Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Labas,

QUOTE(Whatever? @ 2012 05 01, 22:09)
kerstauji? lotuliukas.gif

oj,negaleciau flirt.gif

QUOTE(maija @ 2012 05 01, 22:14)
Sveikutės smile.gif Norėčiau kritikos...

Man graziai ziurisi ax.gif

QUOTE(neiste @ 2012 05 02, 13:52)

O cia patarkavimui

Tikrai,labai truksta koju...

QUOTE(GiedreB @ 2012 05 02, 15:55)
sveikos,

Gelytes-super rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos. vakar turejau pirma FS, tad laaaabai laukiu komentaru smile.gif aciu i prieki

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau cia:

http://www.flickr.co...57629585255110/

jokiu action'u, viskas natur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 02 gegužės 2012 - 18:50
QUOTE(jlclove @ 2012 05 02, 19:48)

Labuka, kokia graži mergaitė!
Pirmojoj krenta į akis labai balti obuoliai kažkodėl smile.gif per daug viršaus.
Antrojoj trūksta erdvės, vėlgi obuoliai labai balti smile.gif Kažkodėl veidas labai plokščias atrodo.
Trečiojoj oda negraži.
Ketvirtoj nesuprantu to pavėpusio lapo smile.gif
Penktoji jaučiu labiausiai patiko, bet kažkaip trūksta erdvės, labai suspausta ir labai centruota.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 05 02, 19:48)
sveikos. vakar turejau pirma FS, tad laaaabai laukiu komentaru smile.gif aciu i prieki

Sveika,saunuole pirmas kartas lliux mirksiukas.gif ,as tik dvi nors esu teturejus arba 1.5 fotosesjijos greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 04 25, 15:23)
Oho. Tiesiai per sanarius.  biggrin.gif  biggrin.gif

aha. neskanu man. dar tos plonos anoreksines rankos, ypac ties alkune, prie nukirptos ribos. bee. nors mergaite nuostabiai supozavus.
QUOTE(Yvette @ 2012 04 27, 00:40)
pelėsiais ir kerpėm apaugę aukštai
Leica su Hasseliu stovi...
Pasiilgau dainų interpretavimo su fotografijom. Gal kas dar kartelį sužaistų?

this is BAD.
dabar lyg ir raudonos spalvos zaidas kazkox. as tai ju nezaidziu ;] vis laiko stoka. ir vis ikvepimas atsiranda visai kitose vietose, tad ramiai sau tebefotkinu, jei fotkinu, retai ir maloniai. =]
QUOTE(sayonara @ 2012 04 27, 10:34)
laukia, kol temos klasikai pareis iš FB, skaipo ir kitų platybių smile.gif

vasara cia visada ramiau. bet, tiesa, kad dingo i kitas platybes daug fotografiu wink.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 29, 19:09)
Ši fainiausia!!!  mirksiukas.gif

man irgi. labai patiko. sviesa, emocija, modelis, gelyte plaukuose, bokeh. nice.
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 30, 13:57)
Jeigu labai pomidorais neapmetysit, as irgi noriu pasidalinti nuomone, del ko nelimpa ten ta gelyte. Ogi todel, kad ji labai smulki ir tas jos dirbtinumas. Na jau iki skausmo visiems zinoma gele plaukuose, dazniausiai ji ten ir 'sueina', bet sioje nuotraukoje ir taip labai visko mielo daug: sviesa, spalvu palete, modelio grozis, tai ta smulki gelyte tik erzina aki ir is tu plauku taip ir norisi ja issprigtuoti  blush2.gif  biggrin.gif
Daba galit uzmuzt uz nuomone  blush2.gif  lotuliukas.gif

hmm. idomus pastebejimas. Ka, gal nuklonuok ja ir palyginam, kuri visgi geriau foto atrodytu? ka manai? man baisiai smalsu pasidare heh.
QUOTE(robobebras @ 2012 04 30, 15:39)
tai kad niekas ir neliepia jos imt wink.gif. Man irgi ji nelimpa, va pajimu ta fotke, uzdengiu pirstu ta gelyte ir viskas vientisiau atrodo. Vien spalva gelytes man ten netinka, ji balta/pilka. Formata matau 4:3 arba kvadrata. Bet cia tik tokie pamintijimai ir pamastymai man paciam skirti.

na ji is tiesu kiek blasko, ypac del savo dydzio ir netinkanciom spalvos prie visumos, bet mane galbut tas ir uzkabino. nes tokiu "grazhiu" foto apstu (is serijos mergina romantiska suknele svajingu veidu besileidziantis saulei).
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:35)
O kas su obuoliu?  unsure.gif Visai skanus buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 04 25, 19:19)
o man šį kartą ne. Nepatinka netvarkinga šukuosena, nevienodas fonas (ten kažkoks juodas daiktas trukdo harmonijai biggrin.gif sienų kampas  g.gif ), blizgantis nosies galiukas, žodžiu kažkaip nilabai... jei kažko mažiau būtų, galbūt.

pastebejau Rir, kad daznai neuzstaitai tokiu, sakykim, keistesniu nuotrauku, hmm, gal ne ta zodi pavartojau, esme, kad jei tik kokia labiau neiprasta poza, spalvos, kompozicija, tau dazhnai nelimpa. cia tik siaip pastebejimas. nes kiekvienas turi savo stiliu, patinka arba ne.
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 14:19)
Žinok meškas tau merginos lieps išmest. O šiaip man irgi tos lentos yra more sexy negu tos meškos.

QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 16:34)
tai kaip cia taip daba? as maniau kad meskiukai blogai pagal default buna smile.gif

tongue.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 02, 15:06)
Kažkaip man pirmas įspūdis buvo, kad kojų nėra... Tada supratau, kad suknia slepia smile.gif o jei iš vis nukirpti iki suknios tada?

retai taip buna, kad originaliai taip ishsikreitu kunas ;] zinot tas linxmas nuotraukas, kur pvz du zmones, stovi, bet pas viena lyg 3 kojos (nors is tikruju viskad iprasta), o pas kita, atrodo, kad tik viena? ;] tai via cia is sitos serijos. si nuotrauka del to nelabai. as sustojau ilgeliau, galvojau rimtai kazhka klonavai ir pan. po to perskaicius supratau, kad pasoko ji? na gaila, bet pas mane toks kadras eitu i siuksledeze.. ir nei oda, nei horizontas man cia nekliuna, kiek tai, kas aprasyta auksciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 02 gegužės 2012 - 21:45
Magie, aš taip nepasakyčiau tongue.gif man patinka anoj foto poza, patinka nugara, iskirpte, blakstienos. Bet nėra kažko, kas kabintu, dėl ko galėčiau pasakyti wau, man trūksta isbaigtumo, paslapties. Na nezinau, gal po metu, kitu kitaip ziuretusi wink.gif
Atsakyti
Aš solidarizuojuosi su R.I.R. šį kartą.
Papildyta:
Kaži būna filtrų laikiklių visiems diametrams, nežinot, a? Ar kokių patogesnių būdų, nei užsukti ant objektyvo. Žinau, kad tokie stikliukai įsistato, nu bet reik laikiklius skirtingiems objektyvams skirtingus pirkt. Kažkaip viskas nepatogiai atrodo.
Atsakyti
Is vakarykstes fotosesijos. smile.gif Daugybe foto dar laukia savo eiles. doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar flickre kelias rasit. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 02, 09:28)
as sakyciau netgi labai tinka biggrin.gif

Mindaugai, ka fotkini paskutiniu metu?smile.gif ko nieko nerodai?
Atsakyti
uzsuku ir as su viena nuotraukyke...jei kas tars koki zodi, bus malonu;)
beje, i juosta fotografuojancius/ias...va tie ruozai einanatys nuo apacios i virsu, tai cia ryskinimo kalte? nejaugi, senis visai paiuto???!! Buna pasiimu vos ne batais milteliai aplipusia juostele...jokios tvarkos su juo schmoll.gif kita syki, reikes aki jam plesti uz tokius fintus cool.gif

user posted image

by the way, cia kazkelintas self portretas, tik dabar isryskintas ir nuskenuotas..berods 12/52 laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 03 gegužės 2012 - 07:49
QUOTE(brumbrumai @ 2012 05 03, 08:38)
Mindaugai, ka fotkini paskutiniu metu?smile.gif ko nieko nerodai?

uzvakar po puses metu issitraukiau zenita, nufotkinau gal 5 kadrus - vaikus parke smile.gif
Na biski darbai visokie ant galvos nefotografiniai, reiks atsiputus koki mena islauzt biggrin.gif
Atsakyti
kristukass -> pirmoji tip top Valitova biggrin.gif Labai patinka, bet flicke, kai pamačiau, pamaniau, kad Valitovos. 3čiojoj atrodė apkūnėsnė moteris, nei pirmoj ir antroj smile.gif Spalvos fantastiškos, ba, man niekaip nesigauna tokias padaryti. ax.gif

pandre -> Labai labai patinka!!!
Atsakyti