Gražios ir šiltos mamos dienos!
QUOTE(rG. @ 2012 05 06, 12:25)
Tai, kad su kadravimu yra bėdos, ne su spalvom. Pabandyk palikti erdvės daugiau, įkomponuoti kažkaip, jei nežinai kaip, pabandyk paimti nuotrauką, jei čia gerokai apkarpyta, ir padaryti 5 variantus. Tada pvz įkelti čia. Žodžiu, ieškoti.
Aciu rG,pati matau,kad viska per daug suspaudziu Reiks kazkaip persilauzt
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 12:38)
aciu Nieko,pageres savijauta-paryskes ir spalvos
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 12:38)
Davai, darom kartu fotosesiją. Sako nuotraukos neįdomios, tai aš kaip medikė galiu tą sraigę pamėsinėti, uždėsim ant lėkštutės,padažiuko raudono raudono, šakutė su peiliu ............... Fotografuosi Tu
Davai,tik idomu ar atsiras norinciu ja paragauti
Žiūriu, apačioj kabo trys asabos. Galvoju pašniukštinėsiu, kas per tokios. Viena aktyviausia - Gimdymo istorijos, kita - Plaukų priežiūra , dar viena - Rankdarbiai. Senės, Jūs nors kokią budinčią savaitgaliui čia palikit
urte484, mes pateiksim skaniai
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 14:19)
Žiūriu, apačioj kabo trys asabos. Galvoju pašniukštinėsiu, kas per tokios. Viena aktyviausia - Gimdymo istorijos, kita - Plaukų priežiūra , dar viena - Rankdarbiai. Senės, Jūs nors kokią budinčią savaitgaliui čia palikit
aš visada budžiu
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 15:19)
nu koks skirtumas kas kur ir kiek kabo.
ir tipo senės asm. gyvenimo neturi veiksmo trūksta? kur nuotraukos tų, kurios nd atsiskaitė? vien tik atlikę nd toli nevažiuosit.
Kelkit foto, prašykit komentarų, apginkit savo foto, jei reik šiukšliadėžėn meskit ir perdarykit, burbėkit, bet svarbu fotografuokit ir rodykit.
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 15:19)
gerai,galėsim bandyt
Aš irgi čia ''kabėdavau'',kol išdrįsau prisijungti Stebėjau foto,dėjausi į galvą visokią info...Ale kas iš to,kaip nesigauna man nieks,taip nesigauna .Va ir šiandien buvau sutarus su sesers mergaite fotosesijai,bet kur tai nuotaika optimistiška dingo,rodos vistiek nepavyks nieko įgivendinti Skaičiau apie kadravimą,tai pasirodo dar ir to nemoku Kažkokia sumauta nuotaika šiandien...
QUOTE(sayonara @ 2012 05 06, 15:23)
aš visada budžiu
Urte, tavo foto sunku komentuoti. Klausi apie spalvas, bet dėmesį labiau į visumą kreipti reiktų. Spalvose šįkart mažiausia problema.
Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę, kokios reakcijos tikiesi iš tų, kurie pamatys šitą foto, ką ji tau pačiai reiškia. Aš tarkim žiauriai nemėgstu sraigių tiek su nameliais, tiek be jų. Tad automatiškai ši foto man jau atstūmianti. Jei reiktų komentuoti, sakyčiau nėra iš tų wow. Vat pamenu Erika fotografavo sraigę. Ir tada į favoritus nekėliau tos foto, bet nusišypsojau bent jau pažiūrėjus. Nes ji tą sraigę ant vyro mašinos užtempė, su gražiais lašeliais aplink nufotografavo. Taigi, norisi fotografuoti sraiges, suorganizuok joms fotosesiją, nes pasirengimo tokiom foto reikia lygiai tokio pat, kaip ir kitokiem žanram. O jei norėjai tokios foto, kur sakytum žiūrėkit, išmokau išplauti foną, išmokau fokusuoti. Tad pabrėžkit tokius dalykus, pasakykit, nežiūrėkit į tai, nes noriu tik paklausti apie šitai... Šiuo atveju spalvos man visai ok.
Tik toks jausmas, kad nežinai ką fotografuoti, tad fotografuoji bet ką.
Patarimas pasižvalgyti po įvairius fotografijų puslapius ir pažiūrėti prie kokio žanro širdis linksta ir dirbti ta linkme. Jei gamtos fotografija, skaityk, domėkis kaip kiti dirba. Jei žmonių, ieškok modelių gilinkis į pozas....
nerišliai surašiau, bet gal suprasit.
Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę, kokios reakcijos tikiesi iš tų, kurie pamatys šitą foto, ką ji tau pačiai reiškia. Aš tarkim žiauriai nemėgstu sraigių tiek su nameliais, tiek be jų. Tad automatiškai ši foto man jau atstūmianti. Jei reiktų komentuoti, sakyčiau nėra iš tų wow. Vat pamenu Erika fotografavo sraigę. Ir tada į favoritus nekėliau tos foto, bet nusišypsojau bent jau pažiūrėjus. Nes ji tą sraigę ant vyro mašinos užtempė, su gražiais lašeliais aplink nufotografavo. Taigi, norisi fotografuoti sraiges, suorganizuok joms fotosesiją, nes pasirengimo tokiom foto reikia lygiai tokio pat, kaip ir kitokiem žanram. O jei norėjai tokios foto, kur sakytum žiūrėkit, išmokau išplauti foną, išmokau fokusuoti. Tad pabrėžkit tokius dalykus, pasakykit, nežiūrėkit į tai, nes noriu tik paklausti apie šitai... Šiuo atveju spalvos man visai ok.
Tik toks jausmas, kad nežinai ką fotografuoti, tad fotografuoji bet ką.
Patarimas pasižvalgyti po įvairius fotografijų puslapius ir pažiūrėti prie kokio žanro širdis linksta ir dirbti ta linkme. Jei gamtos fotografija, skaityk, domėkis kaip kiti dirba. Jei žmonių, ieškok modelių gilinkis į pozas....
nerišliai surašiau, bet gal suprasit.
QUOTE(Yvette @ 2012 05 06, 16:09)
Urte, tavo foto sunku komentuoti. Klausi apie spalvas, bet dėmesį labiau į visumą kreipti reiktų. Spalvose šįkart mažiausia problema.
Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę,
Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę,
Na va,reiškia bent spalvos nėra blogos Kodel fotografavau? Nežinau....Neatsirenku kol kas-kas man patinka,o kas ne.Nerandu to žanro kuris ''klijuotūsi'' mano stiliui...Gal išvis dar žinių trūkumas savo daro,todel ir fotografuoju bet ką,kad tik pavyktų kažką ''tokio'' iš savęs išlaužti...Pirma matyt reiktų išmokt susitvarkyt ne tik su foto ,bet ir apskritai-daugiau žinių pasisemti...
Ačiū Yvette
QUOTE(Yvette @ 2012 05 06, 09:39)
Problemos su dainos iliustravimu.
Nu labai fainą dainą gavau ir žinojau ir klausydavau. Bet nulis vaizdų, nors tu ką.
Nu labai fainą dainą gavau ir žinojau ir klausydavau. Bet nulis vaizdų, nors tu ką.
QUOTE(sayonara @ 2012 05 06, 09:57)
man tas pats.. nulis vaizdo. ups..
Palengvejo. Galvojau man vienai smegenu stagnacija ta tema
labas
prie Yvettes komentaro dar porą žodžių noriu pasakyti, kad labai svarbu ir foto mokėti atrinkti, kurią parodyti
aš irgi, čia kurią dieną sraigę modeliu turėjau, daugumos nuomone nesutapo su manąja vadinas dar kažko pasimokyt reikia
mano ND dar nebaigti, baugina "prametimas" dėl netinkamofotografuojamoobjektopasirinkimo
prie Yvettes komentaro dar porą žodžių noriu pasakyti, kad labai svarbu ir foto mokėti atrinkti, kurią parodyti
aš irgi, čia kurią dieną sraigę modeliu turėjau, daugumos nuomone nesutapo su manąja vadinas dar kažko pasimokyt reikia
mano ND dar nebaigti, baugina "prametimas" dėl netinkamofotografuojamoobjektopasirinkimo
Su mamos diena visas mamas
Ta proga kvietka kritikai ;]
Ta proga kvietka kritikai ;]
QUOTE(-Radė @ 2012 05 06, 18:16)
Nu jei jau darei-stengeis,tai parodyk (ne žaislus manau rinkaisi )