Aš gal plačiau pasakysiu, turėjau seniau ir nikona ir canona, ant nikono buvo 35tumas ant canono 50tukas, nu nebūdavo tokių čiūdų... Viskas būdavo gražu,o čia va einu į lankas,tai sakau gal aš ką prireguliavus ar ko nesuprantu...
Na tikrai negrybauju su fotografavimu, aišku nesiekiu kažkokių aukštumų, man pakako ką dariau su anais fotikais ištikro, bet db turiu ką turiu, tik nesuprantu kodėl taip išeina, seniau to su kitais aparatais nebuvo...
Na tikrai negrybauju su fotografavimu, aišku nesiekiu kažkokių aukštumų, man pakako ką dariau su anais fotikais ištikro, bet db turiu ką turiu, tik nesuprantu kodėl taip išeina, seniau to su kitais aparatais nebuvo...
QUOTE(isora @ 2012 05 05, 09:51)
Šiaip ND aš esu darius... seniau čia lb aktyviai reiškiausi...dėl ND čia gavau pasiūlymą perdaryt.. Jaučiu ir teks tą padaryt...
O kad fotografas ne fotikas tai ojjj, čia pilnai sutinku...
Ką pramokus esu,tai vaikus fotkint.. o daugiau tai....
O kad fotografas ne fotikas tai ojjj, čia pilnai sutinku...
Ką pramokus esu,tai vaikus fotkint.. o daugiau tai....
Tai parodyk nes čia žinai, kalbėt bet kas gali, kad ir tą moku, ir aną, o kai parodo, tai nėr ką sakyt. Tada galėsim padėt, jei matysim, kad kalbos rimtos, bet šiaip tai pasakymas nuotraukos išplaukę jau apskritai deda nemokšiškumo žymę, nes tas kuris išmano neklaus forume kame čia reikalas (jau aš tai tikrai nelaukčiau kol kas kažkas pagerės, jei kažkas pradėtų kardinaliai blogai darytis - gal užuolaidėlės genda, bet tada ekranėlyje tikrai nerodys superduper nuotraukų), o tas kuris neišmano elementarių principų, tada jam ir fotikas naujas kaltas, ir objetyvas, bet tik ne pats. Juk tavoji bėda - išlaikymas per ilgas, esu beveik įsitikinus, kad taip yra. Fotografuoji automatiniu namuose vakarais ar pan. ir nori, kad būtų kaip studijoj. Taip nebūna
QUOTE(rG. @ 2012 05 05, 10:58)
Tai parodyk nes čia žinai, kalbėt bet kas gali, kad ir tą moku, ir aną, o kai parodo, tai nėr ką sakyt. Tada galėsim padėt, jei matysim, kad kalbos rimtos, bet šiaip tai pasakymas nuotraukos išplaukę jau apskritai deda nemokšiškumo žymę, nes tas kuris išmano neklaus forume kame čia reikalas (jau aš tai tikrai nelaukčiau kol kas kažkas pagerės, jei kažkas pradėtų darytis), o tas kuris neišmano elementarių principų, tada jam ir fotikas naujas kaltas, ir objetyvas, bet tik ne pats. Juk tavoji bėda - išlaikymas per ilgas, esu beveik įsitikinus, kad taip yra. Fotografuoji automatiniu namuose vakarais ar pan. ir nori, kad būtų kaip studijoj. Taip nebūna
Viską fotiknu ant M, pati moku nusireguliuot kur kas kame... tikrai nenaudoju nei vidinės tos blykstės nei automatinio, o YPAČ vakarais.. Va td geriau išvis neimu fotiko,nes to tikrai nemoku..
***** parodyčiau,bet ten tiek daug vaiko foto, mielai dėčiau,gal turit kokį paštą ar ką, nenoriu kad kokie užklydę į temą "skaitovai" žiūrinėtu...
Jau kelis kart sakiau dėsiu,bet vis susilaikau... Įdėčiau savo visą blog`ą... Arba galiu į AŽ atsiūst..
Gavau nuorodą, ok, įtikinai
Neįsivaizduoju kokia gali būti priežastis kardinaliai blogesnėms nuotraukoms kompiuteryje. Gali būt RAW arba programinis reikalas. Reikia sėdėti, ieškoti, bandytis. Ir sunku ką sakyti, kai realiai nematai tų pavyzdžių ekranėlyje ir kompiuteryje, nes realiai visada būna skirtumas/
Neįsivaizduoju kokia gali būti priežastis kardinaliai blogesnėms nuotraukoms kompiuteryje. Gali būt RAW arba programinis reikalas. Reikia sėdėti, ieškoti, bandytis. Ir sunku ką sakyti, kai realiai nematai tų pavyzdžių ekranėlyje ir kompiuteryje, nes realiai visada būna skirtumas/
QUOTE(rG. @ 2012 05 05, 11:08)
Gavau nuorodą, ok, įtikinai
Dabar vą pafotkinau savo žiogą alia 5 mėn proga.. Nu blecha, gerai, kad kantrybės turiu,o tai leisčiau ką į sieną arba PC arba fotiką... nu tamsios foto... nu ir fokusas dingsta.. Čia gal kompas man ką suėda, nu arba čia aš visai jau višta pasidariau nebemoku nieko..
Nu tu kurmi kurmi...
Tai nepasirašo matau mazgės senėm paskutinės vakarienės stalo paorganizuot.
O gaila, turėtumėt puikių foto.
Ką gi - pranešimas senėms, suruošiu stalą, baltą staltiesę, lokacijos vietą nurodysiu, datą ir laiką taip pat. Einu sužiūrėsiu kur kuri sėdės, jums liks pasirūpinti apranga. Dress kodą - nupiešiu taip pat.
Say, brum, rg jau kaip ir turi vietas.Daugiau norinčių bus ?
Jei savanorių neatsiras, bus priverstinai surikiuotos
Einu pakursiu planelį
O gaila, turėtumėt puikių foto.
Ką gi - pranešimas senėms, suruošiu stalą, baltą staltiesę, lokacijos vietą nurodysiu, datą ir laiką taip pat. Einu sužiūrėsiu kur kuri sėdės, jums liks pasirūpinti apranga. Dress kodą - nupiešiu taip pat.
Say, brum, rg jau kaip ir turi vietas.Daugiau norinčių bus ?
Jei savanorių neatsiras, bus priverstinai surikiuotos
Einu pakursiu planelį
QUOTE(sayonara @ 2012 05 05, 08:18)
Kas dalyvautu meete geguzes 13 diena (kita sekmadieni), Vilniuje, InVino : (prateskite sarasa)
1. Whatever?
2. sayonara
3.
šakės Tau
1. Whatever?
2. sayonara
3.
šakės Tau
Kazkodel mazai pasiraso...Matot, kaip ibauginot zmones,niekses
Tai mane galesit viena esti...50 kg gyvo svorio, gal uzteks
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 05, 11:31)
Kazkodel mazai pasiraso...Matot, kaip ibauginot zmones,niekses