Ačiū
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 22:01)
be įsipareigojimų, bet ir neužtempiat. Įsiklausykit į dainas, pagalvokit, pajauskit.
Neuztempiant yra kiek - manreik ribu,aš nesiorientuoju laike
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 19:43)
Tikiu,kad skanus Atsimenu kaip pati nesenai vargau su tais ND (ten irgi skanūs obuoliai buvo ) Bet vis kliuvo kiekviena detalė (čia aš ne apie technišką pusę)Todel ir patarimus duotu tokius,per ką pati praėjau Senbūvės yra senbūvės,įvedė savo tvarką,vadinas reik klausyt Nors balsą Smalsi už 2 ND atidaviau,žmogus tikrai stengiasi
kerstauji?
QUOTE(gladiole @ 2012 05 01, 22:08)
Neuztempiant yra kiek - manreik ribu,aš nesiorientuoju laike
max 3 savaitės
Sveikutės Norėčiau kritikos...
QUOTE(maija @ 2012 05 01, 22:14)
Sveikutės Norėčiau kritikos...
to lango gal visai nereikia. Fainai vaikas su šešėliu ant sienos atrodo. Lig pokalbis su nematomu draugu. Kvadratinčiau. Bet čia tik aš, tad tu žiūrėk kaip tau gražiau. Šiaip tai kas rankoje, visai nereikalinga. Kepurės užrašas pykstasi truputį su marškinėlių piešinuku. Bet matyt ne spec. organizuota, bet tuo metu sumąstyta foto, tad kaip ir atleidžiama. Šiaip visai gražu
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 22:20)
Ačiū labai Pabandysiu dar pakarpyti. Fotografuoti namelyje visai neplanavau, pasiemiau fotoaparatą, pamačiau šviesą, tą grotų šešėlį ir vaikas kaip tik užėjo
QUOTE(solo @ 2012 05 01, 23:08)
Labas vakaras,
panos, ar kuri sutiktumėt pafotografuoti mergvakarį kelias valandas gegužės 12d. Vilniuje už simbolinę kainą? Žinau, kad čia jūsų daug ir tikrai gerai fotografuojančių. Labai laukiu pasisiūlymų
panos, ar kuri sutiktumėt pafotografuoti mergvakarį kelias valandas gegužės 12d. Vilniuje už simbolinę kainą? Žinau, kad čia jūsų daug ir tikrai gerai fotografuojančių. Labai laukiu pasisiūlymų
aš ir būsiu Lt tą dieną bet tikiuosi tokio pat pačiuožusio vakaro kaip ir galimai mergvakaris bus nemanau, kad būsiu pajėgi fotografuoti. O gal savo vyrui pasiūlyti
QUOTE(solo @ 2012 05 01, 23:08)
Labas vakaras,
anaiptol nepretenduoju i gerai fotografuojancius, bet siaip smalsu...Kas yra simboline kaina Vilniuje, sestadieni kelias valandas
QUOTE(Yvette @ 2012 05 02, 00:18)
aš ir būsiu Lt tą dieną bet tikiuosi tokio pat pačiuožusio vakaro kaip ir galimai mergvakaris bus nemanau, kad būsiu pajėgi fotografuoti. O gal savo vyrui pasiūlyti
o tai gal meet'as bus?
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 02, 07:28)
o tai gal meet'as bus?
Didelio myto tikrai nebus, nebent sutiksiu ką nors iš labai mielų žmonių.