Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

chikita, tikrai matau smailus. Linksma nuotrauka. Jau galėtum atskirą albumą susikurt pingvinui, ugninei moteriai ir smailams bei visoms kitoms, kurios dar bus biggrin.gif

Rg, sveikinu biggrin.gif išduok paslaptį, su kokia technika tu dirbi? bais įdomu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 04 19, 15:52)

Įdomu, negeltonuoja nuotraukos su tom lempom g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 20, 07:27)
chikita, tikrai matau smailus. Linksma nuotrauka. Jau galėtum atskirą albumą susikurt pingvinui, ugninei moteriai ir smailams bei visoms kitoms, kurios dar bus  biggrin.gif

Rg, sveikinu  biggrin.gif išduok paslaptį, su kokia technika tu dirbi? bais įdomu  blush2.gif
Papildyta:

Įdomu, negeltonuoja nuotraukos su tom lempom  g.gif

Tai, kad čia jokia paslaptis, su Pentax K-x biggrin.gif
Nėr ko labai sveikint, tiesiog gyvenu ne sostinėje ir pan., viskas daug paprasčiau, pamato, pasiūlo, o ir konkurentė man žinoma tik viena biggrin.gif Kabar tiesiog nuotraukų atrankos etapas, bet jau didelę dalį atsirinko, o paskui dar gi spausdinimas ir visa kita, žodžiu, kai pristatys pagaliau tą almanachą, pasakysiu.
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 19, 20:07)
Paluri, dėkui , kad pasidalini:)
Dėl žaidimo- šį kart praleisiu, nes nelabai tos raudonos aplink matau kažkaip paskutiniu metu ... smile.gif
Dar nepraėjo žydrų žibučių, akučių ir suknyčių periodas  biggrin.gif
Tai ir  pasirodau su variacijomis pirmosios žvakutės tema smile.gif
user posted image

user posted image

Daugiau  mirksiukas.gif

žvakė-vities sinbolis, kad gėlės nuvytę?
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 19, 19:07)
Dar nepraėjo žydrų žibučių, akučių ir suknyčių periodas  biggrin.gif

Pirmoje nuotraukoje zibutes atrodo labai nupiepe ir 'nesilipdo' su ta zvake. Antra...nuotrauka ir tiek. Trecioj man per didelis bardakelis 4u.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 19, 20:32)
*Itza* - jej, kokie vaizdai tau pakeliui, noriu pamatyti tai, ką parašei, tai, kad imkis fotoaparatą  mirksiukas.gif

Jamiau si ryta ir spyga pesiau. Toks rukas buvo, kad vos maciau kur vaziuot doh.gif Kas cia si pavasari su ta gamta daros, diena lyg ir silta, o nakti salnos unsure.gif

Ryt kibsiu i pirma namu darba, gal net ir antra padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 04 19, 20:07)
  mirksiukas.gif

man žvakutė ir ir žibutės nu absoliučiai nesiklijuoja į vieną siužetą.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 20, 02:02)
paluri - senokai taip panašiai įsirengus, tik vietoj lempos - blykstė ir tik juodas fonas  biggrin.gif Bet visgi manau, kad studijos tokie dalykai neatstos  ax.gif Smagios kelionės, lauksiu vaizdų  mirksiukas.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif Tikiuosi iš Lietuvos parsivežti DAUG nuotraukų smile.gif
Ir aš ką tik juodo audeklo nusipirkau smile.gif Studijos tai neatstos, bet šį bei tą galima panaudoti smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 20, 05:12)
Idomu. Aciu. Sekmingos keliones i gimtine  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 20, 11:57)
Įdomu, negeltonuoja nuotraukos su tom lempom  g.gif

jeigu WB balansas teisingai nustatytas, tai neturėtų geltonuoti g.gif Dar nebandžiau, grįžus iš LT - pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, bandysiu jungtis prie jusu, gal pradzioj tik skaityt daugiau, nes esu ny bum bum, tik va lankau kursus (is 8 kartu buvau 5) ir siandien nusipirkau canon 600D ir objektyva canon 50mm f1.8

QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 19, 08:15)
Knygos  bigsmile.gif gerulis. Tik kad laiko mirtinai nėra..

Kazi kokia knyga tikrai gera, bet ne per daug protinga (kad suprasciau biggrin.gif )
Atsakyti
pagaliau padariau nuotraukos tesini smile.gif
antras ratas smile.gif

kabinausi uz ''maikutes''

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 04 17, 00:02)
Sveikutės, šiandien (oi, jau vakar) buvo dukriuko gimtadienis smile.gif Kaip tyčia susirgom, tai mūsų šventė buvo su temperatūra ir akyčiu uždegimu, bet vis tiek pasilinksminom biggrin.gif
Dalinuosi su jumis...

grazu smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2012 04 17, 08:10)
Koliažas man ne, per daug foto. Patinka dešinė apatinė ir dešinė viršutinė, tik abiejose man šiek tiek trūksta erdvės.

koliazo spec. tam galvodama nedariau. tiesiog sudejau pagal eiliskuma jos veiksmu ir nenorejau nervinti jusu dedant nuotraukas viena po kitos biggrin.gif cia as jau rasiau, kad dejau tik for fun. bet laaabai aciu, kad vistiek pastebit 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 17, 10:20)

Kaip jau minėjo, labai daug foto sugrūsta į koliažą, keistai sudeliotas, nilabai man, bet kaip atskiros foto, juokingos pozos biggrin.gif

aciu

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 17, 18:14)

Smagiausia apatine kairei thumbup.gif

dekui

QUOTE(Zirzė @ 2012 04 17, 20:56)
rodau 14/52
dar skoloj esu lyg 2 projekto nuotraukas, ir zaidimo antrojo rato nuotrauka...sia savaite bandysiu viska atsiskaityt ax.gif

"Dvi damutės''

cia turbut man vienai raudona spalva rekia g.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 18, 16:38)

Siulau zaidima, nes tyloka cia paskutiniu metu. Zaidimo tema - SPALVA smile.gif RAUDONA spalva! Ko tai snd aistros many verda biggrin.gif Paprastas, bet gal isjudins mus is pavasarines depresijos. Terminas dvi savaites, visa kita paliekama fantazijos polekiui smile.gif Zaidziam?

zaidziam smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 04 18, 22:31)

Idedu is archyvo viena Raudona. Baisiai nepeikit, nes cia netyciukinis panningo bandymas. Antras planas tai nekoks, teko gaudyt kur vaziavo smile.gif
Ir dar... matau ant padangu (litniaku) smailus su geltona nosim biggrin.gif

neblogai bigsmile.gif o dabar tyciukini pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

siek tiek atitrukus buvau - nd atlikau, o paskui apsileidau... blush2.gif visokiu kitokiu reikalu pilna, tai ner laiko ilgeliau nei 5-10 min prie kompo prieit, bet tema tyliai seku pioneer.gif
Noreciau ir as prie zaidimo prisijungti, turetu buti idomu bigsmile.gif Turiu kaip tik raudonai spalvai viena - lauksiu kritikos... ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Simonyte @ 2012 04 20, 23:20)

Nepatinka veido apdirbimas, lupos kaip padazytos. Raudona labai rekianti. Nieko, viskas su laiku 4u.gif
Atsakyti
rG, nu fainai smile.gif

GiedreB, žinok nepatinka. Net nzn ką primena ta zvakute zibutese, bet tikrai neatspindi pirmojo gimtadienio smile.gif

Zirze, jau flickr mačiau tavo berniuką, man tai lb patinka smile.gif
Atsakyti