Ainoa, Tavo foto be braižo, be lašo individualumo, labai vienodos ir tiesmukos, pagrinde vienas artimas planas. Siužetas matytas milijoną kartų. Skrybėlė, lūpos, graži mergina. Jeigu žaistumėm tą žaidimą, kur dedam anonimiškai savo foto ir dar pridėtumėm kriterijų, kad jos turi būti tokios, kokias laikome savo tipiškomis, aš neatskirčiau, kieno čia foto. Taip gali fotografuoti bet kas, ilgiau laikęs fotiką rankose, turintis neblogą objektyvą.
Aš galiu suprasti, kad dažniausiai norisi išmokti tiesiog kokybiškai fotografuoti, bet negi to pakanka?
Nenoriu numušti ūpo, bet.. nu velnias.. gal aš neteisi ir neteisinga Jums, bet nu pasistenkit kažką atrasti, kas apibrėžtų Jus, kas būtų Jūsų vizitinė kortelė.. Nes pastangas rodo tik viena kita.. Dauguma eina lengviausiu keliu. Tarkim, Tavo ankstesnės kai kurios foto. Žanras gal ir toks, kaip visų, bet esi prigalvojus, prifantazavus, ruošusis fotkinti ir pan., o šitos paskutinės foto tokios.. nu glebios, vėsios.. jokios.. Pasižiūrėk į savo auto. Nors ir matytos detalės, bet kažkas jose yra..
Mano asmenine nuomone, Tau šiuo metu geriau sekasi fotkinti daiktus, o ne moteris. Todėl, sakyčiau, mesk savo pajėgas į intensyvesnį mokymąsi fotkinti žmones.. Nedaryk, kaip visos.. Arba bent jau prieš fotkindama susiieškok kitokių foto, mažiau matytų ir jas bandyk pakartot.. Suteik paslapties savo fotkinamoms moterims ir kartu atskleisk jas
Tikiuosi, neįsižeidei, kad ant Tavęs vienos sukabinau savo nuomonę apie tendencijas.. nu užtaikei, už ką sorry, bet gal ką naudinga pasiimsi iš mano pezalų