Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

pandre, faina foto smile.gif
juostos nežinau nuo ko. andriuška galėtų įlįsti, paaiškintų..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 05 03, 08:47)
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)
beje, i juosta fotografuojancius/ias...va tie ruozai einanatys nuo apacios i virsu, tai cia ryskinimo kalte? nejaugi, senis visai paiuto???!! Buna pasiimu vos ne batais milteliai aplipusia juostele...jokios tvarkos su juo schmoll.gif kita syki, reikes aki jam plesti uz tokius fintus  cool.gif

smile.gif labai mazas katinukas nagais pravaziavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 05 03, 08:47)
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)
beje, i juosta fotografuojancius/ias...va tie ruozai einanatys nuo apacios i virsu, tai cia ryskinimo kalte? nejaugi, senis visai paiuto???!! Buna pasiimu vos ne batais milteliai aplipusia juostele...jokios tvarkos su juo schmoll.gif kita syki, reikes aki jam plesti uz tokius fintus  cool.gif

by the way, cia kazkelintas self portretas, tik dabar isryskintas ir nuskenuotas..berods 12/52 laugh.gif

nu patinka, nors matyta, bet kazkuo kitaip.
Seniui akies neplesk, nes kiti krauju aptaskytas juostas pasieme irgi nesidziaugs. Skaitykim cia special actionas tau nemokamai uzdetas biggrin.gif
Atsakyti
Labas.

Praeitos savaites zaismingas auto, toks ant greituju, be gilesnes minties.

17/52

user posted image

antroji gal man labiau patinka, bet uzkliuna tamsus fotikas labai, nemoku susvelnint. o gal ir neimanoma? kas zinot? smile.gif kuri jums geresne? idomesne?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 10:13)
Labas.

17/52

Laba smile.gif Pirmojoj man mimika nepatinka, tokia sėdėsena ir mimika netinka man smile.gif 2 visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 03, 09:22)
kristukass -> pirmoji tip top Valitova biggrin.gif Labai patinka, bet flicke, kai pamačiau, pamaniau, kad Valitovos. 3čiojoj atrodė apkūnėsnė moteris, nei pirmoj ir antroj smile.gif  Spalvos fantastiškos, ba, man niekaip nesigauna tokias padaryti.  ax.gif

pandre -> Labai labai patinka!!!

O kas jin tokia yr? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 03, 10:22)
Laba smile.gif Pirmojoj man mimika nepatinka, tokia sėdėsena ir mimika netinka man smile.gif 2 visai nieko smile.gif

aj, cia specialiai tokia smile.gif tipo "what" biggrin.gif
antroji jau naturalesne. o kaip apdirbimas? too much?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 12:16)
aj, cia specialiai tokia smile.gif tipo "what" biggrin.gif

nu pirmoj israiska tai man neee.. kap gumines moters, tu tik neuzpyk smile.gif nes siaip tai grazi esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 11:16)

a little bit too much, man tai gal to vinjetavimo nesinori net smile.gif šiaip ar taip, aš būčiau už antrąją, nors pirmos man spalvos labiau.

Kristukass, gal su Volkova sumaišė, Valitova kitaip fotografuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 05 03, 14:22)
a little bit too much, man tai gal to vinjetavimo nesinori net smile.gif šiaip ar taip, aš būčiau už antrąją, nors pirmos man spalvos labiau.

Kristukass, gal su Volkova sumaišė, Valitova kitaip fotografuoja smile.gif

Taip, taip - A.Volkova.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 11:13)
Labas.

Man abi savotiskai zavios.

Ilgas sijonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 05 03, 10:13)
Labas.

17/52

antroji gal man labiau patinka, bet uzkliuna tamsus fotikas labai, nemoku susvelnint. o gal ir neimanoma? kas zinot? smile.gif kuri jums geresne? idomesne?

man tai pirmoje nieko nesimato, uzknisa ta migla, nes per ja nifiga nevidno smile.gif

antrojoje, as kai zmogus prie technikos, tai man labiausiai patinka penkiakampe diafragma smile.gif O maggie, nu siaip faina merga samu saboj biggrin.gif
Atsakyti