Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 11:58)
jo, as ir kai ka zinau, kas mane seka smile.gif debilavotu zmoniu yra

aš tave irgi vis seku, seku biggrin.gif tik tave flickr sekti reikia, sm naudos mažai, nieko nerodai smile.gif

mytus patyliukais irgi organizuoju, neįsižeiskit, ko nepakviesiu. Bet atvykstu 24 valandom, tad noriu tik mini susitikimo ir nieko didelio. Būsim nuvargę, tad didelis šurmulys tikrai netinkamas.

Sayonaros nebijokit, ji tik kalba biggrin.gif Aš ją kviečiau ir kilimus tiesti žadėjau, ir masažą ir niu fotosesiją, bet ji plaunasi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 04, 14:05)
O, radai  smile.gif  Sveikinu.

Vilniaus fotohobis vienintelis turėjo. O kauno - tik sumykė, oi ne, ne ne, nėra, oi ne ne biggrin.gif Galėjau iškart Vilniun skambint

Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 05 04, 14:05)
Tai ir as, tik ne uz savo pinigus biggrin.gif
Papasakosi ispudzius isbandzius 4u.gif

Papasakosiu, arba parodysiu nuotraukom kada, nes labai jau išgirtas tarp vyrų. Tikrai ne šiom dienom, gal birželį, bala žino kada.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 13:04)
Nu va  senos tarkos nėra autoritetai biggrin.gif priešingu atveju lektumėt iš vakaro vietas užsiimt hihihi.gif

Cia ni lia lia biggrin.gif Autoritetu yra ir butu faina susitikt, tik toli tie autoritetai deja smile.gif
Atsakyti
ir aš vieną objektyvą nusipirkau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 13:59)
bus geriausia, kai musu niekas nepakvies, o pacios vienos darys biggrin.gif

tai tegul. paskui bus daug ašarų ir atsiprašymų biggrin.gif ir apskritia, meetas be senių bus neįdomus biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 14:04)
Nu va  senos tarkos nėra autoritetai biggrin.gif priešingu atveju lektumėt iš vakaro vietas užsiimt hihihi.gif
Papildyta:
Panašu į tai.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 05 04, 14:07)
Sayonaros nebijokit, ji tik kalba  biggrin.gif  Aš ją kviečiau ir kilimus tiesti žadėjau, ir masažą ir niu fotosesiją, bet ji plaunasi  biggrin.gif

atvažiuoti pažadu smile.gif tik negaliu pasakyt, kada cool.gif masažas sudomino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 15:12)
masažas sudomino  lotuliukas.gif

fotosesija tai ne?
masažuoklį gerą turiu ir kursus praėjau med. masažo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 04, 15:07)
aš tave irgi vis seku, seku  biggrin.gif tik tave flickr sekti reikia, sm naudos mažai, nieko nerodai  smile.gif

tai tu nepiktybiskai seki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 04, 14:16)
fotosesija tai ne?
masažuoklį gerą turiu ir kursus praėjau med. masažo  biggrin.gif

fs baisu gi.. bet aišku, kad domina. niu, tik apsirengus biggrin.gif
Atsakyti
Kazkokia aktyvumo diena cia snd biggrin.gif Kad nebutu sausai be nuotrauku viena idesiu patarkavimui. Lyg ir pavyko cia man viskas tiksliai kaip buvo sugalvota ir planuota, bet kazkaip nzn ka pati apie ta nuotrauka manau g.gif Gal nepratus saves be galvos matyt g.gif biggrin.gif Jeigu kas pasireiks butu malonu smile.gif
Put on your red shoes and dance with me...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 15:12)
tai tegul. paskui bus daug ašarų ir atsiprašymų  biggrin.gif ir apskritia, meetas be senių bus neįdomus biggrin.gif
drinks_cheers.gif

tai cia faktas. bet as bijau, kad po meeto siuvines ir postcrossins dar kokia 10 nauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 14:20)
tai cia faktas. bet as bijau, kad po meeto siuvines ir postcrossins dar kokia 10 nauju biggrin.gif

tai tik sustiprintų mūsų autoritetą lotuliukas.gif
Atsakyti
tai davai skelbkit data ir vieta, nes ziuriu, jau vel mirsta organizavimas. siulau kita sekmadieni, geguzes 13, Vilniuj. komercinininkes turetu lyg nefotkinti sekmadieni, tos kur turi normalius darbus nedirbs, o kas turi vaiku, yra sansu, kad isves seneliams ar duos vyrams, kurie teoriskai sekmadieni nedirba. vienu zo, ideali diena. bet as neorganizuoju, as tyngiu.
Atsakyti