Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Sveikos 4u.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 04, 14:55)
Koki? smile.gif

As 85 pries kelias d gavau wub.gif

Turi ir 50 fiksa?
Gali padaryt pvz. tą patį objektą su 50, o kitą su 85? ax.gif 4u.gif noriu pažiūrėt koks yra skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 04, 21:08)
Sveikos 4u.gif
Turi ir 50 fiksa?
Gali padaryt pvz. tą patį objektą su 50, o kitą su 85?  ax.gif  4u.gif noriu pažiūrėt koks yra skirtumas mirksiukas.gif

Galesiu, bet kita savaite, savaitgalis uzimtas. Imesiu tau i az 4u.gif
Atsakyti
Kavine suorganizuociau,o bet taciau, nesu kabaku zmogeliukas (mazas vaikas), tai istikima esu INVino....Galiu rezervuoti stala jame....

Arba atsigrusiu 'ant kitu gero' i geguzes 13 meeta lotuliukas.gif
Atsakyti
Neužignorinkit prašau... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 04, 20:08)
Sveikos 4u.gif
Turi ir 50 fiksa?
Gali padaryt pvz. tą patį objektą su 50, o kitą su 85?  ax.gif  4u.gif noriu pažiūrėt koks yra skirtumas mirksiukas.gif

As turiu 50 fixa, portretams jo, bet jei nori dar kambario gabala nutraukt, tai pamirsk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 05 04, 20:08)
Sveikos 4u.gif
Turi ir 50 fiksa?

o ko nori issiaiskint? gal pati gali susimeistraut?
Kokius skirtumus nori iziuret?
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 05 04, 20:16)

virsuje labai truksta erdves smile.gif ir veida sviesinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 19:14)
Kavine suorganizuociau,o bet taciau, nesu kabaku zmogeliukas (mazas vaikas), tai istikima esu INVino....Galiu rezervuoti stala jame....

Arba atsigrusiu 'ant kitu gero' i  geguzes 13 meeta lotuliukas.gif

čia vienuoliktai dienai (vakarui) būtų? man tink.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 21:35)
čia vienuoliktai dienai (vakarui) būtų? man tink.

mes ir 11, ir 13 dalyvausim kiba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 05 04, 16:14)
I tvora ir kitur neatkreipiau demesio tik man noretusi tu bateliu arciau ir kazkaip naturaliai kad numesti atrodytu nes dabar labai dirbtinai taip atrodo pastatyti  ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 05 04, 13:44)
chiquitka -> tai čia kiekvieno žmogaus reikalas, man tai gėda būtų duoti kreivus kadrus ar kokių nors neaiškių, kur žmogaus fizionomija netyčia persikreipusi  biggrin.gif
Kadras - ojej, kaip negražiai tvora atrodo, galva nukirsta kažkaip atrodo lyg netyčia... tie raudoni batai dideli labai atrodo. Vienužodž, fonas čia nelabai tinka ir be batų būtų geriau smile.gif

Aciu, kad pastebejot. Taip ir maniau, kad kazkas nelimpa cia, teks stengtis labiau kita karta smile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 04, 14:38)
16/52 - susitapatinti
ko tais per daug šarpo užmetė flickr, kompe ne taip rodo :/

Ideja patiko bigsmile.gif Bet labai trukdo tas pultelis rankose ir sakos virs galvos smile.gif
QUOTE(Eve... @ 2012 05 04, 18:16)

Labai truksta erdves is visrsaus ir nepatogi mergaites poza atrodo. Tas meskinas gal ir tiktu tai zaismingai apsirengusiai mergaitei, bet dabar atrodo, kad jis sveria 120kg mirksiukas.gif
As irgi noriu i meet'aa verysad.gif tik kad LT neanksciau vasaros vidurio busiu. Nu gal tada dar ka suplanuosim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 05 04, 20:16)

as tai manau beda tame, kad bokeh neveikia. Tokio tipo foto, kur viskas rysku, o fonas is esmes neatlieka jokio vaidmens, mintyse nurasoma i muiliniu kategorija. Na ir aisku, ikomponuota tiesiai i centra - irgi mintyse muiliniu kategorija. Spalvos visokiu po biski - muiliniu kategorija.
nu va taip va, ir minties aisku nedaug.

viskas IMHO.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 04, 22:46)

Jau ne pirma karta matau šita raidžių kombinacija šioje temoje, translate please biggrin.gif
Atsakyti