pandre, faina foto
juostos nežinau nuo ko. andriuška galėtų įlįsti, paaiškintų..
QUOTE(pandre @ 2012 05 03, 08:47)
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)
beje, i juosta fotografuojancius/ias...va tie ruozai einanatys nuo apacios i virsu, tai cia ryskinimo kalte? nejaugi, senis visai paiuto???!! Buna pasiimu vos ne batais milteliai aplipusia juostele...jokios tvarkos su juo kita syki, reikes aki jam plesti uz tokius fintus
beje, i juosta fotografuojancius/ias...va tie ruozai einanatys nuo apacios i virsu, tai cia ryskinimo kalte? nejaugi, senis visai paiuto???!! Buna pasiimu vos ne batais milteliai aplipusia juostele...jokios tvarkos su juo kita syki, reikes aki jam plesti uz tokius fintus
labai mazas katinukas nagais pravaziavo
QUOTE(pandre @ 2012 05 03, 08:47)
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)
by the way, cia kazkelintas self portretas, tik dabar isryskintas ir nuskenuotas..berods 12/52
by the way, cia kazkelintas self portretas, tik dabar isryskintas ir nuskenuotas..berods 12/52
nu patinka, nors matyta, bet kazkuo kitaip.
Seniui akies neplesk, nes kiti krauju aptaskytas juostas pasieme irgi nesidziaugs. Skaitykim cia special actionas tau nemokamai uzdetas
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 10:13)
Labas.
Praeitos savaites zaismingas auto, toks ant greituju, be gilesnes minties.
17/52
17/52
Laba Pirmojoj man mimika nepatinka, tokia sėdėsena ir mimika netinka man 2 visai nieko
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 03, 09:22)
kristukass -> pirmoji tip top Valitova Labai patinka, bet flicke, kai pamačiau, pamaniau, kad Valitovos. 3čiojoj atrodė apkūnėsnė moteris, nei pirmoj ir antroj Spalvos fantastiškos, ba, man niekaip nesigauna tokias padaryti.
pandre -> Labai labai patinka!!!
pandre -> Labai labai patinka!!!
O kas jin tokia yr?
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 03, 10:22)
Laba Pirmojoj man mimika nepatinka, tokia sėdėsena ir mimika netinka man 2 visai nieko
aj, cia specialiai tokia tipo "what"
antroji jau naturalesne. o kaip apdirbimas? too much?
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 12:16)
aj, cia specialiai tokia tipo "what"
nu pirmoj israiska tai man neee.. kap gumines moters, tu tik neuzpyk nes siaip tai grazi esi
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 11:16)
a little bit too much, man tai gal to vinjetavimo nesinori net šiaip ar taip, aš būčiau už antrąją, nors pirmos man spalvos labiau.
Kristukass, gal su Volkova sumaišė, Valitova kitaip fotografuoja
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 03, 14:22)
a little bit too much, man tai gal to vinjetavimo nesinori net šiaip ar taip, aš būčiau už antrąją, nors pirmos man spalvos labiau.
Taip, taip - A.Volkova.
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 11:13)
Labas.
Man abi savotiskai zavios.
Ilgas sijonas
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 10:13)
Labas.
17/52
antroji gal man labiau patinka, bet uzkliuna tamsus fotikas labai, nemoku susvelnint. o gal ir neimanoma? kas zinot? kuri jums geresne? idomesne?
17/52
antroji gal man labiau patinka, bet uzkliuna tamsus fotikas labai, nemoku susvelnint. o gal ir neimanoma? kas zinot? kuri jums geresne? idomesne?
man tai pirmoje nieko nesimato, uzknisa ta migla, nes per ja nifiga nevidno
antrojoje, as kai zmogus prie technikos, tai man labiausiai patinka penkiakampe diafragma O maggie, nu siaip faina merga samu saboj