai turiu pridurti kad naudojau kremą kartu su biodermos prausikliu riebiai odai mirksiukas.gif 4u.gif nežinau ar tai turėjo didelės įtakos. gal būtų tik kremo užtekę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 20 rugsėjo 2012 - 07:38