AI yra skirtas odai su uzdegimine akne, giluminiais ir pulingais spuogais (jau rasiau anksciau). pore refiner sutraukia poras ir smarkiai sumazina odos blizgejima, tinka kaip makiazo pagrindas. nemanau, kad galima juos lyginti, tai visiskai skirtingos paskirties kremai asmeniskai pore refiner naudoju ant T zonos pries makiazo pagrinda
QUOTE(dominica @ 2012 08 24, 14:31)
AI yra skirtas odai su uzdegimine akne, giluminiais ir pulingais spuogais (jau rasiau anksciau). pore refiner sutraukia poras ir smarkiai sumazina odos blizgejima, tinka kaip makiazo pagrindas. nemanau, kad galima juos lyginti, tai visiskai skirtingos paskirties kremai asmeniskai pore refiner naudoju ant T zonos pries makiazo pagrinda
Kremas negali sutraukti porų... Poros ne vožtuvai, kad susitraukinėtų patepus kremu, kuris tekainuoja 30-40lt.
To kremo efektas laikinas t.y. užpildo poras, ko pasekoje jos atrodo mažesnės arba jų nėra. Tačiau nuprausus viską, rezultatas toks kaip ir prieš tai, matomos poros.
tai cia faktas mano ziniomis, retinoidai per laika truputi sutraukia poras. bet tas vienkartinis pore refiner kremo poveikis tikrai vertas 30-40lt. tuo labiau, kad per tas 'uzkistas kremo' poras riebalas nelipa i pavirsiu taip greit, bet ir neuzkemsa ir spuogu negamina
Ar yra bandziusiu veidui ABCDerm prausikli?Gerai prausia ar vistik tik kudikiams tinkamas?
Gal kuri pirkot, ar jis tinkamas\skirtas veidui prausti, ar tik kūnui?
Svarbu kad nesausintų, netrauktų odos.
Bioderma Atoderm
Biodermos prausiklių prieš tai nesu turėjusi, tad įdomu ar verta įsigyti
Svarbu kad nesausintų, netrauktų odos.
Bioderma Atoderm
Biodermos prausiklių prieš tai nesu turėjusi, tad įdomu ar verta įsigyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 08 28, 22:49)
turiu šį, naudoju sau veidui ir vaikams kaip prausiklį maudant rašo skirtas kūnui, veidui, vaikams ir kūdikiams prausiu net makiažą mano oda mišri, nuo prausiklių linkusi labai sausėti, bet šis man patinka net labai
QUOTE(giiiiedre @ 2012 08 24, 15:05)
Bioderma Sebium AKN - siaubingas produktas Nežinau, gal čia tik mano oda, bet man visiškai nepatiko - atsiranda spuogai, oda sausoka, ne man tiesiog. Nors man kyla įtarimas, kad šio kremo tokia paskirtis yra, kad visą purva iš odos vidaus iškelia į viršų, bet nežinau, bandžiau savaitę naudot jį - kyla tie spuogai, ir daryk ką nori. Gal tiesiog trūksta kantrybės, bet manau, kad yra geresnių kremų. Nepatiko, nepirkčiau dar kartą.
mano tokia pat nuomone. Tik man ir jo tekstura nemaloni, neisigeria, nusirutuliuoja. Kvapas kaip muilo burbulu skyscio
o man AKN superinis kol kas naudoju apie 3 savaites. pirmas dvi savaites tikrai padaugejo inkstiru, ir siaip keli spuogai buvo iskile ne tose vietose, kur paprastai beria. bet dar ir ciklas i pabaiga ejo, nesu tikra ar del kremo, ar del cikro tie berimai buvo. man buna nemazai inkstiru skruostu srityje, tai po tu dvieju savaiciu ju gerokai sumazejo (vienam skruoste net per puse maziau pasidare ). nezinau ar butu visai isnaikines AKN tuos inkstirus- buvau uzsirasius pas kosmetologe veido valymui, tai dabar ziuresiu tik kaip prevencinis kremo poveikis.
o tekstura man labai patinka, ir isigeria geria, ir nesirutulioja (nors pudros netepu ant jo, isvis tepu tik vakarais dabar). kvapas tik nekoks
ka tik aptartas atoderm prausiklis baisus man subaigineju kaip dushke, bet nezinau, kazkoks laaaabai skystas, toks vandenelis bega ir tiek.. mazai putoja, visai nedrekina odos.. nepatinka
o tekstura man labai patinka, ir isigeria geria, ir nesirutulioja (nors pudros netepu ant jo, isvis tepu tik vakarais dabar). kvapas tik nekoks
ka tik aptartas atoderm prausiklis baisus man subaigineju kaip dushke, bet nezinau, kazkoks laaaabai skystas, toks vandenelis bega ir tiek.. mazai putoja, visai nedrekina odos.. nepatinka
QUOTE(dominica @ 2012 08 29, 22:57)
rašote būtent apie atoderm creme lavante? skaitau, kad beveik visos juo nusivylusios. man jis ne kaip vandenukas išbėga, toks kremas labiau, ir dėl putojimo problemų nesukėlė, net keista. prieš tai naudojau Madaros giliai valančias putas,vis dar turiu, stovi šalia Biodermos, tik rankos nebekylą prie jo, man jos labai sausina odą, ko Biodermos nedaro. oda pamaitinta jaučiasi, man ir tušą švariai nuplauna. skaitau ir nebesuprantu, ar apie tapatį čia visos šneka
QUOTE(Estela_ @ 2012 08 28, 22:49)
Ištraukiau iš sandėliuko ir išbandžiau vakar. Perskaičiusi neigiamus atsiliepimus tiesiog nesusilaikiau.
Man jis akių negraužė, putojimo pakako, bet tikėjausi kažko daugiau Naudojamas tikrai, bet pabaigusi nebekartosiu:ax:
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 30, 12:44)
rašote būtent apie atoderm creme lavante? skaitau, kad beveik visos juo nusivylusios. man jis ne kaip vandenukas išbėga, toks kremas labiau, ir dėl putojimo problemų nesukėlė, net keista. prieš tai naudojau Madaros giliai valančias putas,vis dar turiu, stovi šalia Biodermos, tik rankos nebekylą prie jo, man jos labai sausina odą, ko Biodermos nedaro. oda pamaitinta jaučiasi, man ir tušą švariai nuplauna. skaitau ir nebesuprantu, ar apie tapatį čia visos šneka
aha, apie ta pati nezinau, gal man senas koks pakliuvo, nes tikrai bega kaip vanduo is ipakavimo..