man įdomu, bet kaip tyčia visos susikišot į vieną savaitgalį, būtent tą, kai 12 dieną man didelis balius, brolio jubiliejus
o va 11 jaučiu galiu bet kažin, kaip vyras sureaguos.. vienuoliktą meetas, dvyliktą "must go" balius, 13 velniai žino, kas galvon šaus
Pas mane pats brangiausias benzinas
Jei rimtai, tai kuras perpus, o vairuoti man patinka. Tik supratai, kad šį kartą (13d.)negaliu sudalyvauti? Nors darbas toks, kad galiu netyčia šalia atsirasti
Pas mane pats brangiausias benzinas
Jei rimtai, tai kuras perpus, o vairuoti man patinka. Tik supratai, kad šį kartą (13d.)negaliu sudalyvauti? Nors darbas toks, kad galiu netyčia šalia atsirasti
Užtai pas mane-dyzelis Tai mašina mano,kuro irgi negaila Tik vo per patį Vilnių tai jau nenuoooriuuu...Žodžiu susitartume Kitą sykį kai kas nors ką nors organizuos-tikiuos pavyks Įdomu gi būtų visas senbūves pamatyt
I tvora ir kitur neatkreipiau demesio tik man noretusi tu bateliu arciau ir kazkaip naturaliai kad numesti atrodytu nes dabar labai dirbtinai taip atrodo pastatyti
As isivaizduoju, kad gyvai tu labai miela Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 04, 14:47)
Kadangi nelabai aisku ka konkreciai tau noretusi pakeist, tai galiu patart pasieskot youtubei pamokeliu. Labai daug neblogu pamokeliu yra, tikrai rasi Ir kadangi viskas parodyta step-by-step tai tikrai lengva perprast ir atkartot Sekmes.