Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 05 05, 15:51)
1. Whatever?
2. sayonara
3. erikamaja ( jei nenuvėlinsit susitikimo, valandai atlėkčiau)
4. brum
5. gladiole
6. Mamyte_Saule

Šviežienos kad daugiau būtų  biggrin.gif

Hm gal man uz svieziena prisijungti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 05 gegužės 2012 - 18:50
QUOTE(eglliux @ 2012 05 05, 18:48)
Hm gal man uz svieziena prisijungti  blush2.gif

Aišku, kad junkis. Merginos, drąsiau, jei tik norisi, čia kiekvienas kiekvieno nepakūtins, reikia pačioms ir įsiliesit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 05, 15:21)
Ieskau forumuose atsakymo, deja nesekmingai. Gal jus pasakysit kaip Canon 500D suzinoti ispyskintu kadru skaiciu ir koks ju limitas???

http://www.mikasbink...iai/dslr#newold
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 05 05, 19:48)
Hm gal man uz svieziena prisijungti  blush2.gif

Aišku junkis! Aš jei tik turėčiau galimybe pati pirma atlekciau, su staltiese ir visu turtu is baro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 05, 20:24)
Aišku junkis! Aš jei tik turėčiau galimybe pati pirma atlekciau, su staltiese ir visu turtu is baro biggrin.gif

o, va čia gras mentalitetas. va šita tėvų su rogutėm į mišką neišveš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 19:38)
o, va čia gras mentalitetas. va šita tėvų su rogutėm į mišką neišveš biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mėnulį fotografuokit. Kažkas minėjo, kad kažkaip ten jis labai arti šiandiena. Ir gražus rolleyes.gif
Atsakyti
pandre, Man patiko bigsmile.gif Graziai krenta seseliai, poza graziai ziurisi (gal tik rankos riesio kitokios pozicijos noretusi, ir poros kg +, bet cia jau kabeinejantis biggrin.gif), kuno pozicija kadre irgi patiko. Vienu zodziu vykes darbas mano galva.

Whatewer, irgi matai, uzkanda- 50 kg kaulu - labai neprisiesi. Liks kazkas alkanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 05, 14:40)
Man atrodo fotografuoji RAW. Fotiko ekrane matai nuotrauka su jau padarytais "pagerinimais" (brightness, sharpness, blacks, exposure), nes fotiko ekranas rodo JPG vaizda, o JPG kaip zinia jau procesintas dalykas. Kai perkeli i kompa, matai RAW faila, be jokiu apdirbimu. Kiekviena nuotrauka turetum aptvarkyti pati (padidinti sharp'a, brightness ir t.t), arba fotkink JPG. Bent jau is aprasymo man pasirode, kad cia butent tame suo pakastas, nes mano nuotraukos ekrane ir kompe irgi skiriasi (na ka tik vaizdas nepradeda plaukt taip baisiai kaip aprasei).
O objektyvas tai tikrai ne prie ko mirksiukas.gif

Baikit erzintis su meet'u verysad.gif

Ačiū... 4u.gif Aš tik klausiau gal objektyvas portetinis ir jis kai vaikas lekioja judesio man negaudo.. lotuliukas.gif kvailai skamba,ane??? lotuliukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 05 05, 17:01)
ohara? ;]
net neismanau kame kampas. gal fotografavimo tashkai? as kaip durne ilga laika variau pvz su visais fot taskais. po to kazhkaip pradejau tik su centriniu, kai reikia tiesiog perkadruoju. gal taskai ne vietoje ir tas save klaidina? atsiusk man nuoroda blogo plz, noriu pasiziuret kame kampas.
freakymaggie eta gmail.com

Ta pati.. friends.gif Kaip tu čia taip taikliai, mergyt??? biggrin.gif

Pas mane tam bloge žinok sutvarkytos tos foto, parodyčiau aš tau netvarkytą, iš labutinų išvirstum... lotuliukas.gif Aš tau į AŽ savo blogą įmesiu.. blush2.gif

O dėl meeto,tai aš kai apsišlifuosiu ir aš td reikšiu norus.. lotuliukas.gif Db kai ateis tokia pusvištė,tai nebus jum ką su manim kalbėt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 05, 20:24)

tai cia daug tokiu butu, jei arti kas darytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 21:38)

biggrin.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 05 05, 22:13)
tai cia daug tokiu butu, jei arti kas darytu biggrin.gif

nereikia ir arti,atvaziuociau, jei vairuociau ir butu kam vaika palikt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei kam ARTI netinka, senės gali ir atskristi kur nors biggrin.gif zaprosto..biggrin.gif
Atsakyti