Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Man labiau patinka pirmojo varianto spalvota...labai miela ir tikrai primena senove smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 22, 13:42)
Sioje foto, panasumu nematau.

įdomu išgirsti visokių nuomonių ax.gif
Atsakyti
Ainoa, zinok sutinku su sayonara, tikrai tos nuotraukos be individualumo, bet noriu ir palaikyt tave. Zinau kaip sunku ta individualuma surast, manau tam reik laiko. Bent jau tikiuosi kad tai ateis su laiku ir ieskojimu pagalba (cia as apie save). Gerai, kad ismokai daryti paprastas, techniskai tvarkingas nuotraukas, manau drauge tikrai buvo patenkinta rezultatu, nes daugeliui fotografuojamu ir nereik nieko daugiau uz grazu saves atvaizda, alia taip kaip pas visu. Toliau jau del saves...
Sayonara, patinka man tavo laisvadieniai, priverti dar karta susimastyt smile.gif
gotte, o man panasu labai bigsmile.gif spalvota patinka labiau.

Atnesu pavasario spalvu. Kaip visa laika laukiu komentaru smile.gif
user posted image
Hills have eyes...
user posted image
Paliksiu jus porai dienu, tai linkiu graziu pavasario dieneliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 23 balandžio 2012 - 02:18
Laba diena. Aš vėl čia ax.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 23, 02:16)
Atnesu pavasario spalvu. Kaip visa laika laukiu komentaru smile.gif

Man labai gražu. Kokios sodrios, užtikrintos spalvos wub.gif

Seku temą. Žaviuosi jūsų nuotraukom ir naudingom diskusijom. Bent jau man biggrin.gif
O aš toliau vargstu su ND.

1. Fokusavimas.

user posted image

2. f/4, f/11, f/20

user posted image

Ir čia man panašu, kažkas nesigavo. 2 ir 3 praktiškai nesiskiria mano akimis unsure.gif
Aplamai, nesusitvarkau su spalvom. Ką daryt? Kas ne taip?
Atsakyti
Chiquitka, faina, paantrinsiu, kad man irgi patinka tokios sodrios spalvos smile.gif o labiausiai patiko kalva su akimis smile.gif

Rimingway, 1 ND mano akimis gerai, o 2 ND rinkis pvz. f4, 8, 20 , ir manau geriau skirtumas pasimatys smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Eve... @ 2012 04 22, 12:30)
Aš vakar haskę fotkinau

mano akimis per sviesios nuotraukos, per daug baltos/pilkos...

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 23, 03:16)

Atnesu pavasario spalvu.

super, kaip atvirukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 04 23, 17:56)
Rimingway, 1 ND mano akimis gerai, o 2 ND rinkis pvz.  f4, 8, 20 , ir manau geriau skirtumas pasimatys smile.gif

Ačiū. Vienas ND gerai, tai jau vis žingsnis į priekį rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
gotte, man tai panašios smile.gif spalvota gražiau mano akimis.

Eve..., nekabina manęs tos foto, paprastos smile.gif bet manau, kad matosi pažanga jau wink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atnesu savo pirma namu darba blush2.gif
nezinau ar geras dydis bus unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2012 04 23, 12:28)
1. Fokusavimas.

Pirmą užskaitau. Pusė velnio toks, nors jau daugybę kartų kalbėta apie kūrybiškesnį pateikimą. O antrą tai tikrai tik perdaryti. Jaučiu, kad nesimato skirtumo dėl to, jog fotografuota iš aukštėliau. Ir aišku, nustatymai galėtų būti truputi kitokie parinkti. smile.gif
Turiu smagių žinių antrai grupei. Jau greitai sulauksit rato užbaigimo. Ryt pasiimu fotoaparatą. bigsmile.gif
Itza, man antrojoje foto fokusas lyg paplaukęs. lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 23 balandžio 2012 - 19:23
QUOTE(Ka @ 2012 04 23, 18:21)
Itza, man antrojoje foto fokusas lyg paplaukęs.  lens.gif

ok perdarysiu blush2.gif
Atsakyti
bandau dar karteli, jeigu ne tai ryt bandysiu, nes mazasis tuoj uzsiisterikuos, negaliu ne 5 minutem nusisukt - kanda ir rekia doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti