QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 14:30)
tai gal ir organizuoja, tik viesai neskiambia
nu as turejau omeny naujokes, kuriu cia kaipo nemazai, bet kazkap jos nesiorganizuoja
nedrasu gal
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 13:35)
nu as turejau omeny naujokes, kuriu cia kaipo nemazai, bet kazkap jos nesiorganizuoja
jo, galėtų senes kaip garbės viešnias pakviesti, atvežti/parvežti, pagerbti, pasaugoti, apdovanoti kuo nors..
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 14:34)
tai davai, organizuokit kas nors senių ir naujokių meetą. mielai ateičiau pakraupint naujokių.
tai kad Tu visai nebaisi
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 13:39)
tai kad Tu visai nebaisi
pff. neužtaikei tiesiog
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 13:40)
Nu kur jau.
būtent
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 14:39)
tai kad Tu visai nebaisi
gal ji tiesiog kreiva veidrodi nusipirko
QUOTE(virdzzinija @ 2012 05 03, 21:54)
tai 5 kadrai sakyciau jau gerai o matyt gavai per daug foto ,kad pamatei tai ko nebutina matyt ,o fotografuok savo aplinkos zmones pradzioje nemanau,kad nuvilsi tikrai tau praktika draugei,sesei ar kam kitam nuotraukos, ne 1000 tik pora ir gana,o tu jau analizuosi kas tau tinka ar ne is visu padarytu foto va ,i jei jau visos bus nevykusios drauge supras ismesi ir bandysit dar karta va tikrai drasiau
5 pradedanciajai gerai, bet kai tie 5 geri tik tuom kad gali i save ziuret ir salia ju 995 tokiu, kur paprasciausiai norisi apsiverkt, kompleksas nori nenori atsiranda Zinau, kad didziausia jos klaida buvo atiduoti man visas nuotraukas, nes tikrai nebutina man buvo matyt visokiu kreivu sleivu kadru.
Vienu zodziu reik kazkaip susiimt man. Aciu, uz palaikyma
QUOTE(Dincelis @ 2012 05 04, 11:54)
Is daugybes praita savaite darytu nuotrauku radau dvi patinkancias foto - viena draugei, o kita svogierkai. Noretusi jas joms padovanoti. Kad jos butu bent truputi iki tobulybes, o man zinioms praplesti, labai noreciau patvarkyti veidus - deja net neisivaizduoju kaip tai padaryti. O ir atsisiustas Ps kazkodel iki galo neveikia
Kadangi nelabai aisku ka konkreciai tau noretusi pakeist, tai galiu patart pasieskot youtubei pamokeliu. Labai daug neblogu pamokeliu yra, tikrai rasi Ir kadangi viskas parodyta step-by-step tai tikrai lengva perprast ir atkartot Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 04, 12:32)
Nus prasimerkdavau karts nuo karto pasižiūrėti kas į burną kišama
Sveik
QUOTE(sayonara @ 2012 05 04, 14:39)
jo, galėtų senes kaip garbės viešnias pakviesti, atvežti/parvežti, pagerbti, pasaugoti, apdovanoti kuo nors..
karstu sokoladu pamaitinti Ir pakvietima vardini, perrista aksominiu kaspinu- kaipgi be jo.. Ir pageidautina per kurjeri (jauna ir simpatiska), tiesiai i rankas
Kas apsiima?As galiu sveciu sarasiuka daryti Dar stala rezervuoti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 14:50)
karstu sokoladu pamaitinti Ir pakvietima vardini, perrista aksominiu kaspinu- kaipgi be jo.. Ir pageidautina per kurjeri (jauna ir simpatiska), tiesiai i rankas
teisingas poziuris. organizuok laukiu kvietimo
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 13:50)
aš tai sakyčiau vardiniai kvietimai yra neblogai, bet.. o makiažas? o manikiūras? o nugaros masažas, kad senės būtų gerai nusiteikę? nemanykit, kad čia pyst pyst susirinksit ir mes tiesiog ateisim savom kojom. pfff