Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Iš 16/52 varianto:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 06, 19:48)
Iš 16/52 varianto:

zinai, kas man kliuna tavo foto? tu labai persistengi su pozavimu, istempi, vaidini to, ko nera. specialiai ar netycia tau taip gaunas, nezinau. bet visose foto tu tokia dramatiska. nors nei vieta, nei pats siuzetas nepraso dramatiskumo. kaip ir sitoj. kelmas ir geles. o tu tokia nesuprantamai gulinti ant kelmo visa persmelkta kazkokiu minciu. atpalaiduok raumenis. buk paprastesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 gegužės 2012 - 18:55
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 06, 19:55)
zinai, kas man kliuna tavo foto? tu labai persistengi su pozavimu, istempi, vaidini to, ko nera. specialiai ar netycia tau taip gaunas, nezinau. bet visose foto tu tokia dramatiska. nors nei vieta, nei pats siuzetas nepraso dramatiskumo. kaip ir sitoj. kelmas ir geles. o tu tokia nesuprantamai gulinti ant kelmo visa persmelkta kazkokiu minciu. atpalaiduok raumenis. buk paprastesne.

kol galvojau kaip parasyt kad pervaidinta, kazkas parase uz mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 06, 14:58)
nu koks skirtumas kas kur ir kiek kabo.

Bet gi rimtumas unsure.gif Beje, aš ten ir save suskaičius buvau, nesišaupau iš kitų schmoll.gif
noisy-B, Tavo auto, kur Tu šypsaisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 06, 19:55)

Nu kad nesigauna, bandau atsipalaiduoti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Ir dar pridėsiu nuo savęs, kad man aplinka nepatinka. Gėlės čia visai man negražios. Gal kaip pateikta nepatinka, nežinau. Gal čia skonio reikalas. Nu bet nelimpa, o dar ir noise žiūri į tas gėles smerkiančiu žvilgsniu. Tas dramatiškumas gali būt ir pievoj, bet tada ta pieva neturėtų būti tokia tiesmukiška, lyg tarp kitko arba su kūnu žaisti, o ne su veidu, kad ir elementariai įsikniubusį į žemę ar kitaip kai skauda, bet čia taip subtilu, galima nepajausti ribos tarp komedijos ir geros fikcijos. Aš tai siūlau jau nežinau kiek laiko fotografuoti ne istorijas, kurias iš tiesų nelengva kurti, bet surasti save, tokia kokia esi nepersistengiant.

Gal truputį ir per daug čia vienu metu tos kritikos, bet na, ne maži vaikai esam, tiesa? smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
viena akim stebiu jus, bet siuo metu man nefotografavimo periodas -laukiu kol baigsis mano padetyje esantys blogumai doh.gif Linksminuosi zodziu biggrin.gif
O va i uzkandzius ir as noreciau isirasyt, jei tik pavyks, gal bus vaziuojanciu is Kauno? ax.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 22:10)
jei kam ARTI netinka, senės gali ir atskristi kur nors biggrin.gif zaprosto..biggrin.gif

pvz į šaltą Žemaitiją? vakar Vln buvau - vasara pas jus. Grįžom namo tik +8 šnd doh.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 05 06, 11:47)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Davai,tik idomu ar atsiras norinciu ja paragauti biggrin.gif

jei gerai paruoši - sraiges aš valgyčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 05 06, 20:35)
Labas,

pvz į šaltą Žemaitiją? vakar Vln buvau - vasara pas jus. Grįžom namo tik +8 šnd  doh.gif
jei gerai paruoši  - sraiges aš valgyčiau  tongue.gif

drinks_cheers.gif mes taip pat lotuliukas.gif jei kitą savaitgalį taip pat, pažadu atlekt į meetą, nes noriu vėl vasaros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 06 gegužės 2012 - 19:40
Amen
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti