Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2012 09 07, 16:46)
Iki kada galioja H2O vandenukai? Po atidarymo 12men? Nes planuoju isgyti du vandenukus skirtingus, ir naudoti juos vienu metu, bet nezinau ar spesiu, taupiai jie man naudojasi  blush2.gif

ant maniškio rašo 12mėn ax.gif o man žiuriu tada visai netaupiai, per 3savaites naudojimo ryte ir vakare, likę šiek tiek mažiau nei pusę buteliuko iš 100ml blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 09 07, 23:35)
Nespesiu tada isnaudot doh.gif

įdomu, kokiais tempais jums naudojasi? blush2.gif man per 3sav susinaudojo 60ml, bet makiažą su juo nevalau, tik nusiprausus veidą su juo dar nusivalau, nu taip negailėdama jo. jei valyčiau makiažą, tai, spėju, dar daugiau naudotųsi g.gif
p.s. pasiguosiu, negavau vandenuko, kaip dovanėlės prie kremuko, nebeturi (Eurovaistinėje) rolleyes.gif teko pirktis, patinka jis man, nesitikėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 08 rugsėjo 2012 - 13:55
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 08, 14:54)
įdomu, kokiais tempais jums naudojasi? blush2.gif man per 3sav susinaudojo 60ml, bet makiažą su juo nevalau, tik nusiprausus veidą su juo dar nusivalau, nu taip negailėdama jo. jei valyčiau makiažą, tai, spėju, dar daugiau naudotųsi g.gif
p.s. pasiguosiu, negavau vandenuko, kaip dovanėlės prie kremuko, nebeturi (Eurovaistinėje) rolleyes.gif teko pirktis, patinka jis man, nesitikėjau blush2.gif

As perku didelius 500ml vandenukus. Naudoju toki buteli kazkur 7 men. 4u.gif Tepu nusiprausus prausikliu ir nenaudoju jo po daug, nes pertekliu vistiek reikia nuvalyti, tai nematau prasmes daug jo pilti vienu sykiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 08 rugsėjo 2012 - 22:21
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 09 08, 22:19)
As perku didelius 500ml vandenukus. Naudoju toki buteli kazkur 7 men. 4u.gif Tepu nusiprausus prausikliu ir nenaudoju jo po daug, nes pertekliu vistiek reikia nuvalyti, tai nematau prasmes daug jo pilti vienu sykiu  biggrin.gif

pirkau pries du menesius vidutini buteliuka, jau nebera puse. akiu nevalau irgi tik ryte vakare veiduka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 11 rugsėjo 2012 - 18:46
Laba diena, merginos 4u.gif labai idomu butu uzinoti apie Biodermos veido kauke, kaip suprantu, dabar prekyboje yra belikusi tik Sebium linijos g.gif ar pravalo odele, ar nesausina labai? ar draugauja su jautria oda? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Preilauskaitė: 15 rugsėjo 2012 - 09:32
Šiandien netikėtai prigriebiau biodermos valomąjį vandenuką mišriai/riebiai odai. Tai pirmasis mano pirkinys ir galiu pasakyti labai vykęs,todėl susidomėjau šia linija. ax.gif

Gal turit kas šitą:
Sebium Mat
http://www.bioderma....b_mat_gd_13.jpg

kokie būtų atsiliepimai,ar tikrai pašalina tą įkyrų blizgesį nuo veido? blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as Bioderma Sebium AKN, oze su akcija gavos 32 lt kazkur, bandysiu kovot su spuogeliais.. jei tiks ir patiks tada jau ir vandenuka nusipirksiu ir dar ka nors g.gif tik dabar mastau gal reikejo imti AI o ne AKN, aisku ne visada pas mane tie giluminiai spuogai tik dideli, bet ir ju buna tai mastau ar pades AKN..
idomu po kiek laiko naudojimo kazkokie rezultatai pastebimi, ir gal kas naudoja kokiam laikotarpiui uztenkta tu 30 ml tepant 2 kartus i diena> 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2012 09 15, 15:07)
Nusipirkau ir as Bioderma Sebium AKN, oze su akcija gavos 32 lt kazkur, bandysiu kovot su spuogeliais.. jei tiks ir patiks tada jau ir vandenuka nusipirksiu ir dar ka nors  g.gif  tik dabar mastau gal reikejo imti AI o ne AKN, aisku ne visada pas mane tie giluminiai spuogai tik dideli, bet ir ju buna tai mastau ar pades AKN..
idomu po kiek laiko naudojimo kazkokie rezultatai pastebimi, ir gal kas naudoja kokiam laikotarpiui uztenkta tu 30 ml tepant 2 kartus i diena> 4u.gif

naudoju kremuką jau beveik mėnesį, dar tubėlėje yra gan normaliai, manau man užteks dar pusei mėnesio, gal mažiau g.gif rezultatus pastbėjau po nepilnos savaitės. pas mane AI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 15 rugsėjo 2012 - 14:30
4u.gif turiu vandenuka is hydrabio h20 patenkinta esu,bet va ziuriu jo galiojimas baigias 10/12 tai kiek supraqtau siu metu spalio men g.gif ,bet dar sakyciau liko kokiu apie 40-50ml,tai kazkaip vien del galiojimo baigimosi,gaila ismesti butu nedabaigus.Paskaiu kazkur 2men atgal nusipirkau is atoderm gel moussant prausikli 200ml,cia jisai tiek kunui,tiek veidui skirtas,bet nauduoju tik veidui rolleyes.gif ir db mastau kad idomiai kaip greit as ji isnauduosiu,nes stengiuos tik 1 kar dienoje isplaut su prausikliu veida,nes visvien kazkiek tempia ta oda nusiprausus su juo,bnet na negaliu vien su vandenuku valytis veido,nes visvien tai riebalai apie nosi smakra,kakta islenda tai man reik ir nusipraust.Tiesa sakant kalbejaus su vaistininke,kazkaip pasitaike gerai ismananti apie sia kosmetika,tai paplepejome,pati sausoka oda turi tai turejome ka aptart biggrin.gif ,tai sake daug ka yra isbandziusi is biodermos,ir sake jog veida tik su vandenuku valos,na as taip negaleciau ir neisivaizduoju,kaip kitoms vien to uztenka.As galiu be skrabu(sveitikliu) apsieiti,tik ne be prausiklio.Paskiau dar nusipirkau kremukais hydrabio light cream,ta lengvesni,visai fainas,tai va neuzilgo reiks prigriebt ir ta labiau maitinanti,riebesni beroc hydrabio rich.Dar serumas yra bet kazkaip as kai visko prisipirksiu paskiau nesunauduosiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2012 09 15, 15:07)
Nusipirkau ir as Bioderma Sebium AKN, oze su akcija gavos 32 lt kazkur, bandysiu kovot su spuogeliais.. jei tiks ir patiks tada jau ir vandenuka nusipirksiu ir dar ka nors  g.gif  tik dabar mastau gal reikejo imti AI o ne AKN, aisku ne visada pas mane tie giluminiai spuogai tik dideli, bet ir ju buna tai mastau ar pades AKN..

man AKN tepant tik vakare uzteko apie 4men. 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju AI apie porą savaičių ir pastebėjau, kad atsiranda daugiau spuogelių g.gif Kažin ar čia jis man netinka, ar turiu pralaukti šį perioda ir po to pasireikš rezultatas? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Biodermos atoderm creme lavante prausiklį ( susigundžiau akcija). Bet pastebėjau, kad mane labai išbėrė - spuogai tokie nemalonūs, panašūs į giluminius. Supanikavau - ar gali būti nuo prausiklio? unsure.gif Panaudojau jį kokias tris dienas, ir pradėjo kilti tie bjaurybės
Atsakyti