QUOTE(kristukass @ 2012 04 25, 15:23)
Oho. Tiesiai per sanarius.
aha. neskanu man. dar tos plonos anoreksines rankos, ypac ties alkune, prie nukirptos ribos. bee. nors mergaite nuostabiai supozavus.
QUOTE(Yvette @ 2012 04 27, 00:40)
pelėsiais ir kerpėm apaugę aukštai
Leica su Hasseliu stovi...
Pasiilgau dainų interpretavimo su fotografijom. Gal kas dar kartelį sužaistų?
this is BAD.
dabar lyg ir raudonos spalvos zaidas kazkox. as tai ju nezaidziu ;] vis laiko stoka. ir vis ikvepimas atsiranda visai kitose vietose, tad ramiai sau tebefotkinu, jei fotkinu, retai ir maloniai. =]
QUOTE(sayonara @ 2012 04 27, 10:34)
laukia, kol temos klasikai pareis iš FB, skaipo ir kitų platybių
vasara cia visada ramiau. bet, tiesa, kad dingo i kitas platybes daug fotografiu
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 29, 19:09)
Ši fainiausia!!!
man irgi. labai patiko. sviesa, emocija, modelis, gelyte plaukuose, bokeh. nice.
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 30, 13:57)
hmm. idomus pastebejimas. Ka, gal nuklonuok ja ir palyginam, kuri visgi geriau foto atrodytu? ka manai? man baisiai smalsu pasidare heh.
QUOTE(robobebras @ 2012 04 30, 15:39)
tai kad niekas ir neliepia jos imt
. Man irgi ji nelimpa, va pajimu ta fotke, uzdengiu pirstu ta gelyte ir viskas vientisiau atrodo. Vien spalva gelytes man ten netinka, ji balta/pilka. Formata matau 4:3 arba kvadrata. Bet cia tik tokie pamintijimai ir pamastymai man paciam skirti.
na ji is tiesu kiek blasko, ypac del savo dydzio ir netinkanciom spalvos prie visumos, bet mane galbut tas ir uzkabino. nes tokiu "grazhiu" foto apstu (is serijos mergina romantiska suknele svajingu veidu besileidziantis saulei).
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:35)
O kas su obuoliu?
Visai skanus buvo
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 25, 19:19)
o man šį kartą ne. Nepatinka netvarkinga šukuosena, nevienodas fonas (ten kažkoks juodas daiktas trukdo harmonijai
sienų kampas
), blizgantis nosies galiukas, žodžiu kažkaip nilabai... jei kažko mažiau būtų, galbūt.
pastebejau Rir, kad daznai neuzstaitai tokiu, sakykim, keistesniu nuotrauku, hmm, gal ne ta zodi pavartojau, esme, kad jei tik kokia labiau neiprasta poza, spalvos, kompozicija, tau dazhnai nelimpa. cia tik siaip pastebejimas. nes kiekvienas turi savo stiliu, patinka arba ne.
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 14:19)
Žinok meškas tau merginos lieps išmest. O šiaip man irgi tos lentos yra more sexy negu tos meškos.
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 16:34)
tai kaip cia taip daba? as maniau kad meskiukai blogai pagal default buna
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 02, 15:06)
Kažkaip man pirmas įspūdis buvo, kad kojų nėra... Tada supratau, kad suknia slepia
o jei iš vis nukirpti iki suknios tada?
retai taip buna, kad originaliai taip ishsikreitu kunas ;] zinot tas linxmas nuotraukas, kur pvz du zmones, stovi, bet pas viena lyg 3 kojos (nors is tikruju viskad iprasta), o pas kita, atrodo, kad tik viena? ;] tai via cia is sitos serijos. si nuotrauka del to nelabai. as sustojau ilgeliau, galvojau rimtai kazhka klonavai ir pan. po to perskaicius supratau, kad pasoko ji? na gaila, bet pas mane toks kadras eitu i siuksledeze.. ir nei oda, nei horizontas man cia nekliuna, kiek tai, kas aprasyta auksciau..