Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Neiste, labai lauksiu 4u.gif
Tiesa, pas tave cropas fotikas?

QUOTE(robobebras @ 2012 05 04, 21:18)
o ko nori issiaiskint? gal pati gali susimeistraut?
Kokius skirtumus nori iziuret?

Svarsčiau ką norėčiau įžiūrėt g.gif tai jaučiu pradžiai pamatyt kiek paima aplinkos, ar labai kraštus išlaužia (ar kaip ten ax.gif )
Nes svarstau kokį imt sekantį: 24-70 neįperku, o toliau eina fiksai 60, 85 arba 100, norėčiau gal būt ir kokio plačiakampio, bet net neįsivaizduoju kokio ieškot doh.gif doh.gif doh.gif

Dar turiu tokį klausimą kaip jūs nuimat nuo akinių atspindį? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 04, 22:08)
Jau ne pirma karta matau šita raidžių kombinacija šioje temoje, translate please biggrin.gif

Mano kuklia nuomone smile.gif

OOOOOOOOOOOOOho, senės, kad neršia, užsimanė šviežio ėriuko mėsos biggrin.gif
Whatever tinkama, kass dar ten iš naglesnių, suvalgymui biggrin.gif
Organizuoja naujokės mytą ar ne, taip ir nesupratau g.gif

Man tai daug nereikia - išgert, nu ir kokią bjaurią naujokę suėst ir viskas, tik tiek... ir viskas, tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 04 gegužės 2012 - 22:13
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 21:35)
čia vienuoliktai dienai (vakarui) būtų? man tink.

Kad lyg 13 ?
Lyg 11 jusu (penCininku) pogrindinis meetas:)

QUOTE(erikamaja @ 2012 05 04, 23:11)
*Mano kuklia nuomone smile.gif 

**Man tai daug nereikia -  išgert, nu ir kokią bjaurią naujokę suėst ir viskas, tik tiek... ir viskas, tikrai...

* angliskai: in my humble opinion
** kokia neestete....tu grazia esk, bjauria naujoke bjaurioms senems palik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 04 gegužės 2012 - 22:19
QUOTE(erikamaja @ 2012 05 04, 23:11)
Mano kuklia nuomone smile.gif 

Man tai daug nereikia -  išgert, nu ir kokią bjaurią naujokę suėst ir viskas, tik tiek... ir viskas, tikrai...

Nu tikrai, net nebūčiau sugvojusi smile.gif ačiū!

O Tau tikrai mažai tereikia cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 12:03)
Oy abydniakas, o aš gavau objektyvą ir neturiu ant ko jo dėt  doh.gif  lotuliukas.gif Bet vis vien meilutis toks  wub.gif

ir pas mane panasi situacija biggrin.gif pirkau objektyva, bet siunciausi i uk, tai lauskiu kol teta atves, o fotika kazkodel delsia issiust doh.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 04, 13:55)
As 85 pries kelias d gavau wub.gif

butinai parasyk atsiliepimus ar irgi 85 pirkau
koks f?

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 04, 21:41)
As irgi noriu i meet'aa  verysad.gif  tik kad LT neanksciau vasaros vidurio busiu. Nu gal tada dar ka suplanuosim  g.gif

drinks_cheers.gif tikekimes, kad ir vasara bent koki susiorganizuosim, nes as irgi grisiu tik birzeli, bet busiu du men, tai gal iseis kur sudalyvaut ax.gif

Eve man labai erdves truksta virsuj ir spalvos man ne
Noisy sutinku su RG pastebejimais del auto smile.gif

smagiai cia siandien diena leidot smile.gif
Atsakyti
But you didn't have to cut me off Make it like it never happened and that we were nothing I don't even need your love, but you treat me like a stranger And that feels so rough
No, you didn't have to stoop so low Have your friends collect your records And then change your number Guess that I don't need that though Now you're just somebody that I used to know assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 04, 23:08)
Neiste, labai lauksiu 4u.gif
Tiesa, pas tave cropas fotikas?
Svarsčiau ką norėčiau įžiūrėt  g.gif  tai jaučiu pradžiai pamatyt kiek paima aplinkos, ar labai kraštus išlaužia (ar kaip ten  ax.gif )
Nes svarstau kokį imt sekantį: 24-70 neįperku, o toliau eina fiksai 60, 85 arba 100, norėčiau gal būt ir kokio plačiakampio, bet net neįsivaizduoju kokio ieškot  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dar turiu tokį klausimą kaip jūs nuimat nuo akinių atspindį? 4u.gif  4u.gif

akinius reik fotkint kad nebut atspindziu. Angle of incidence.

Jei turi pati pidisoka, tai nusifotkink kadra, ir is jo vidurio iskirpk visas krastines sumazinus 85/50 = 1.7 karto.
tarkim turi fotke 1000x1500 pixeliu daryta su pidisoku. Is jos vidurio iskerpi ~588x882 pixeliu fotke - taip tau rodytu astuom penktas.
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 04, 22:21)
ir pas mane panasi situacija biggrin.gif pirkau objektyva, bet siunciausi i uk, tai lauskiu kol teta atves, o fotika kazkodel delsia issiust  doh.gif

Tai mano fotiko išvis niekur da nėr, gal ant rudens sulauksiu lotuliukas.gif Nors jau nupirkau viską, ramybė daba, galiu sau šokt ir rašyt darbus assa.gif Ko nešokt, kai Erika mane sapnuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 22:39
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 22:17)
Kad lyg 13 ?
Lyg 11 jusu (penCininku) pogrindinis meetas:)
* angliskai:  in my humble opinion
** kokia neestete....tu grazia esk, bjauria naujoke bjaurioms senems palik biggrin.gif

Jaaaaaaaaaazau, čia aš tipo prie nebjaurių senių flirt.gif , nu fain angel.gif
Bet aš ėdri, nepamirškit to essen.gif gathering.gif
Jei rimtai,tai siūlau naujokėms mytą senėms paorganizot , tema -paskutinė vakarienė nu tipo, balta staltiesiė, maistelis, vynelis i tam vsie dela, say, visudury stalo, iš dešinės brum, rG iš kairės ir t.t
kaip suprantat mums daug nereik, viskas normos ribose - masažas, berniukai, kiti kūno malonumai ...
man tai raudono kilimo realiai gali ir nebūt, nu čia pasitarsim dar su senikėm.
Sakykit datą - būsim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 22:38)
Tai mano fotiko išvis niekur da nėr, gal ant rudens sulauksiu  lotuliukas.gif Nors jau nupirkau viską, ramybė daba, galiu sau šokt ir rašyt darbus assa.gif Ko nešokt, kai Erika mane sapnuoja  biggrin.gif

oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 04 gegužės 2012 - 22:49
QUOTE(erikamaja @ 2012 05 04, 22:48)

omg, kaip norėčiau kažką tokio pažaist bigsmile.gif

Aš toji, kuri ėda? O say, čia toji apžėlusia krūtine moteris? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 22:54
QUOTE(Ainoa @ 2012 05 05, 00:21)

Kol kas kokybiskiausias is turimu objektyvu, tik viena karta bandziau, bet rezultatas patiko smile.gif f1.8 sis: http://www.efoto.lt/...nikon_85_18d_af
dalyja, ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 gegužės 2012 - 23:21
QUOTE(erikamaja @ 2012 05 04, 23:48)
Jaaaaaaaaaazau, čia aš tipo prie nebjaurių senių flirt.gif , nu fain angel.gif
Bet aš ėdri, nepamirškit to essen.gif  gathering.gif
Jei rimtai,tai siūlau naujokėms mytą senėms paorganizot , tema -paskutinė vakarienė nu tipo, balta staltiesiė, maistelis, vynelis  i tam vsie dela, say, visudury stalo, iš dešinės  brum, rG iš kairės ir t.t
kaip suprantat mums daug nereik,  viskas normos ribose - masažas, berniukai, kiti kūno malonumai ...
man tai raudono kilimo realiai gali ir nebūt, nu čia pasitarsim dar su senikėm.
Sakykit datą - būsim 4u.gif
Papildyta:

oro_buckis.gif

Aha, ir visoms penCininkems po pukuotas slepetes ir masaza us happy ending'u
pioneer.gif

Jei rimtai, tai Kas dalyvautu meete geguzes 13 diena (kita sekmadieni), Vilniuje, InVino : (prateskite sarasa)

1. Whatever?
2. rolleyes.gif
3. bigsmile.gif
Atsakyti