Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Va į pasirodymą tai kviečiu - 14 val. K. Donelaičio skaitykloj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 05 04, 14:50)
RG, žinoma, kad verta

Na, nežinau, jei bus norinčių susitikti, tikrai galiu atvažiuoti 10 d. Bet jei ne, kažkaip yra tų reikalų, jau nebesinori tampytis.
Gal geriau darykitės 13 d., o kas norės pas mane ateit, bus irgi smagu. Nors sudarbės kažin ar galėtų tokiu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 14:53
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 15:53)
Na, nežinau, jei bus norinčių susitikti, tikrai galiu atvažiuoti 10 d.  Bet jei ne, kažkaip yra tų reikalų, jau nebesinori tampytis.

as bent kelias zinau, kurios nori su tavim susitikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:53)
as bent kelias zinau, kurios nori su tavim susitikt smile.gif
Sakai? NU pagalvokim dar.
Atsakyti
*Itza* ir smalsi_, palinksminote biggrin.gif

Gaila ne vilnietė esu smile.gif
Atsakyti
viskas, nutarta, geguzes 13d. (sekmadieni) Vilniuje . visiems vis tiek gerai nebus. dabar kuri suorganizuokit kavine ir laika smile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia tokios tašės? Lowepro 200 Brother Louie biggrin.gif Truputį skiriasi nuo video.
Parduodu, jei kam reik, siūlykit kainą į a.ž. Šiaip viskas ok su ja, tvarkinga, niekur nesuplyšus, nenudėvėta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 15:28
16/52 - susitapatinti

user posted image

ko tais per daug šarpo užmetė flickr, kompe ne taip rodo :/
Atsakyti
Noise nu. Ir ranka pamėlus, ir išraiška tokia pat, ir šakos bados, ir pultelis matos, ir tas žiedas nepričiom, jei daroma susiliejimo fikcija, nebent esi skaudžiai ištekėjus už rąsto biggrin.gif

pasiilgau aš tų savaitinių. ir pafotkinus esu, bet jau nėra kada tvarkyti, žiūrėti. Atnaujinsiu birželį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 15:52
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 16:09)
viskas, nutarta, geguzes 13d. (sekmadieni) Vilniuje . visiems vis tiek gerai nebus. dabar kuri suorganizuokit kavine ir laika smile.gif

Super, lietuvių Meilės diena pats tas tokiam renginiui biggrin.gif
Atsakyti
Labas,ale žiūriu linksmai čia jūs gyvenat,kam dantį rovė,kas meetą organizuoja biggrin.gif Mielai prisijungčiau,ale Vilniaus ni bum bum nepažystu lotuliukas.gif Gal kada su Smalsi vienu transportu nulėksim biggrin.gif Ir kuro sutaupysim,ir drąsos daugiau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 15:49)
pasiilgau aš tų savaitinių. ir pafotkinus esu, bet jau nėra kada tvarkyti, žiūrėti.

bigsmile.gif nuskambėjo kaip mėnesinės

QUOTE(urte484 @ 2012 05 04, 16:10)
Labas,ale žiūriu linksmai čia jūs gyvenat,kam dantį rovė,kas meetą organizuoja biggrin.gif Mielai prisijungčiau,ale Vilniaus ni bum bum nepažystu lotuliukas.gif Gal kada su Smalsi vienu transportu nulėksim biggrin.gif Ir kuro sutaupysim,ir drąsos daugiau bus biggrin.gif

mirksiukas.gif gal aštuonioliką metų ten dirbu, galėsiu pavėžinti.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 16:49)
Noise nu. Ir ranka pamėlus, ir išraiška tokia pat, ir šakos bados, ir pultelis matos, ir tas žiedas nepričiom, jei daroma susiliejimo fikcija, nebent esi skaudžiai ištekėjus už rąsto biggrin.gif

Vielen Dank, gerai susakei, ačiū tikrai, reik tvarkyt arba perfotografuoti, bet matyt, kad neprisiruošiu vėl perfotografuoti, bo netyčia sulaužiau tą daiktą, kur laikau.. O žiedo tai nenusimaunu niekad, matyt teks ateity biggrin.gif
Atsakyti