Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 23:33)
But you didn't have to cut me off Make it like it never happened and that we were nothing I don't even need your love, but you treat me like a stranger And that feels so rough
No, you didn't have to stoop so low Have your friends collect your records And then change your number Guess that I don't need that though Now you're just somebody that I used to know assa.gif

http://www.youtube.c...h?v=reeq4Gu2XoQ
Atsakyti
Kas dalyvautu meete geguzes 13 diena (kita sekmadieni), Vilniuje, InVino : (prateskite sarasa)

1. Whatever?
2. sayonara
3. bigsmile.gif

šakės Tau biggrin.gif

p.s. aš pasistengčiau, nes kaip rašiau, 12 dieną turiu diiiiidelį reikalą, tai neaišku, kiek gyvybių būsiu praradus smile.gif

rG, už plaukuotą krūtinę..... schmoll.gif doctor.gif

Atsakyti
1. Whatever?
2. sayonara
3. erikamaja ( jei nenuvėlinsit susitikimo, valandai atlėkčiau)
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 05, 06:47)

bet tai kokie šaunuoliai, eina sau. Bet tai kiek parodijų pamačiau, man tai jie labai faini, kai tik žmogus laisvesnis, tai iškart - durnius ar netradicinės orientacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 22:38)
Tai mano fotiko išvis niekur da nėr, gal ant rudens sulauksiu  lotuliukas.gif Nors jau nupirkau viską, ramybė daba

biggrin.gif isivaizduoju kaip sunku, idomu ko per zveries tu cia lauki smile.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 04, 23:09)
Kol kas kokybiskiausias is turimu objektyvu, tik viena karta bandziau, bet rezultatas patiko smile.gif f1.8 sis: http://www.efoto.lt/...nikon_85_18d_af
dalyja, ne 4u.gif

as pirkau 85 1.4, negaliu sulaukt kaip noriu isbandyt, bet dar teks palaukt pora savaiciu smile.gif

labas rytas,
kaip pavydziu jums meetu, tai negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 05, 08:49)
biggrin.gif isivaizduoju kaip sunku

schmoll.gif Turiu ką veikt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, pasirodau kaip jaunas mėnulis, vis ND nepakartoju,tai gėda ir akis čia kišt... blush2.gif

Bet gal padėsit? atsakysit į kelis mano klausimus... blush2.gif Nes nu dievaži nesuprantu kas čia darosi, galvojau su geresniu fotoaparatu bus lengviau man, bet nifigą, į lankas vairuoju kaip turi būt, jau ir kelio nebesimato.. lotuliukas.gif

Aš nesuprantu kodėl nuotraukas perkėlus į kompą,tiksliau net neperkelus,o susikėlus jas į NX`ą ( aš turiu Nikon D7000) jos pasidaro tookios šūūdinos.. blink.gif nu fotike visai kitokios, kompe nu nemoku pasakyt... doh.gif Tamsios, spalvos išblankusios, fokuso irgi ieškot reik, nors fotike meta viską kaip turi būt ir ten pvz jei fokusas į akis tai ir matosi, kad į akis, akys blizga nuostabiai... unsure.gif
Ir antra, gal čia objektyvo kaltė? Deja dabar turiu tik 50tuką 1,8f. Tai jei fotografuoju judesį, išvis viskas išplauke gaunasi... unsure.gif

Prašau pagalbos, kame čia bėda, gal aš ką prireguliavus ar ko nedareguliavus??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 05 04, 20:16)

Pritariu robobebro žinutei. Man dar labai nedera medžio 'grūbėtumas' prie merginos ir žaislo.

Gaila, kad 13d negaliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 05 05, 09:20)

Todėl, kad ND nepadarai, nesistengi mokytis ("viskas išplaukę"), tai ir nuotraukos atitinkamos. O fotoaprato ekranėlyje gražesnės nuotraukos rodomos dėl to, kad žmonės žinotų kokios jos gali būti įdedant pastangas biggrin.gif

Tai va, čia ne blynus kepti rolleyes.gif O šis pavyzdys parodo, kad fotografas nėra tik fotikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 05 gegužės 2012 - 09:41
Ir antra, gal čia objektyvo kaltė? Deja dabar turiu tik 50tuką 1,8f. Tai jei fotografuoju judesį, išvis viskas išplauke gaunasi... unsure.gif

Prašau pagalbos, kame čia bėda, gal aš ką prireguliavus ar ko nedareguliavus??? unsure.gif

sutinku su RG, padaryk ND ir bus daug aiskiau viskas smile.gif
tikrai nemanau, kad objektyvas kaltas, daugelis su siuo fotografuoja, jis pigus, bet pakankamai geras sakyciau ir pati sita turiu ir dziaugiuosi biggrin.gif zodziu cia is serijos, kad blogam sokejui ir .... trukdo
Atsakyti
Prie ko čia objektyvas ir išplaukusios nuotraukos, nefokusas, šviesos nevaldymai.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 05, 10:34)

Todėl, kad ND nepadarai, nesistengi mokytis ("viskas išplaukę"), tai ir nuotraukos atitinkamos. O fotoaprato ekranėlyje gražesnės nuotraukos rodomos dėl to, kad žmonės žinotų kokios jos gali būti įdedant pastangas biggrin.gif

Tai va, čia ne blynus kepti rolleyes.gif O šis pavyzdys parodo, kad fotografas nėra tik fotikas.

Šiaip ND aš esu darius... mirksiukas.gif seniau čia lb aktyviai reiškiausi...dėl ND čia gavau pasiūlymą perdaryt.. ax.gif Jaučiu ir teks tą padaryt...
O kad fotografas ne fotikas tai ojjj, čia pilnai sutinku... blush2.gif

Ką pramokus esu,tai vaikus fotkint.. lotuliukas.gif o daugiau tai.... blush2.gif
Atsakyti