Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

QUOTE(dominica @ 2012 08 31, 11:30)
aha, apie ta pati  4u.gif nezinau, gal man senas koks pakliuvo, nes tikrai bega kaip vanduo is ipakavimo..

pas mane ta didesnė pakuotė, su dozatoriumi 4u.gif manau daug patogiau, nei iš tubelės spausti, gal dėl to skystokas atrodo g.gif
gal kam aktualu:
nuo rugsėjo 1d. eurovaistinėse sebium linijai -20% smile.gif kiek esu pastebėjusi, kainos po akcijiniais produktais jau būna pakeistos į mažesnes, tai man įdomu ar savaitgalį dar pritaikytų prie tos kainos -15%? tikriausiai ne? būtų perdaug gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 31 rugpjūčio 2012 - 10:52
Bioderma Atoderm
user posted image

Susigundziau nuolaida ir nusipirkai didele talpa. Panaudojau kelis kartus, pastebejimai butu: Mano oda sausa, tai su juo nusiprausus traukia veida, reikia kremo daug daug. Akis griauze. Siaip nuplauna gerai makiaza, bet nepatiko kvapas. Toks jausmas kad su skystu muilu prausciaus.

Isvada: nusiprausus juo oda nesijaucia komfortiskai, tikiuosi makiazui sunaudosiu visa, nes tam ir pirkau. Tikrai kartojamas nebus. Is kreminiu prausikliu man nepakeiciamas Vichy, teks jo atsiprasyt, kad bandziau ji ismainyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2012 09 05, 12:19)
kaip ir turėjo, bet atrodo tebevyksta.. tam kremukui pritaikė -20 proc. nuolaidą ir dar vandenuko davė  smile.gif

čia bet kurią priemonę perkant iš Sebium linijos duoda vandenuką, ar tik būtent kažkurį kremuką? galvojau, kad ta akcija jau baigėsi. žadu pirktis Sebium hydra ir dar Sebium AI. Tai jei pirkčiau atskirom dienom, gal gaučiau 2vnt buteliukų? lotuliukas.gif blush2.gif

bijau garsiai džiaugtis, bet Sebium AI man daro stebuklus bigsmile.gif tepu vakarais, oda atsigavo (atrodė labai nešvari, pilna neišnaikinamų inkštyriukų, paraudimų, pavienių spuogiukų, daug šerpetojančių vietų:skruostai, aplink nosį, antakius). Naudoju jau trečia savaitė kažkur, oda švyti, jaučiasi sudrėkinta, šerpetukų neliko, nekyla spuogų, inkštyriukai prasivalė, susitraukė blush2.gif truputi buvau išsigandus, kai temutėje perskaičiau, kad jis tinkamas uždegiminei odai, pagal aprašymus labiau tiktų Sebium AKN, bet kad jau AI nusipirkau, tai naudojau. po tokių pagerėjimų, vėl planuoju pirkti AI, mano odai matau tinka, bet gal bandyti AKN, matau jis čia populiaresnis g.gif gal geresnis ar veiksmingesnis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 06 rugsėjo 2012 - 10:06
labas, o jau nebegamina gal bioderma hydrabio bonne mine? nes nematau niekur o taip norejau isbandyti, cia savaiminio idegio kremas. o tas purskiamas tai kaip suprantu tik kunui skirtas, nes tokia didele pakuote.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 06, 11:04)
bijau garsiai džiaugtis, bet Sebium AI man daro stebuklus bigsmile.gif tepu vakarais, oda atsigavo (atrodė labai nešvari, pilna neišnaikinamų inkštyriukų, paraudimų, pavienių spuogiukų, daug šerpetojančių vietų:skruostai, aplink nosį, antakius). Naudoju jau trečia savaitė kažkur, oda švyti, jaučiasi sudrėkinta, šerpetukų neliko, nekyla spuogų, inkštyriukai prasivalė, susitraukė blush2.gif truputi buvau išsigandus, kai temutėje perskaičiau, kad jis tinkamas uždegiminei odai, pagal aprašymus labiau tiktų Sebium AKN, bet kad jau AI nusipirkau, tai naudojau. po tokių pagerėjimų, vėl planuoju pirkti AI, mano odai matau tinka, bet gal bandyti AKN, matau jis čia populiaresnis g.gif gal geresnis ar veiksmingesnis? g.gif

O kokį drėkinantį kremuką naudojate ar tik Sebium AI?
Atsakyti
Ar sebium AI teapt pries drek. krema? Ar jau po jo visai kremo nebereikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 09 06, 18:39)
Ar sebium AI teapt pries drek. krema? Ar jau po jo visai kremo nebereikia? blush2.gif

As naudojau nakciai, jokio kremo po jo nenaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 09 06, 12:04)
... bet gal bandyti AKN, matau jis čia populiaresnis g.gif gal geresnis ar veiksmingesnis? g.gif

turiu AKN, mano odai jis nieko absoliuciai neveikia tai ir nepasisakau uz ji schmoll.gif
db mastau gal ir man meginti sebium AI gal jis pades nors kazkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2012 09 06, 17:34)
O kokį drėkinantį kremuką naudojate ar tik Sebium AI?

tik Sebium AI 4u.gif vakare ant švarios odos smile.gif diena Madara kremą normaliai/mišriai odai, jei reikia, bet retai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jamyy @ 2012 09 06, 23:04)
turiu AKN, mano odai jis nieko absoliuciai neveikia tai ir nepasisakau uz ji schmoll.gif
db mastau gal ir man  meginti sebium AI gal jis pades nors kazkiek g.gif

besidomėdama, kuo jie skiriasi, AI ir AKN, radau himalaia bloge suprantamai parašytos informacijos ax.gif
http://kosmetikosana...-sebium-ai.html
http://kosmetikosana...sebium-akn.html
tai kaip supratau, jie labai panašūs, tik AI veikia labiau antibakteriškai, bei, cituoju, : "Turi odą raminančių, drėkinančių ingredientų, antioksidantų." Sutinku 100%, mano oda tikrai labai dirgli ir raustanti, bet dabar jaučiasi nuraminta. Ir padėjo apnaikinti šerpetojimus. smile.gif dėl ko labai džiaugiuosi, nes būdavo užburtas ratas: oda šerpetoja, tepu riebesniu kremu, beria, arba jei tepu riebiai odai skirtu kremu - jokio poveikio, rezultate lieku apsišerpėtojus ir su ikštyrais, išbėrimais verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2012 09 06, 21:55)
ten nurodyta kuriems perkant duoda vandenuką, bet duotų ir sebium hydra perkant ir sebium AI, tai perkant skirtingomis dienomis ir vandenukus du turėtumėt gauti  smile.gif

reiks bandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 06 rugsėjo 2012 - 22:34
aciu, mylimaa, uz issamu komentara, tada tikrai pirksiu, nes mano oda lygiai tokia pati, jautri kai velnias ir dar spuoguota blush2.gif nors jau seniai brendimo laikotarpis praejes biggrin.gif ir taip sunku atsirinkti priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2012 09 06, 23:38)
aciu, mylimaa, uz issamu komentara, tada tikrai pirksiu, nes mano oda lygiai tokia pati, jautri kai velnias ir dar spuoguota blush2.gif  nors jau seniai brendimo laikotarpis praejes  biggrin.gif ir taip sunku atsirinkti priemones g.gif

tikiuosi padės ir jums 4u.gif aš tikrai džiaugiuosi juo smile.gif
buvo labai įdomu sužinoti, kad tie kremukai turi panašių į BHA ir AHA rugščių bigsmile.gif dabar suprantu, kodėl man pirma savaitę griauždavo odą, dabar priprato. Labai džiaugiuosi, kad mano oda gerai ir su rezultatais į jas reguoja, nes laukiu nesulaukiu kada atkeliaus Paula's Choice AHA ir BHA geliai.
Atsakyti
Iki kada galioja H2O vandenukai? Po atidarymo 12men? Nes planuoju isgyti du vandenukus skirtingus, ir naudoti juos vienu metu, bet nezinau ar spesiu, taupiai jie man naudojasi blush2.gif
Atsakyti