Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Sveiki gyvi ir nelabai gyvi mirksiukas.gif Nus zinokit galva tuoj sprogs nuo tos visos informacijos kiek prigrudau i savo puodyne. Kaip kruopsti studente, net grazu sasiuvinuka uzsivedziau ir svarbiausius dalykus papunkciui susizymejau. Taip pat rasau graziu vietoviu, uzgimusiu ideju sarasiuka. Vienintelis dalykas, ko labai truksta laiko ir praktikos. Si ryta tokia grazi gamta buvo, tiesiog sirdis verke, kad reikejo vaziuot i darba. Paskui sedejau ofise ir mislyjau, kad galet mesiu darba ir pasileisiu laukais palaidais plaukais lotuliukas.gif Nus zodziu, pablevyzgojau apie nieka, dabar noretau klausima uzduot. 3 ir 4 ND daryt kartu? Ta prasme ta pati objekta fotkint? Ar siuos namu darbus atskirai g.gif Kaip geriau? O 5 ND bijau, prigasdino, kad bus sunku. Jauciu naktim pradesiu nemiegot kai ateis eile daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 05 03, 16:58)
Paskui sedejau ofise ir mislyjau, kad galet mesiu darba ir pasileisiu laukais palaidais plaukais lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 02, 13:55)
sveikos,
dedu kritikai porą koliažiukų smile.gif

Labiausiai patiko gelykes. Vaikiukui erdves is virsaus man labiausiai truko.

QUOTE(jlclove @ 2012 05 02, 17:48)
sveikos. vakar turejau pirma FS, tad laaaabai laukiu komentaru smile.gif aciu i prieki

Is cia idetu man labiausiai patiko paskutine, ir portretas grazus ir JB vykusi. Kaip pirmai fs tai gerai pasidarbavai. Uzskaitau biggrin.gif As vot niekaip zmoniu fotografuot baimes neperzengiu doh.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 05 02, 22:13)
Is vakarykstes fotosesijos.  smile.gif  Daugybe foto dar laukia savo eiles.  doh.gif

Svelnios spalvos, visai nieko.
QUOTE(pandre @ 2012 05 03, 06:47)
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)

bigsmile.gif bigsmile.gif Ooo, nu very idomiai. Patikti bigsmile.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 08:13)
Labas.
Praeitos savaites zaismingas auto, toks ant greituju, be gilesnes minties.

Pirmoj tai tu man kazkaip visai i save nepanasi, dar matai neesu taves tokios issiziuojusios macius biggrin.gif
Antra visai nebloga, tokia paprasta, bet visai nebloga smile.gif Fotikas aisku galetu buti ne toks juodas, bet nelabai man trugdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 02, 18:52)
Labuka, kokia graži mergaitė!
Pirmojoj krenta į akis labai balti obuoliai kažkodėl smile.gif per daug viršaus.
Antrojoj trūksta erdvės, vėlgi obuoliai labai balti smile.gif Kažkodėl veidas labai plokščias atrodo.
Trečiojoj oda negraži.
Ketvirtoj nesuprantu to pavėpusio lapo smile.gif
Penktoji jaučiu labiausiai patiko, bet kažkaip trūksta erdvės, labai suspausta ir labai centruota.

QUOTE(virdzzinija @ 2012 05 02, 21:43)
Sveika,saunuole pirmas kartas lliux  mirksiukas.gif ,as tik dvi nors esu teturejus arba 1.5 fotosesjijos  greiciau biggrin.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 05 03, 18:26)

Is cia idetu man labiausiai patiko paskutine, ir portretas grazus ir JB vykusi. Kaip pirmai fs tai gerai pasidarbavai. Uzskaitau biggrin.gif As vot niekaip zmoniu fotografuot baimes neperzengiu  doh.gif

labai aciu jums 4u.gif balti obuoliai pataisomi, ryskiai persistengiau. imsiuos dabar antros FS. susiradau nemaza kruvele merginu, tai dabar mokinsiuos smile.gif Chiquitka, drasiau drambly, drasiau biggrin.gif as tai vasaros labai laukiu. bais gamtos pasiilgau, kelioniu, jau net lasu savo pasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 03, 19:38)
Chiquitka, drasiau drambly, drasiau biggrin.gif as tai vasaros labai laukiu. bais gamtos pasiilgau, kelioniu, jau net lasu savo pasiilgau biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
kristukai man si laaabai patiko kitokia tokia bigsmile.gif
wub.gif
http://www.facebook....8...e=1
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 03, 17:38)
Chiquitka, drasiau drambly, drasiau biggrin.gif as tai vasaros labai laukiu. bais gamtos pasiilgau, kelioniu, jau net lasu savo pasiilgau biggrin.gif

Zinok, dar pries pradedant dometis fotografija, turejau fotosessija su pradedancia fotografe, ir tiek likau nusivylus, kad baisu apie fotografavimasi ever again buvo pagalvot (is tos FS gavau >1000 nuotrauku blink.gif is kuriu kokios 5 buvo normalios doh.gif, visos kitos tragedija, i save ziuret negalejau doh.gif ). Tai tikriausiai dabar pati kaip pradedancioji vidum labai bijau fotografuojama zmogu nuvilti ir fotografavimosi kompleksu ivaryt, kai buvo man biggrin.gif doh.gif
Vienu zodziu, drambliukui zmoniu fotografavimo fobija kazkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 03 gegužės 2012 - 22:46
QUOTE(chiquitka @ 2012 05 03, 23:46)
Zinok, dar pries pradedant dometis fotografija, turejau fotosessija su pradedancia fotografe, ir tiek likau nusivylus, kad baisu apie fotografavimasi ever again buvo pagalvot (is tos FS gavau >1000 nuotrauku blink.gif is kuriu kokios 5 buvo normalios doh.gif, visos kitos tragedija, i save ziuret negalejau  doh.gif ). Tai tikriausiai dabar pati kaip pradedancioji vidum labai bijau fotografuojama zmogu nuvilti ir fotografavimosi kompleksu ivaryt, kai buvo man biggrin.gif doh.gif
Vienu zodziu, drambliukui zmoniu fotografavimo fobija kazkokia  lotuliukas.gif

tai 5 kadrai sakyciau jau gerai smile.gif o matyt gavai per daug foto ,kad pamatei tai ko nebutina matyt ,o fotografuok savo aplinkos zmones pradzioje nemanau,kad nuvilsi tikrai smile.gif tau praktika draugei,sesei ar kam kitam nuotraukos, ne 1000 tik biggrin.gif pora ir gana,o tu jau analizuosi kas tau tinka ar ne is visu padarytu foto va ,i jei jau visos bus nevykusios drauge supras ismesi ir bandysit dar karta va 4u.gif tikrai drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 03 gegužės 2012 - 22:57
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 09:13)
Labas.

Praeitos savaites zaismingas auto, toks ant greituju, be gilesnes minties.

Mage, man pirmoji nuostabi ir ta mimika "what" ir spalvos ir viskas. Retai man patinka Tavo foto, bet šita man labai labai patiko.

kristukass, AV jau yra, netapk jos klonu. Padaryk geriau už ją.
Aš asmeniškai jau persirgau jos liga, nusibodo labai tos blankios numuilintos spalvos.. Laukiu naujų ligų smile.gif Bet jei tikslas padaryti kaip AV, tai tikrai kartais užmetus akį į Tavąsias foto, atrodo kad gal čia AV. Man labai patiko foto su riedlentėm. Jai tiko tos spalvos. O va moterų foto jau nebenoriu tokių numuilintų, nusibodo. Bet čia tik mano nuomonė. 4u.gif Labai žaviuosi Tavo atkaklumu ir užsispyrimu pasiekti tikslą. Maladecas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 05 03, 23:58)
Mage, man pirmoji nuostabi ir ta mimika "what" ir spalvos ir viskas. Retai man patinka Tavo foto, bet šita man labai labai patiko.

kristukass, AV jau yra, netapk jos klonu. Padaryk geriau už ją.
Aš asmeniškai jau persirgau jos liga, nusibodo labai tos blankios numuilintos spalvos.. Laukiu naujų ligų smile.gif Bet jei tikslas padaryti kaip AV, tai tikrai kartais užmetus akį į Tavąsias foto, atrodo kad gal čia AV. Man labai patiko foto su riedlentėm. Jai tiko tos spalvos. O va moterų foto jau nebenoriu tokių numuilintų, nusibodo. Bet čia tik mano nuomonė. 4u.gif Labai žaviuosi Tavo atkaklumu ir užsispyrimu pasiekti tikslą. Maladecas. bigsmile.gif

kas tas AV? turit linka? ar tikrai verta garbint?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 04, 08:21)
kas tas AV? turit linka? ar tikrai verta garbint?

neverta
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 04, 08:36)

aisku, nes as galvojau gal kazko nerandu :/
Atsakyti