Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Gražios ir šiltos mamos dienos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 gegužės 2012 - 11:48
QUOTE(rG. @ 2012 05 06, 12:25)
Tai, kad su kadravimu yra bėdos, ne su spalvom. Pabandyk palikti erdvės daugiau, įkomponuoti kažkaip, jei nežinai kaip, pabandyk paimti nuotrauką, jei čia gerokai apkarpyta, ir padaryti 5 variantus. Tada pvz įkelti čia. Žodžiu, ieškoti.

Aciu rG,pati matau,kad viska per daug suspaudziu unsure.gif Reiks kazkaip persilauzt blush2.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 12:38)
.Flickr  schmoll.gif ne nuotrauką, o savijautą rodau

aciu smile.gif Nieko,pageres savijauta-paryskes ir spalvos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 12:38)
Davai, darom kartu fotosesiją. Sako nuotraukos neįdomios, tai aš kaip medikė galiu tą sraigę pamėsinėti, uždėsim ant lėkštutės,padažiuko raudono raudono, šakutė su peiliu ............... ph34r.gif Fotografuosi Tu  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Davai,tik idomu ar atsiras norinciu ja paragauti biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu, apačioj kabo trys asabos. Galvoju pašniukštinėsiu, kas per tokios. Viena aktyviausia - Gimdymo istorijos, kita - Plaukų priežiūra , dar viena - Rankdarbiai. Senės, Jūs nors kokią budinčią savaitgaliui čia palikit g.gif
urte484, mes pateiksim skaniai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 14:19)
Žiūriu, apačioj kabo trys asabos. Galvoju pašniukštinėsiu, kas per tokios. Viena aktyviausia - Gimdymo istorijos, kita - Plaukų priežiūra , dar viena - Rankdarbiai. Senės, Jūs nors kokią budinčią savaitgaliui čia palikit  g.gif
urte484, mes pateiksim skaniai  essen.gif

aš visada budžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 15:19)
Žiūriu, apačioj kabo trys asabos. Galvoju pašniukštinėsiu, kas per tokios. Viena aktyviausia - Gimdymo istorijos, kita - Plaukų priežiūra , dar viena - Rankdarbiai. Senės, Jūs nors kokią budinčią savaitgaliui čia palikit  g.gif

nu koks skirtumas kas kur ir kiek kabo.

ir tipo senės asm. gyvenimo neturi smile.gif veiksmo trūksta? kur nuotraukos tų, kurios nd atsiskaitė? vien tik atlikę nd toli nevažiuosit.
Kelkit foto, prašykit komentarų, apginkit savo foto, jei reik šiukšliadėžėn meskit ir perdarykit, burbėkit, bet svarbu fotografuokit ir rodykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 gegužės 2012 - 15:01
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 06, 15:19)

gerai,galėsim bandyt cool.gif

Aš irgi čia ''kabėdavau'',kol išdrįsau prisijungti blush2.gif Stebėjau foto,dėjausi į galvą visokią info...Ale kas iš to,kaip nesigauna man nieks,taip nesigauna frusty.gif .Va ir šiandien buvau sutarus su sesers mergaite fotosesijai,bet kur tai nuotaika optimistiška dingo,rodos vistiek nepavyks nieko įgivendinti doh.gif Skaičiau apie kadravimą,tai pasirodo dar ir to nemoku schmoll.gif Kažkokia sumauta nuotaika šiandien...

QUOTE(sayonara @ 2012 05 06, 15:23)
aš visada budžiu smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Urte, tavo foto sunku komentuoti. Klausi apie spalvas, bet dėmesį labiau į visumą kreipti reiktų. Spalvose šįkart mažiausia problema.

Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę, kokios reakcijos tikiesi iš tų, kurie pamatys šitą foto, ką ji tau pačiai reiškia. Aš tarkim žiauriai nemėgstu sraigių tiek su nameliais, tiek be jų. Tad automatiškai ši foto man jau atstūmianti. Jei reiktų komentuoti, sakyčiau nėra iš tų wow. Vat pamenu Erika fotografavo sraigę. Ir tada į favoritus nekėliau tos foto, bet nusišypsojau bent jau pažiūrėjus. Nes ji tą sraigę ant vyro mašinos užtempė, su gražiais lašeliais aplink nufotografavo. Taigi, norisi fotografuoti sraiges, suorganizuok joms fotosesiją, nes pasirengimo tokiom foto reikia lygiai tokio pat, kaip ir kitokiem žanram. O jei norėjai tokios foto, kur sakytum žiūrėkit, išmokau išplauti foną, išmokau fokusuoti. Tad pabrėžkit tokius dalykus, pasakykit, nežiūrėkit į tai, nes noriu tik paklausti apie šitai... Šiuo atveju spalvos man visai ok.
Tik toks jausmas, kad nežinai ką fotografuoti, tad fotografuoji bet ką.
Patarimas pasižvalgyti po įvairius fotografijų puslapius ir pažiūrėti prie kokio žanro širdis linksta ir dirbti ta linkme. Jei gamtos fotografija, skaityk, domėkis kaip kiti dirba. Jei žmonių, ieškok modelių gilinkis į pozas....
nerišliai surašiau, bet gal suprasit.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 06, 16:09)
Urte, tavo foto sunku komentuoti. Klausi apie spalvas, bet dėmesį labiau į visumą kreipti reiktų. Spalvose šįkart mažiausia problema.

Foto su sraige. Klausimas kodėl fotografavai sraigę,

Na va,reiškia bent spalvos nėra blogos biggrin.gif Kodel fotografavau? Nežinau....Neatsirenku kol kas-kas man patinka,o kas ne.Nerandu to žanro kuris ''klijuotūsi'' mano stiliui...Gal išvis dar žinių trūkumas savo daro,todel ir fotografuoju bet ką,kad tik pavyktų kažką ''tokio'' iš savęs išlaužti...Pirma matyt reiktų išmokt susitvarkyt ne tik su foto ,bet ir apskritai-daugiau žinių pasisemti...

Ačiū Yvette 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 06, 09:39)
Problemos su dainos iliustravimu.
Nu labai fainą dainą gavau ir žinojau ir klausydavau. Bet nulis vaizdų, nors tu ką.

QUOTE(sayonara @ 2012 05 06, 09:57)
man tas pats.. unsure.gif nulis vaizdo. ups..smile.gif

Palengvejo. Galvojau man vienai smegenu stagnacija ta tema unsure.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

prie Yvettes komentaro dar porą žodžių noriu pasakyti, kad labai svarbu ir foto mokėti atrinkti, kurią parodyti ax.gif
aš irgi, čia kurią dieną sraigę modeliu turėjau, daugumos nuomone nesutapo su manąja g.gif vadinas dar kažko pasimokyt reikia cool.gif

mano ND dar nebaigti, baugina "prametimas" dėl netinkamofotografuojamoobjektopasirinkimo biggrin.gif
Atsakyti
Su mamos diena visas mamas 4u.gif
Ta proga kvietka kritikai ;]
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2012 05 06, 18:16)

mano ND dar nebaigti, baugina "prametimas" dėl netinkamofotografuojamoobjektopasirinkimo  biggrin.gif

Nu jei jau darei-stengeis,tai parodyk mirksiukas.gif (ne žaislus manau rinkaisi lotuliukas.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 06 gegužės 2012 - 18:18