Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]
Jaučiu jamsiu biuletenį ir inVino lėksiu Tik kaip užkanda... tirpstu akyse, dar antibų prifarširuota ir patinus...būsiu neapetitna
Aušros vartuose inVino?
Aš kadangi nieko geresnio išspaust dar nesugebu,tai vakar kankinau tą pačią sraigę reik kritikos dėl spalvų,nes paskutiniu metu aš su jom ''nedraugauju''...tvarkau tol-kol nusitvarkau
Tai, kad su kadravimu yra bėdos, ne su spalvom. Pabandyk palikti erdvės daugiau, įkomponuoti kažkaip, jei nežinai kaip, pabandyk paimti nuotrauką, jei čia gerokai apkarpyta, ir padaryti 5 variantus. Tada pvz įkelti čia. Žodžiu, ieškoti.
urte, su skaičiukais, kokios gražios spalvos kaži ar mes tame pačiame mieste gyvenam...pas mane tai būsena ir spalvos... Aš čia pamąsčiau Davai, darom kartu fotosesiją. Sako nuotraukos neįdomios, tai aš kaip medikė galiu tą sraigę pamėsinėti, uždėsim ant lėkštutės,padažiuko raudono raudono, šakutė su peiliu ............... Fotografuosi Tu