Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(isora @ 2012 05 05, 22:12)

O dėl meeto,tai aš kai apsišlifuosiu ir aš td reikšiu norus.. lotuliukas.gif Db kai ateis tokia pusvištė,tai nebus jum ką su manim kalbėt.. lotuliukas.gif

Tau gerai kad tu vista,pakudakuosi kazka,o aš tai viščiukas katik issiperejas biggrin.gif bet drasus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 23:10)
jei kam ARTI netinka, senės gali ir atskristi kur nors biggrin.gif zaprosto..biggrin.gif

ka reiskia zaprosto? biggrin.gif
speju nieko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 05, 23:21)
speju nieko gero  lotuliukas.gif

Reiškiasi meetas pas tave sekanti karta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 05 gegužės 2012 - 22:28
QUOTE(gladiole @ 2012 05 05, 23:28)
Reiškiasi meetas pas tave sekanti karta  biggrin.gif

blink.gif davai ne! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 gegužės 2012 - 22:38
QUOTE(gladiole @ 2012 05 05, 23:10)
Tau gerai kad tu vista,pakudakuosi kazka,o aš tai viščiukas katik issiperejas biggrin.gif bet drasus biggrin.gif

Kai užkudakuosiu, tai senės visos išlakstys sijonus pasiraitę.. lotuliukas.gif arba da kuri validolio nepasiėmus aparpoli gaus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai, fyfos, o kur ta myta organizuojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 05, 21:21)
speju nieko gero  lotuliukas.gif

man atrodo, kad cia labiau pasiulymas raudona kilima prie "private jet'o" patiest hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 05, 22:43)
Kai užkudakuosiu, tai senės visos išlakstys sijonus pasiraitę.. lotuliukas.gif arba da kuri validolio nepasiėmus aparpoli gaus.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne, nu.. pypiec.. kokia nepagarba..biggrin.gif mes, senės, esam tokios grūdintos, kad Ostrovskis, kuris rašė, kaip plienas grūdinosi, tikriausiai nusikąstų ausį pamatęs, kiek šį procesą galima ištobulinti..tongue.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 05 05, 22:55)
tai, fyfos, o kur ta myta organizuojat? smile.gif

kol kas variantas InVino.. jungsies, Mindaugai, kurio aš akyse nemačius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 06, 00:09)
ne, nu.. pypiec.. kokia nepagarba..biggrin.gif mes, senės, esam tokios grūdintos, kad Ostrovskis, kuris rašė, kaip plienas grūdinosi, tikriausiai nusikąstų ausį pamatęs, kiek šį procesą galima ištobulinti..tongue.gif
kol kas variantas InVino.. jungsies, Mindaugai, kurio aš akyse nemačius? biggrin.gif

jauciu butu visai fun, bet blyn, jauciu man bus per toli, nes tai savaitgali fotkinimai nuo belekokio ankstaus ryto :/
be to, as daug mergu vienoj vietoj bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 05, 16:39)
Sergitoj už pinigus.

Aciu, ir dar labai nemazus pinigelius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2012 05 05, 20:48)

Jo, visa diena knisau interi sita informacija...ir net ta Mika Binki radau...jau ir sms spejau pabendrauti lotuliukas.gif blush2.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 05, 23:15)
be to, as daug mergu vienoj vietoj bijau biggrin.gif

Jergutėliau koks jautrus hihihi.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 05 05, 23:56)

Na, jis rašo 60 Lt., tai man rodos normali visai kaina už ramybę, jei perki dėvėtą, ką už tuos 60 Lt šiais laikais nusipirksi?
O apskritai, užuolaidėlės genda ir anksčiau nei testavimas nustatė ir vėliau, tai čia kažkaip išvis siūlau mažiau gilintis, suges, pasikeisi užuolaidėles ir gyvensi laiminga toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaučiu jamsiu biuletenį ir inVino lėksiu biggrin.gif Tik kaip užkanda... tirpstu akyse, dar antibų prifarširuota ir patinus...būsiu neapetitna schmoll.gif
Aušros vartuose inVino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 06 gegužės 2012 - 07:55