Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Galinti @ 2012 09 17, 12:31)
Nusipirkau Biodermos atoderm creme lavante prausiklį ( susigundžiau akcija). Bet pastebėjau, kad mane labai išbėrė - spuogai tokie nemalonūs, panašūs į giluminius. Supanikavau - ar gali būti nuo prausiklio? unsure.gif Panaudojau jį kokias tris dienas, ir pradėjo kilti tie bjaurybės

visko gali būti, bandykite praustis su kitu, jei nebekils, viskas aišku tada bus 4u.gif gal taip oda suregavo. aš ir naudoju šį prausiklį, išpradžių labai džiaugiausi, bet paskutiniu metu pastebėjau, kad vien juo nusiprausus, oda po kiek laiko tokia lipni pasidaro, net nemoku paaiškinti g.gif po prausiklio dar nusivalius su sebium H2O vandenuku, daug smagiau odytė jaučiasi.
Atsakyti
O vandenukas gal padeda šiek tiek apgydyti spuogelius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 17, 13:19)
O vandenukas gal padeda šiek tiek apgydyti spuogelius?  blush2.gif

jei giluminiai, nemanau ax.gif o anksčiau kildavo problemų su oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 17 rugsėjo 2012 - 14:52
Mergaitės, gal galite patarti. Kuris kremukas AKN ir AI padėtų kovoti su inkštirais ant veido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 09 17, 11:31)
Nusipirkau Biodermos atoderm creme lavante prausiklį ( susigundžiau akcija). Bet pastebėjau, kad mane labai išbėrė - spuogai tokie nemalonūs, panašūs į giluminius. Supanikavau - ar gali būti nuo prausiklio? unsure.gif Panaudojau jį kokias tris dienas, ir pradėjo kilti tie bjaurybės

O kodel jus kunui skirtu prausikliu, prausiate veida? unsure.gif Ziuriu temoje nauja "mada" prasidejo biggrin.gif

Jeigu veido oda nors kiek jautresne, aisku, kad sureaguos i toki prausikli smile.gif

As jau N-aji buteliuka perku Bioderma Sebium Gel, nesausina odos, ilgam uztenka, patogus buteliukas su dozatorium. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2012 09 17, 15:53)
Mergaitės, gal galite patarti. Kuris kremukas AKN ir AI padėtų kovoti su inkštirais ant veido?  g.gif

AKN 4u.gif
QUOTE(Mivida @ 2012 09 17, 15:55)

As jau N-aji buteliuka perku Bioderma Sebium Gel, nesausina odos, ilgam uztenka, patogus buteliukas su dozatorium.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pats pačiausias ax.gif
Atsakyti
O kodel jus kunui skirtu prausikliu, prausiate veida?  unsure.gif Ziuriu temoje nauja "mada" prasidejo  biggrin.gif

o kur jūs matėte parašyta, kad jis skirtas tik kūnui? ant mano buteliuko rašo, kad skirtas ir veido prausimui.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 17, 15:19)
o kur jūs matėte parašyta, kad jis skirtas tik kūnui? ant mano buteliuko rašo, kad skirtas ir veido prausimui.

Rasyti, aisku, kad nerasys, kad tik pirk ir naudok kam nori, bet kartais reikia ne skaityti o galvoti 4u.gif si linija skirta kunui, nes neturi nei vieno kremuko veidui (mazos talpos), tik prausikliai, pieneliai, gabalinis muilas, kremai kunui ir rankoms. Pas mus vaistinese si linija net kuno prieziuros skyriuje. Vien priemoniu talpa daug ka pasako. Na jei tinka veidui tai puiku, bet jei netiko, nereikia kaltinti priemones smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 09 17, 16:58)
Rasyti, aisku, kad nerasys, kad tik pirk ir naudok kam nori, bet kartais reikia ne skaityti o galvoti  4u.gif si linija skirta kunui, nes neturi nei vieno kremuko veidui (mazos talpos), tik prausikliai, pieneliai, gabalinis muilas, kremai kunui ir rankoms. Pas mus vaistinese si linija net kuno prieziuros skyriuje. Vien priemoniu talpa daug ka pasako. Na jei tinka veidui tai puiku, bet jei netiko, nereikia kaltinti priemones  smile.gif

kremukas veidui Atoderm linijos http://www.bioderma....ction/1444.html 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 17 rugsėjo 2012 - 17:01
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 17, 15:50)
o anksčiau kildavo problemų su oda?

Problemos su veido oda man būna per pms, galima tai pastebėti - tada oda jautresnė, iškyla spuogų ax.gif
Papildyta:
O kodel jus kunui skirtu prausikliu, prausiate veida?  unsure.gif Ziuriu temoje nauja "mada" prasidejo  biggrin.gif

Jeigu veido oda nors kiek jautresne, aisku, kad sureaguos i toki prausikli  smile.gif
As jau N-aji buteliuka perku Bioderma Sebium Gel, nesausina odos, ilgam uztenka, patogus buteliukas su dozatorium.  thumbup.gif

doh.gif prisiskaičiau sm atsiliepimų, kaip nuvalo makiažą, plius ant pakuotės buvo parašyta veidui ir kūnui. Veidui esu naudojusi uriage prausiklį, kuris taip pat skirtas veidui ir kūnui, jokių problemų nekilo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galinti: 17 rugsėjo 2012 - 17:10
susigundziau kremuku, mastau tarp Sebium AI ir AKN. nelabai suprantu kuris geresnis. metu ne 18, daznai isberia g.gif siaip mano oda misri, bet nelabai blizga, reiketu kokio priezudegiminio gal daugiau g.gif vakare galvoju naudoti po prausiklio su arbatmedziu ir Biodermos Sensibio vandenuko. rytui tai turiu naturalu losijona su arbatmedziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 18 rugsėjo 2012 - 20:38
QUOTE(guodzik @ 2012 09 18, 21:35)
susigundziau kremuku, mastau tarp Sebium AI ir AKN. nelabai suprantu kuris geresnis. metu ne 18, daznai isberia g.gif siaip mano oda misri, bet nelabai blizga, reiketu kokio priezudegiminio gal daugiau  g.gif vakare galvoju naudoti po prausiklio su arbatmedziu ir Biodermos Sensibio vandenuko. rytui tai turiu naturalu losijona su arbatmedziu.

Aš taip pat norėčiau pirkti vieną iš šių kremų, bet dvejoju kurį. Gal naudojusios abu kremus galėtų palyginti? Kaip supratau iš ankstesnių atsiliepmų, AI yra stipresnio poveikio, priešuždegiminis, skirtas daugiau giluminiams spuogams. O AKN labiau drėkinantis ir skirtas inkštirams, paviršiniams spuogams? Gal vis dėlto AI yra efektyvesnis?
Atsakyti