1. Whatever?
2. sayonara
3. erikamaja ( jei nenuvėlinsit susitikimo, valandai atlėkčiau)
4. brum
o naujokiu bus be Whatever, ar bus kaip visad eilinis seniu mytas?
Dėkoju už pastabas, reikės kitą kartą modelį nuo medžių visų atitraukti, kad užplautų juos Sutinku dėl suspaustumo....
Pasiteisinsiu dėl pozos
Čia natūraliai ji taip padarė ir aš nufotkinau lyg mažam judesyje, nepozavo, kai vėliau paprašiau, tai pakartoti, tik nepersilenkti, nieko neišėjo. Toks gavosi dirbtinas kadras su išsišiepusia mergina tiesiog stovinčia su meškinu.
Man čia tokios emocijos yra, pirmą kartą kažką jaučiu savo darbe...
Pasiteisinsiu dėl pozos
Čia natūraliai ji taip padarė ir aš nufotkinau lyg mažam judesyje, nepozavo, kai vėliau paprašiau, tai pakartoti, tik nepersilenkti, nieko neišėjo. Toks gavosi dirbtinas kadras su išsišiepusia mergina tiesiog stovinčia su meškinu.
Man čia tokios emocijos yra, pirmą kartą kažką jaučiu savo darbe...
QUOTE(isora @ 2012 05 05, 08:20)
Aš nesuprantu kodėl nuotraukas perkėlus į kompą,tiksliau net neperkelus,o susikėlus jas į NX`ą ( aš turiu Nikon D7000) jos pasidaro tookios šūūdinos.. nu fotike visai kitokios, kompe nu nemoku pasakyt... Tamsios, spalvos išblankusios, fokuso irgi ieškot reik, nors fotike meta viską kaip turi būt ir ten pvz jei fokusas į akis tai ir matosi, kad į akis, akys blizga nuostabiai...
Ir antra, gal čia objektyvo kaltė? Deja dabar turiu tik 50tuką 1,8f. Tai jei fotografuoju judesį, išvis viskas išplauke gaunasi...
Prašau pagalbos, kame čia bėda, gal aš ką prireguliavus ar ko nedareguliavus???
Ir antra, gal čia objektyvo kaltė? Deja dabar turiu tik 50tuką 1,8f. Tai jei fotografuoju judesį, išvis viskas išplauke gaunasi...
Prašau pagalbos, kame čia bėda, gal aš ką prireguliavus ar ko nedareguliavus???
Man atrodo fotografuoji RAW. Fotiko ekrane matai nuotrauka su jau padarytais "pagerinimais" (brightness, sharpness, blacks, exposure), nes fotiko ekranas rodo JPG vaizda, o JPG kaip zinia jau procesintas dalykas. Kai perkeli i kompa, matai RAW faila, be jokiu apdirbimu. Kiekviena nuotrauka turetum aptvarkyti pati (padidinti sharp'a, brightness ir t.t), arba fotkink JPG. Bent jau is aprasymo man pasirode, kad cia butent tame suo pakastas, nes mano nuotraukos ekrane ir kompe irgi skiriasi (na ka tik vaizdas nepradeda plaukt taip baisiai kaip aprasei).
O objektyvas tai tikrai ne prie ko
Baikit erzintis su meet'u
Tai sakot ieskot ka cia butu galima suvalgyti, o suvalgius dar ir apsilaizyti?! Meetas...idomi atrakcija... tik, kad sostine visai nepakeliui. O ir pagrandukei mano vos tik trys men, tai nei su ja nei be jos neiseina palekti
Ieskau forumuose atsakymo, deja nesekmingai. Gal jus pasakysit kaip Canon 500D suzinoti ispyskintu kadru skaiciu ir koks ju limitas???
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 05, 13:12)
1. Whatever?
2. sayonara
4. brum
2. sayonara
4. brum
Manau sudalyvauciau
5. gladiole
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 13:43)
nu tai senių ir be registracijos bus daugiau negu prisiregistruos, čia aišku kaip dieną.. ale naujokių, kraujo, šviežienos reik, nu. grait. dvi užkandos yra. mažai.
As labai neskani da paspringtumet katra, tai geriau naisiuuu
Labas uzkandos, jus uzkandos
Atnesu jums va kasnelio, papjausyti, panarplioti mano autoportretuka...skanaus...beje, pastebejau, kad paskutines trys projektuko nuotraukos nude kas cia uzejo, dabar?! Ai ir dar, ikelsiu trumpam, vis tik savas kunas, nu Kaip jums ji? yra daugiau is sios serijos, su kitaip krentanciais seseliasi, bet gi laiko nera tvarkyti ju kol kas ir bais sunku sugaudyti tuos seselius, kai uz lango tamsi lietinga popiete ir save sukioti i visas puses..tikiuos nors kiek pavyko..o ka manot jus?
Atnesu jums va kasnelio, papjausyti, panarplioti mano autoportretuka...skanaus...beje, pastebejau, kad paskutines trys projektuko nuotraukos nude kas cia uzejo, dabar?! Ai ir dar, ikelsiu trumpam, vis tik savas kunas, nu Kaip jums ji? yra daugiau is sios serijos, su kitaip krentanciais seseliasi, bet gi laiko nera tvarkyti ju kol kas ir bais sunku sugaudyti tuos seselius, kai uz lango tamsi lietinga popiete ir save sukioti i visas puses..tikiuos nors kiek pavyko..o ka manot jus?
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 05, 14:21)
Ieskau forumuose atsakymo, deja nesekmingai. Gal jus pasakysit kaip Canon 500D suzinoti ispyskintu kadru skaiciu ir koks ju limitas???
Sergitoj už pinigus.
1. Whatever?
2. sayonara
4. brum
5. gladiole
6. Mamyte_Saule
Šviežienos kad daugiau būtų
QUOTE(isora @ 2012 05 05, 11:10)
Dabar vą pafotkinau savo žiogą alia 5 mėn proga.. Nu blecha, gerai, kad kantrybės turiu,o tai leisčiau ką į sieną arba PC arba fotiką... nu tamsios foto... nu ir fokusas dingsta.. Čia gal kompas man ką suėda, nu arba čia aš visai jau višta pasidariau nebemoku nieko..
ohara? ;]
net neismanau kame kampas. gal fotografavimo tashkai? as kaip durne ilga laika variau pvz su visais fot taskais. po to kazhkaip pradejau tik su centriniu, kai reikia tiesiog perkadruoju. gal taskai ne vietoje ir tas save klaidina? atsiusk man nuoroda blogo plz, noriu pasiziuret kame kampas.
freakymaggie eta gmail.com