Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

tai jei oda į sausumą linkusi, tuomet Sensibio, o jei labiau riebesnė tai Sebium. Man Sebium sausino, o Sensibio tinka idealiai
Atsakyti
Mano oda linkusi dehidratuoti, bet Sebium nei kiek nesausino. Zodziu dar pagalvosiu, nes dar turiu vandenuko biggrin.gif Tik mastau, ka ateiciai uzsipikrti blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimų apie Biodermos Photoderm kompaktinę pudrą?
http://www.bioderma....ction/1471.html
Atsakyti
vakar nusipirkau Sebium AI kremuką su 15% nuolaida, gavau ir vandenuko 100ml Sebium H2O smile.gif bėje, dovanėlės teko prašyti, būtų nedavę biggrin.gif apsimoka laukti savaitgalio, gavau net 7Lt su ct nuolaidą.
jau išbandžiau ir vandenuką ir kremuką, man truputi degino, labai nedaug, bet visgi degino, gal pripras oda ir nebejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 19, 14:00)
vakar nusipirkau Sebium AI kremuką su 15% nuolaida, gavau ir vandenuko 100ml Sebium H2O smile.gif bėje, dovanėlės teko prašyti, būtų nedavę biggrin.gif apsimoka laukti savaitgalio, gavau net 7Lt su ct nuolaidą.
jau išbandžiau ir vandenuką ir kremuką, man truputi degino, labai nedaug, bet visgi degino, gal pripras oda ir nebejus g.gif

as naudoju sebium akn tai irgi truputi persti kai uztepu bet neparausta odyte ir geriasi puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2012 08 19, 13:12)
as naudoju sebium akn tai irgi truputi persti kai uztepu bet neparausta odyte ir geriasi puikiai  drinks_cheers.gif

man truputi paraudo, nors visam veidui naudojau kazkur dviejų žirnių dydžių kiekį, gal net mažiau. žiūrėsiu kaip bus toliau blush2.gif bet susigėrė puikiai ir oda labai maloni paliko, bandysiu kada ir prieš dažantis jį tepti, turėtų tikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 19 rugpjūčio 2012 - 12:21
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 19, 13:00)

Kuriame mieste pirkai? ax.gif Kokia tavo oda? Aš neapsisprendžiu, kurį pirkti: AI ar AKN g.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2012 08 19, 13:24)
Kuriame mieste pirkai?  ax.gif Kokia tavo oda? Aš neapsisprendžiu, kurį pirkti: AI ar AKN  g.gif

Radvilišky 4u.gif kodėl AI? tiksliai nežinau, gal todėl , kad beskaitydama apie juos susidariau nuomonę, kad jis stipresnis g.gif AI skirtas riebiai odai, AKN mišriai. Mano mišri. galvoju pabandysiu AI, paskui AKN smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2012 08 19, 12:24)
Kuriame mieste pirkai?  ax.gif Kokia tavo oda? Aš neapsisprendžiu, kurį pirkti: AI ar AKN  g.gif

AI visoj dermatologinej kosmetikoj sifruojasi kaip anti-inflammatory (priesuzdegiminis). jis skirtas odai, kurios akne yra uzdegimines stadijos- t.y. paraude, skausmingi spuogai, mazdaug tokiai odai-
user posted image

AKN nezinau kaip sifruojasi biggrin.gif, bet skirtas neuzdegiminei aknei, t.y. inkstirai, komedonai ir panasus dalykeliai. as pati neseniai pradejau naudoti AKN del inkstiru skruostu srityje. beje vln akropolio eurovaistinej negavau h20 100ml- stendas su reklama yra, bet yra ir pardavejos su frazem 'zinot, geras daiktas greitai baigiasi lotuliukas.gif' - ir nesvarbu, kad akcija vyksta MENESI, o as krema pirkau menesio viduryje schmoll.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad vasarą veidas, ypatingai T zona pradėjo blizget...Prieš savaitę įsigijau jūsų visų išgirtą sebium H2O. Na ka super..man patinka 4u.gif Puikiai nuvalo..veidas toks "šviežias" lieka ax.gif
Atsakyti
Naudoju Biodermos kosmetika jau kokius aštuonis mėnesius, ir turiu pasakyt, kad oda tikrai pagerėjo, nes prieš tai kovodavau su daugybe giluminių spuogų ir šiaip paaugliškai, o dabar to daryti nebereikia, gal tik su vienu kitu.

Bet čia tik mano nuomonė, ir kaip mano oda reagavo, nes šiaip, kiekvienam žmogui skirtingai.

Bioderma Sebium H2O - vienas geriausių valiklių, mano nuomone, tik kiek kvapas rėžia nosį, bet odą nuvalo gerai, tiek lengvą dieninį, tiek sunkų vakarinį makiažą. Kadangi turiu jautrias akis, tai nevalau akių zonos su juo, tad nežinau, ar nuvalytų vandeniui atsparų tušą. Bet odą palieka švarią, nesausina jos, ir nėra to tokio traukimo poveikio. Baigiu buteliuką, tikriausiai pirksiu vėl, na, arba šį, arbą kitą, jautresnei odai.

Bioderma Sebium Purifying and Foaming Gel - ant pakuotės sako, kad Soap Free, kas ir patraukė mano akį, apart to, kad priemonė Combo/Oily odai. Labai patinka, jau antrą buteliuką įpusėjau naudot, ir net negalvoju keist. Nors teko girdėti atsiliepimų, kad sausina odą truputį, aš to nejaučiu. Taip pat puiki akių tolerancija, nuvalo visus likučius, nenuvalytus akių makiažo valiklio. Tikrai pirkčiau vėl.

Bioderma Sebium AKN - siaubingas produktas biggrin.gif Nežinau, gal čia tik mano oda, bet man visiškai nepatiko - atsiranda spuogai, oda sausoka, ne man tiesiog. Nors man kyla įtarimas, kad šio kremo tokia paskirtis yra, kad visą purva iš odos vidaus iškelia į viršų, bet nežinau, bandžiau savaitę naudot jį - kyla tie spuogai, ir daryk ką nori. Gal tiesiog trūksta kantrybės, bet manau, kad yra geresnių kremų. Nepatiko, nepirkčiau dar kartą.

Bioderma Sebium Hydra - Pakankamai lengvas, bet man nepakankamai drėkino odą, vis vien puo spuogų būdavo, kad lupasi oda, ir kremas nesuteikia pakankamai drėkinimo. Na, bet jeigu oda labai labai riebaluota, ir paprasti drėkinamieji kremai netinka, naua, kad šitas galbūt būtų tinkamas. Nors man nepadarė jokio įspūdžio, nepirkčiau vėl.

Bioderma Sebium Serum - Da Bomb, pasakyčiau. Kiek žinau, ten jį reikia naudoti mėnesį, po to praleisti mėnesį, tada vėl naudot, bet aš naudoju jau kokius tris mėnesius ir man gerai. biggrin.gif Džiovina spuogus, ir nėra sunkus, kaip kad Bioderma AKN. Kai užsitepu, tai padžiovina veidą, padžiovina, bet ant viršaus užtepu ploną sluoksnį Avene Clean-Ac kremuko, tai viskas ok. Tikrai pirksiu, kai baigsiu, nes turbūt vienintelis preparatas, kuris padėjo su spuogais.

Bioderma Sebium Masque - Nepasakyčiau, kad kažkas labai magiško, tačiau jeigu koks svarbus renginys, ir prieš makiažą darantis uždėti šitą kaukę, oda tikrai tampa švelnesnė, ir mažiau riebaluojasi tam kartui. Bet toks vienkartinis dalykas, tai nežinau, ar labai jau vertas savo pinigų.

Bioderma Hydrabio Riche Rich Cream - labai išsausėjusiai jautriai odai. Iš tikro, ilgai maniau, kad jeigu oda riebi, tai jai nereikia drėkinimo, ir čia buvo mano didžiausia klaida, nes aš ją tik sausinau kremais nuo puogų, o kad padėt jai reikia drėgmę išlaikyt, tai nepagalvojau. Manau, kad šitas produktas ir padėjo mano odai, nes dabar ji tiesiog turi spuogelių, kuriuos reikia eit pas kosmetologę išvalyt, bet nebesusidaro giluminiai, tik vienas kitas iškyla prieš tą mėnesio laikotarpį. Naudoju jį vakare, tiesiog vieną, kartą į tris vakarus (dvi dienas serumą su avene kremuku, vieną dieną šitą). Kaina jo pakankamai didelė su kitais produktais palyginus man rodos, bet manau, kad va čia produktas, kuriam negaila pinigų.
Atsakyti
Gal kuriai teko naudoti abcderm foaming cleanser veidui prausti? Kaip manot, ar butu galima naudoti prausimuisi rytais? Nenoriu nieko agresyvaus po nakties naudoti?

Ir gal galite palyginti AI bei pore refiner? ar jie visiskai skirtngi? kaip suprantu AI poras irgi mazina, bet labiau ilgainiui,o ne ,,tam kartui"?
Atsakyti