Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:23)
tai davai skelbkit data ir vieta, nes ziuriu, jau vel mirsta organizavimas. siulau kita sekmadieni, geguzes 13, Vilniuj. komercinininkes turetu lyg nefotkinti sekmadieni, tos kur turi normalius darbus nedirbs, o kas turi vaiku, yra sansu, kad isves seneliams ar duos vyrams, kurie teoriskai sekmadieni nedirba. vienu zo, ideali diena. bet as neorganizuoju, as tyngiu.

jo, aš irgi tingiu organizuoti. davai, sugalvokit kas nors vietą ir laiką, pribūsiu. popierinio kvietimo nereik, tiek to, pakaks parašyt temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:28)
o ko cia niekas neorganizuoja kokiu susitikimu?smile.gif

O aš irgi norėčiau sudalyvauti kokiam nors sutikime blush2.gif
Atsakyti
Nėra kada ir įsiterpti unsure.gif bet nors kas "senės" sužinojau biggrin.gif
Kaip man vietoj tų batukų norisi galvą padėti bigsmile.gif
13d. kaip tyčia Vilniuj būsiu...deja, nenormaliam darbe verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif aš siūlau sekmadienį, 13d. apie 14val Kauno oro uoste mytą daryti. Atsineškit skareles, pamojuosit mums išskrendant.
O šiaip rimtai, orai geri, viens du sutariat ir susitinkat.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 04, 15:36)
Nėra kada ir įsiterpti  unsure.gif bet nors kas "senės" sužinojau  biggrin.gif
Kaip man vietoj tų batukų norisi galvą padėti  bigsmile.gif
13d. kaip tyčia Vilniuj būsiu...deja, nenormaliam darbe  verysad.gif

tai galima vakarop, kada nedirbi?
Atsakyti
Aš tai 11 d. būsiu, bet kam čia įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 04, 12:15)
Įdomu kokios foto dabar gautusi. Man pustrečios valandos protinį dantį rovė...jaučiu kurį laiką jokio gražaus snukučio nenorėčiau pamatyti, nes maniškis perkreiptas, nejautrus  lotuliukas.gif

Norėjau rašyti, kad palauk, kol tau praeis nejautra, bet tiek to biggrin.gif jau pajautei, užuojauta...

chiquitka -> tai čia kiekvieno žmogaus reikalas, man tai gėda būtų duoti kreivus kadrus ar kokių nors neaiškių, kur žmogaus fizionomija netyčia persikreipusi biggrin.gif
Kadras - ojej, kaip negražiai tvora atrodo, galva nukirsta kažkaip atrodo lyg netyčia... tie raudoni batai dideli labai atrodo. Vienužodž, fonas čia nelabai tinka ir be batų būtų geriau smile.gif

Man 11 diena labiau patinka meet'ui smile.gif nes 12-13 laukiu svečių jau kitų.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:42)
tai galima vakarop, kada nedirbi?

Sakau gi, darbas nenormalus biggrin.gif Visą parą arsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 15:42)
Aš tai 11 d. būsiu, bet kam čia įdomu biggrin.gif

Say, 11d. gali?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:47)
Say, 11d. gali?

Baikit, aš namučio leku 11 d. Per pietus pasirodymas, o popiet išvažiuoju. Galėčiau nebent 10-s vakare atvažiuoti, nes esu užsirezervavusi nakvynę, bet kažkaip vis galvojau verta ar neverta važiuot iš vakaro, dar galvoju.
Atsakyti
RG, žinoma, kad verta

vajeeeeeee, net pamiršus buvau, kad tokį parašą turiu doh.gif Einu trinti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 gegužės 2012 - 14:51
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 15:49)
Baikit, aš namučio leku 11 d. Per pietus pasirodymas, o popiet išvažiuoju. Galėčiau nebent 10-s vakare atvažiuoti, nes esu užsirezervavusi nakvynę, bet kažkaip vis galvojau verta ar neverta važiuot iš vakaro, dar galvoju.

ot tai smile.gif
Atsakyti