Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:17)
schmoll.gif  Aš kasmet iš naujo prisijungiu - pirmiausia pakeičiu niką, o tada išsiregistruoju. Ir tuo pačiu dažniausiai prisiregistruoju iš naujo. O kam čia man reik kaupti tas žineles.  Noriu pliurpti negalvodama ką sakau biggrin.gif
Vienintelis "palikimas" lieka, tai kai redaguoju (o tai aš darau dažnai), būna išlikęs nepakeistas nikas.

taip, ir man pats laikas butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 12:26)

Bet db misliju, kad forumuose vis tiek tos zinutes pasiliks, ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 04, 11:30)
Bet db misliju, kad forumuose vis tiek tos zinutes pasiliks, ania? g.gif

zinutes tai pasiliks, tik jeigu ieskos pagal atnaujinta profili zinuciu, ten nieko neberas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 11:26)

ir aš myyysliju panagrinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:17)
schmoll.gif  Aš kasmet iš naujo prisijungiu - pirmiausia pakeičiu niką, o tada išsiregistruoju. Ir tuo pačiu dažniausiai prisiregistruoju iš naujo. O kam čia man reik kaupti tas žineles.  Noriu pliurpti negalvodama ką sakau biggrin.gif
Vienintelis "palikimas" lieka, tai kai redaguoju (o tai aš darau dažnai), būna išlikęs nepakeistas nikas, na, kaip dabar apačioj - Šią žinutę redagavo rG.: Šiandien, 10:25

joo, tu cia ir sugalvojai smile.gif man tai kazkiek dzin. sekliu morku visur yra, jei jiems idomu ir apart serialu dar truksta pramogu, tegul sniukstineja
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 10:38)
joo, tu cia ir sugalvojai smile.gif man tai kazkiek dzin. sekliu morku visur yra, jei jiems idomu ir apart serialu dar truksta pramogu, tegul sniukstineja

Nu čia kiekvienam savo, bet kai nelabai koks kursiokas pasakoja, ką rašiau SM'e, tai jau kažkaip susimąsčiau, kad man nepatinka.
Atsakyti
Jokio tolko nera trinti, jei forume pezalai vis tiek pasilieka..

Apie gyvenimo suklupimus, paklydimus ir nukrypimus nerasiau, apie kaimynes nepletkinau, galiu ir netrint biggrin.gif Kaupsiu rezerva iki 10tkst..arba ne.

Nors neperseniausiai turejau uzciokinta ivyki is serijos "ka tu darei ana vasara" biggrin.gif Nemalonu paliko, tas pats kas siuksliu konteinery, ar po neisskalbtus skalbinius knaisiotis. veeee. slykstu iki apsivemimo..Tikslas nzn koks buvo, gal sukirsinti. Rimtai Marija Apleistaja geriau paziuretu, naudingesne veikla uzsiimtu.

Ir, o, bet, taciau, duodu 80proc., kad tas zmogus anksciau ar veliau perskaitys si posta 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif Juk gime sliauzioti neskraido, ania? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 gegužės 2012 - 11:14
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:43)
Nu čia kiekvienam savo, bet kai nelabai koks kursiokas pasakoja, ką rašiau SM'e, tai jau kažkaip susimąsčiau, kad man nepatinka.

jo, as ir kai ka zinau, kas mane seka smile.gif debilavotu zmoniu yra
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 11:58)
jo, as ir kai ka zinau, kas mane seka smile.gif debilavotu zmoniu yra

mane anksciau taip seke, keisdavau nikus, vis tiek atsekdavo, tai pasisalinau visai is tos skilties, tai nezinau, vis dar seka ar ne, bet nera malonu schmoll.gif
Atsakyti
Įdomu kokios foto dabar gautusi. Man pustrečios valandos protinį dantį rovė...jaučiu kurį laiką jokio gražaus snukučio nenorėčiau pamatyti, nes maniškis perkreiptas, nejautrus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 04, 12:15)
Įdomu kokios foto dabar gautusi. Man pustrečios valandos protinį dantį rovė...jaučiu kurį laiką jokio gražaus snukučio nenorėčiau pamatyti, nes maniškis perkreiptas, nejautrus  lotuliukas.gif

nuo siol busi sios temos beprote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 04, 11:28)
nuo siol busi sios temos beprote biggrin.gif

Panašu, kad pusprotė unsure.gif
Atsakyti