Įkraunama...
Įkraunama...

Bioderma - dermatologinė kosmetika

as irgi naudoju po prausiklio, kaip tonika 4u.gif makiaza pries tai valau kita priemone.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 03, 12:49)
aš jį naudoju viskam.. atsikeliu ryte ir noriu atgaivint veidą tai jį naudoju.. dienos metu vasarą taip pat jį naudoju atgaivinimui ..  vakare vėl nusipraususi su prausikliu biodermos dar atgaivinu veidą su H20 ir tik poto kremą tepu  biggrin.gif  ax.gif

o aš naudoju tik kaip makiažo valymo priemonę, ir po jo dar su paprastu (negazuotu mineraliniu) vandeniu nuvalau, nes man bioderma palieka tokį lipnumą, minimalus jis, bet vis tiek. rolleyes.gif
Šiaip priemonė fantastiškai gerai valo. thumbup.gif wub.gif Turiu visą litrą, užteks tai nžn, labai ilgam..
Atsakyti
Gal kam aktualu bus, bet Megos vaistinėj yra Bioderma rinkinys Hydrabio meginelių. Vanduo, serumas ir kremas light. 25Lt ir dar mėgėlį Sensibio davė mirksiukas.gif

Pabandžiau Hydrabio H2O, tušą nuvalė puikiai, nereikėjo trint. Va ir sėdžiu dabar be jokio kremo, visai netempia odos. thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara, mane labai domina Sebium veido kauke, gal kuri naudojate ar naudojote? 4u.gif Idomu, koks poveikis, ar pravalo kazkiek odele, ar nenusausina labai?
Atsakyti
QUOTE(mani @ 2012 08 04, 13:12)
Gal kam aktualu bus, bet Megos vaistinėj yra Bioderma rinkinys Hydrabio meginelių. Vanduo, serumas ir kremas light. 25Lt ir dar mėgėlį Sensibio davė  mirksiukas.gif

Pabandžiau Hydrabio H2O, tušą nuvalė puikiai, nereikėjo trint. Va ir sėdžiu dabar be jokio kremo, visai netempia odos.  thumbup.gif

Pritariu, kad labai labai fainas rinkinukas 4u.gif Man įpatingai serumas patiko, puikiai sutvarko išsausėjus vietas, maloniai tepasi, neįkyraus kvapo wub.gif 4u.gif Kremukas irgi lengvutis, nors mano mišriai odai gal dar kažko lengvesnio norėtųsi, nes T zona linkusi blizgėti. Bet norint padėti atgaivinti išsausėjusias vietas tai labai liuks visas rinkinukas wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar labai norėčiau atsiliepimų apie Sensibio light kremuką 4u.gif Ar jis tinkamas mišriai odai? 4u.gif
Atsakyti
As misriaode ir naudoju Sensibio Light kremuka, tai labai fainas tikrai, lengvas, puiki konsistencija, nepalieka riebaus ar lipnaus veido, padrekina, nuramina mano super jautria ir alergiska oda 4u.gif
Atsakyti
Prisiruosiau ir as parasyti savo atsiliepimus apie Bioderma kosmetika.Pusmeti panaudojus pamaciau rezultatus.Kadangi mano oda yra misri ir dar su spuogeliais.Nuo visu priemoniu spoguotai odai buvo ziauriai issausejusi.Jautesi diskomfortas,oda trauke o spuogai toliau sau kilo.Pabandzius Sebium linija .Naudojau sebium AKN ir dar sebium hydra fluid,jei neklystu.Nes vakar ismeciau tutele.Pirma sunaudojau AKN .Bet kazko vistiek truko odai.Tada nusipirkau dar Hidrabio kremuka.Ir po kurio laiko naudojant nakciai Sebium hydra fluida,o dienai hidrabio pasijaute mano odos pokyciai.Neseniai isbandziau ir prausiklio meginuka tai labai patiko.Dar vaistineje pasitaike labai miela konsultante tai pasiule dienai nusipirkti kremuka sebium linijos su spalva ir nakciai hidrabio seruma.Su prausikliu sake galima ir tusa nuplauti.Nors man smagiau,kai nusivalau su vandenuku.
O gal kas bandete ta kremuka su spalva,kokie atsiliepimai butu g.gif Nes as nemegstu jokiu pudru ir krempudru,o tokio lengvo odos sulyginimo norisi.

Nu prirasiau posta,bet nezinau ar suprasite ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 08 08, 11:47)
Ačiū Jums už atsiliepimus 4u.gif  wub.gif Būtinai išbandysiu ir aš šį kremuką wub.gif

aš taip pat naudoju sensibio light 4u.gif mano oda mišri į riebumą.. g.gif
nekemša porų.. lengvas.. vasarai pats tas 4u.gif
Atsakyti
Neseniai Prancūzijoj buvau, tai išsižiojus stovėjau prie Biodermos stendo kainas pamačius biggrin.gif

Tai nusipirkau tą dvigubą vandens rinkinį už 15e. ir negaliu atsidžiaugti. Tik vieną butelį mama konfiskavo.

Labai patinka, kad taip švariai nuvalo, ir dar kelionėj ne visada buvo galimybė nusiprausti normaliai, tai iš vis išsigelbėjimas buvo
Atsakyti
user posted image

Gal kas turite atsiliepimų apie šį savaiminį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

man labai patikęs gaminys yra sensibio h2o (micelinis vanduo), su juo valau makiažą, akių makiažą, naudoju vietoje toniko, na man jis viskam viskam tinkamas. Ir visai negraužia akių, o nuvalo net eyelinerį thumbup.gif Vakarais net netepu kremu, odos netraukia po jo naudojimo.

user posted image

Kitas labai patinkantis gaminys yra SENSIBIO DS, PUTOJANTIS GELIS PRAUSIKLIS JAUTRIAI ODAI, švariai nuplauna odytę, neišsausina.

user posted image

Gal kam aktualu? http://www.supermama...?...0510&st=516 525 žinutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 10 rugpjūčio 2012 - 07:20
QUOTE(makeup @ 2012 08 08, 22:24)
user posted image

Gal kas turite atsiliepimų apie šį savaiminį?  mirksiukas.gif

Mergaitės nejau niekas neturėjot? unsure.gif Jau savaitė niekaip neišsirenku savaiminio, bet vis linkstu prie šio, ypač kai dabar nuolaida jam ax.gif
Kaip pats efektas,kiek dienų išsilaiko, keliems kartams užtektų jei purkščiau visą kūną, ar baltos suknelės neteptų ? g.gif
Atsakyti