Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(*Itza* @ 2012 04 23, 21:47)
bandau dar karteli, jeigu ne tai ryt bandysiu, nes mazasis tuoj uzsiisterikuos, negaliu ne 5 minutem nusisukt - kanda ir rekia  doh.gif  biggrin.gif

Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 04 22, 12:30)

Nors esu visai patenkinta nuotraukomis, mano nuomone, yra neblogų akimirkų...

man ne ochen. paskutine - juokinga, taip, bet labai tokia megejishka, centruota pliast ir suva, nera uz ko uzsikabinti. nuobodu. haskiai juk tokie grazus, o as to grozio nematau. pirmoj foto muzrinas suniukas kazhka grauzia. nu nekalba man.. na sita dar gal nieko - http://www.flickr.co...in/photostream/
QUOTE(gotte @ 2012 04 22, 14:16)
tik vat įdomu, kaip geriau - JB ar spalvotas variantas? g.gif nes JB panaikina spalvų neatitikimus...MB sako, kad spalvotas jam gražiau žiūrisi..

nu nzn, spalvotas man "per spalvotas", man gal jb. dar kliuna, kad II foto zymiai astresne, negu pirmoji, jei bandei tolygiai vienodinti, tai reiktu mazdaug ir ashtruma atitaikyt. beje, man jus kaip diena ir naktis ;] labai skirtingos.
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 23, 03:16)
Atnesu pavasario spalvu. Kaip visa laika laukiu komentaru smile.gif

pirma tikrai idomi. antroji, keistas kadravimas, man noretusi geriau horizontalaus formato. abidvi foto tamsokos.
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 23, 20:47)
bandau dar karteli, jeigu ne tai ryt bandysiu, nes mazasis tuoj uzsiisterikuos, negali

tinka 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimingway @ 2012 04 23, 12:28)
Laba diena. Aš vėl čia ax.gif

1 gerai , 2 ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 23, 03:16)
Atnesu pavasario spalvu. Kaip visa laika laukiu komentaru smile.gif

Abi uztikrintos ir stiprios...nors man labiau prie sirdies pirmoji. Butu idomu suzinoti ka dar naudojai be fotoaparato ir objektyvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 23, 18:55)

QUOTE(DEEN* @ 2012 04 23, 20:59)

Valioooo!!!
Kas galit dar uztvirtinkit ir galesiu judet prie antro namu darbo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 24, 11:24)
Valioooo!!!
Kas galit dar uztvirtinkit ir galesiu judet prie antro namu darbo  thumbup.gif  4u.gif

uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 04 24, 10:02)
uzskaitau  mirksiukas.gif

Aciuuu 4u.gif
Reiks pasimastyt ka cia tokio antram namu darbui parinkt g.gif Kurybines kancios prasides lotuliukas.gif
Atsakyti
Pavasaris ir ND3

My Webpage

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 04 23, 19:32)
Eve..., nekabina manęs tos foto, paprastos smile.gif bet manau, kad matosi pažanga jau wink.gif

Pripažystu jos tikrai paprastos, nu bet aš visai be minčių padaryti kažką meniško... doh.gif Atrodo žiūriu tuos meniškus darbus su šunim ir manęs jie visiškai netraukia... unsure.gif

Šiandien lankysiuosi prieglaudoje, prašė pafotografuoti gyvūnus, gal kažką parnešiu gero... g.gif

Laabai malonu girdėti, kad yra kažkoks, kad ir menkiausias, postūmis į priekį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 24 balandžio 2012 - 11:32
QUOTE(Dincelis @ 2012 04 24, 12:07)
Pavasaris ir ND3

Paburbėsiu. rolleyes.gif Būtų lengviau vertinti jei nuotraukos būtų keliamos čia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 04 24, 12:36)
Paburbėsiu.  rolleyes.gif Būtų lengviau vertinti jei nuotraukos būtų keliamos čia.  4u.gif

Zinau ir labai atsiprasau, bet kazka padariau kompui ir sis dabar kaprizinasi...o atsiskaityti labai noriu!
Atsakyti
Tuomet padėsiu. Dincelio 3 namų darbas.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 balandžio 2012 - 12:06