O ar Sensibio H2O nuvalo vandeniui atsparų tušą?
QUOTE(Märchen @ 2012 08 10, 15:11)
O ar Sensibio H2O nuvalo vandeniui atsparų tušą?
Man nuvalo ir ilgai išliekantį tušą, ir vandeniui atsparų Iš vis, sensibio H2O tokia tobula priemonė makiažo valymui
QUOTE(*smile* @ 2012 08 10, 17:08)
Man nuvalo ir ilgai išliekantį tušą, ir vandeniui atsparų Iš vis, sensibio H2O tokia tobula priemonė makiažo valymui
Kad puiki priemonė makiažo valymui tai tikrai įsitikinau
Ačiū už atsakymą
as ta vandenuka naudoju kaip tonika, ryte pries krema ar vakare po prausiklio. is bedos dar valausi akis kur nors isvaziavusi kad n priemoniu nesitempti. bet net nzn ar jis vertas tokios kainos, na svelnus, fainas bet ne stebuklingas.
QUOTE(guodzik @ 2012 08 13, 21:58)
as ta vandenuka naudoju kaip tonika, ryte pries krema ar vakare po prausiklio. is bedos dar valausi akis kur nors isvaziavusi kad n priemoniu nesitempti. bet net nzn ar jis vertas tokios kainos, na svelnus, fainas bet ne stebuklingas.
Man irgi geras, bet ne stebuklas. Iskeiciau ji i lirene valomaji vandeni ir esu tiek pat patenkinta, be to, gal 3 kartus pigesne priemone.
Man tai patinka Biodermos valomieji vandenukai, matos ir poveikis, nesu iš pigesnių radus tokio pat efekto vandenukų, nes kiti dirgino odą, o Biodermos nedirgina
QUOTE(PUPA13 @ 2012 08 13, 21:03)
O as pirkau ta su spalva kremuka is tos linijos ir nepriklause Bet nieko,isgyvensiu :mirksiukas Arba cia pramones maximoje taip isaiskino.
O kaip šis kremukas su spalva, ar patinka? Ar atspalvis natūraliai atrodo?
As naudoju Sebium H2O ir atrodo tikrai matau poveiki, spuogeliu nebera, oda grazesne, nors kitu priemoniu net nekeiciau, bet vis noriu Crealine isbandyti Bet bijau, kad tokio poveikio gero nebepajusiu bet rudeniop vel noresis kazko labiau drekinancio gal. Kaip manot ar verta iskeisti Sebium h2o i crealine h2o?
QUOTE(^^liutuke @ 2012 08 15, 10:11)
O kaip šis kremukas su spalva, ar patinka? Ar atspalvis natūraliai atrodo?
Kas liecia spalva,tai jos beveik nesimato.Tik veidas toks lygesnis atrodo,sulygina veida.Man patiko
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 15, 18:27)
Kaip manot ar verta iskeisti Sebium h2o i crealine h2o?
o oda pagėrėjo būtent pradėjus ta sebium H20 naudot? aš nesirinkau sebium h2o (nors naudoju beveik visą sebium liniją) nes bijojau kad išsausins odą.. ir dar sudėtyje yra parfumo ten.. tai akių makijažui valyt jis nelabai tinkamas atrodė
na jeigu būtent jis jums padėjo tai gal nekeiskit. bet šeip aš už sensibio (crealine) h2o
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 15, 21:13)
o oda pagėrėjo būtent pradėjus ta sebium H20 naudot? aš nesirinkau sebium h2o (nors naudoju beveik visą sebium liniją) nes bijojau kad išsausins odą.. ir dar sudėtyje yra parfumo ten.. tai akių makijažui valyt jis nelabai tinkamas atrodė
na jeigu būtent jis jums padėjo tai gal nekeiskit. bet šeip aš už sensibio (crealine) h2o
Iskart pagerejimo nepajauciau, naudoju kokius 3 menesius ji (pries tai irgi naudojau, bet su oda jokiu nesamoniu nebuvo, po kokiu metu vel nusipirkau), ir dabar jokio spuogelio nebeturiu. Siaip kitko nekeiciau, noriu jau ilga laika AI arba AKN nusipirkti, bet ten kur gyvenu Bioderma ner, tai Lietuvoj teks uzsiprekinti. Tai mastau ar imti teks ateiciai Sebium vel ar Crealine nes kai is aprasymo Sebium dar ir padeda kovoti su blizgesiu (to tikrai man nepadeda) ir su spuogeliais, o Crealine grynai tik valymui tinka...