Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]
ne, nu.. pypiec.. kokia nepagarba.. mes, senės, esam tokios grūdintos, kad Ostrovskis, kuris rašė, kaip plienas grūdinosi, tikriausiai nusikąstų ausį pamatęs, kiek šį procesą galima ištobulinti..
ne, nu.. pypiec.. kokia nepagarba.. mes, senės, esam tokios grūdintos, kad Ostrovskis, kuris rašė, kaip plienas grūdinosi, tikriausiai nusikąstų ausį pamatęs, kiek šį procesą galima ištobulinti..
kol kas variantas InVino.. jungsies, Mindaugai, kurio aš akyse nemačius?
jauciu butu visai fun, bet blyn, jauciu man bus per toli, nes tai savaitgali fotkinimai nuo belekokio ankstaus ryto :/
be to, as daug mergu vienoj vietoj bijau
Na, jis rašo 60 Lt., tai man rodos normali visai kaina už ramybę, jei perki dėvėtą, ką už tuos 60 Lt šiais laikais nusipirksi?
O apskritai, užuolaidėlės genda ir anksčiau nei testavimas nustatė ir vėliau, tai čia kažkaip išvis siūlau mažiau gilintis, suges, pasikeisi užuolaidėles ir gyvensi laiminga toliau
Jaučiu jamsiu biuletenį ir inVino lėksiu Tik kaip užkanda... tirpstu akyse, dar antibų prifarširuota ir patinus...būsiu neapetitna Aušros vartuose inVino?