Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(virdzzinija @ 2012 05 03, 23:54)
tai 5 kadrai sakyciau jau gerai  smile.gif o matyt gavai per daug foto ,kad pamatei tai ko nebutina matyt ,o fotografuok savo aplinkos zmones pradzioje nemanau,kad nuvilsi tikrai  smile.gif  tau praktika draugei,sesei ar kam kitam nuotraukos, ne 1000 tik biggrin.gif  pora ir gana,o tu jau analizuosi kas tau tinka ar ne is visu padarytu foto  va ,i jei jau visos bus nevykusios drauge supras ismesi ir bandysit dar karta  va 4u.gif tikrai drasiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 07:36)
Kaip gerai, kad prasižioji kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 10:55)
Kaip gerai, kad prasižioji kartais biggrin.gif

pasiilgsti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 09:57)
pasiilgsti? biggrin.gif

Nė kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:01)

kadangi esu perskaiciusi labai gera knyga, kaip nesijausti auka, tai daba neverksiu, bet siaip buciau smile.gif

upsiupdate'inai savo nika? taskelis su gilia mintim ar siaip?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 11:05)

ne kiek pasiupdeitino, kiek atsišviežino biggrin.gif
Atsakyti
Laukine, ne tik AV foto yra numuilintos. Daugiau as turiu dievaiciu favorituose. PVZ. http://500px.com/alannart
http://500px.com/monchak
http://500px.com/Anka_Zhuravleva
http://500px.com/katerina_plotnikova

Ir dar daugybe kitu. smile.gif smile.gif Nezinau ar cia etapas toks ar atradau savo "stiliu". Taciau ir nesiruosiu kankinti saves tokiais klausimais ir spelioti. Darau taip kaip norisi paciai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 10:05)
kadangi esu perskaiciusi labai gera knyga, kaip nesijausti auka, tai daba neverksiu, bet siaip buciau smile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 10:07)

Tai, kad jaučiu čia tas pats biggrin.gif
Ai nedavė iš naujo prisiregistruot, dabar reikia 3 raidžių arba skaimenų, pasikeitė tvarka biggrin.gif Jokių gilių minčių pas mane šiuo metu nerasta biggrin.gif Tai aš aną išregistruosiu, tik reik palaukti iki gegužės 10 d., nes skelbimą esu įdėjus smile.gif Gal kam kedų reik? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 10:16
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 04, 11:07)

tai cia ta pati reiskia, pagal mane
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:14)
Tai, kad jaučiu čia tas pats biggrin.gif
Ai nedavė iš naujo prisiregistruot, dabar reikia 3 raidžių arba skaimenų, pasikeitė tvarka biggrin.gif  Jokių gilių minčių pas mane šiuo metu nerasta :DTai aš aną išregistruosiu, tik reik palaukti iki gegužės 10 d., nes skelbimą esu įdėjus smile.gif Gal kam kedų reik? biggrin.gif

buvo ismete tave is SM'o?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 10:16)
buvo ismete tave is SM'o?smile.gif

schmoll.gif Aš kasmet iš naujo prisijungiu - pirmiausia pakeičiu niką, o tada išsiregistruoju. Ir tuo pačiu dažniausiai prisiregistruoju iš naujo. O kam čia man reik kaupti tas žineles. Noriu pliurpti negalvodama ką sakau biggrin.gif
Vienintelis "palikimas" lieka, tai kai redaguoju (o tai aš darau dažnai), būna išlikęs nepakeistas nikas, na, kaip dabar apačioj - Šią žinutę redagavo rG.: Šiandien, 10:25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 gegužės 2012 - 10:26
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 11:17)
schmoll.gif  Aš kasmet iš naujo prisijungiu - pirmiausia pakeičiu niką, o tada išsiregistruoju. Ir tuo pačiu dažniausiai prisiregistruoju iš naujo. O kam čia man reik kaupti tas žineles.  Noriu pliurpti negalvodama ką sakau biggrin.gif

Gerai sugalvojus čia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 05 04, 12:17)
schmoll.gif  Aš kasmet iš naujo prisijungiu - pirmiausia pakeičiu niką, o tada išsiregistruoju. Ir tuo pačiu dažniausiai prisiregistruoju iš naujo. O kam čia man reik kaupti tas žineles.  Noriu pliurpti negalvodama ką sakau biggrin.gif

ir as taip noriu
Atsakyti