Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(neiste @ 2012 05 02, 13:52)
http://farm8.staticf...49dea5c93_z.jpg[/img]
O cia patarkavimui, kad horizontas eina per kakla grauziu save..Kas dar ne taip?
kirpau nemazai apacios, su apacia kaip iklijuota atrodo.
Del odos irgi abejoju..

Kažkaip man pirmas įspūdis buvo, kad kojų nėra... Tada supratau, kad suknia slepia smile.gif o jei iš vis nukirpti iki suknios tada?
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 02, 15:00)
Levelius stumdziau, siek tiek su curves pazaidziau.

Tai cia jau redaguojant su kompu? Galvoju kur cia ka ieskot pastumdyt ir man biggrin.gif ? (jauciuos kaip pirmoke blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 02, 15:06)
Kažkaip man pirmas įspūdis buvo, kad kojų nėra... Tada supratau, kad suknia slepia smile.gif o jei iš vis nukirpti iki suknios tada?

Nukirpus nesimatys, kad pasokus, tik ant siknos suknia ispusta g.gif
Zodziu, pakartot kadra bigsmile.gif
Atsakyti
Gal mano ND kas nors dar ivertins blush2.gif truksta vieno yes blush2.gif 26psl., jei kas praleidot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 05 02, 16:06)

Ne, pakirpau, vis tiek koju reik biggrin.gif Kaip gaila, sakes.

Rytine Kava, su ps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2012 05 02, 15:20)
Gal mano ND kas nors dar ivertins  blush2.gif truksta vieno yes  blush2.gif 26psl., jei kas praleidot  unsure.gif

Uzskaitau.

neiste, nu tu kojų žiauriai trūksta, nes ta suknia net sukuria tokį įspūdį, kad moteris be kojų. Su kojom tai liux butų, bet dabar tai neeee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 02, 15:50)
Uzskaitau.

yahoo.gif Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 05 02, 16:50)
Uzskaitau.

neiste, nu tu kojų žiauriai trūksta, nes ta suknia net sukuria tokį įspūdį, kad moteris be kojų. Su kojom tai liux butų, bet dabar tai neeee smile.gif

Isemiau is flickr, vis tiek rodo g.gif
Atsakyti
sveikos,

dedu kritikai porą koliažiukų smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 05 02, 15:53)

Aha! Palukek, gal tuoj dings, gal SM ar flickr durniuoja mastau.gif
Papildyta:
GiedreB, patinka gelytes smile.gif bet kaip koliaziukas ne. Foto kur leliukas, norėtųsi mažiau apačios ir daugiau viršaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 05 02, 15:55)
sveikos,

dedu kritikai porą koliažiukų smile.gif

gelukes tik nieko. visa kitka ne
Atsakyti

tau is temporary internet files rodo.
Jei nori pati nematyt, tai pabandyk spaust ctrl+f5 arba istrint browsinimo history.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 30, 15:39)
tai kad niekas ir neliepia jos imt wink.gif. Man irgi ji nelimpa, va pajimu ta fotke, uzdengiu pirstu ta gelyte ir viskas vientisiau atrodo. Vien spalva gelytes man ten netinka, ji balta/pilka. Formata matau 4:3 arba kvadrata. Bet cia tik tokie pamintijimai ir pamastymai man paciam skirti.

Aš tikrai dėkinga už šiuos pamintijimus. mirksiukas.gif Gali būti, kad vieną dieną išimsiu tą gėlytę, nes ir man ji nelips. O dar geriau yra iš anksto pastebėti, dar fotografuojant kas tinka, o kas ne. rolleyes.gif

Kas matė, dar kurį laiką matys. Taip jau yra su naršyklės renkama informacija. smile.gif

Užbaigiam antros grupės pratęsimo žaidimą. smile.gif
user posted image
Atsakyti