Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 22:01)
be įsipareigojimų, bet ir neužtempiat. Įsiklausykit į dainas, pagalvokit, pajauskit.

Neuztempiant yra kiek - manreik ribu,aš nesiorientuoju laike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 19:43)
Tikiu,kad skanus biggrin.gif Atsimenu kaip pati nesenai vargau su tais ND (ten irgi skanūs obuoliai buvo lotuliukas.gif ) Bet vis kliuvo kiekviena detalė (čia aš ne apie technišką pusę)Todel ir patarimus duotu tokius,per ką pati praėjau karsta.gif Senbūvės yra senbūvės,įvedė savo tvarką,vadinas reik klausyt biggrin.gif Nors balsą Smalsi už 2 ND atidaviau,žmogus tikrai stengiasi ax.gif

kerstauji? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 05 01, 22:08)
Neuztempiant yra kiek - manreik ribu,aš nesiorientuoju laike biggrin.gif

max 3 savaitės
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Norėčiau kritikos...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 05 01, 22:14)
Sveikutės smile.gif Norėčiau kritikos...

to lango gal visai nereikia. Fainai vaikas su šešėliu ant sienos atrodo. Lig pokalbis su nematomu draugu. Kvadratinčiau. Bet čia tik aš, tad tu žiūrėk kaip tau gražiau. Šiaip tai kas rankoje, visai nereikalinga. Kepurės užrašas pykstasi truputį su marškinėlių piešinuku. Bet matyt ne spec. organizuota, bet tuo metu sumąstyta foto, tad kaip ir atleidžiama. Šiaip visai gražu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 22:20)

Ačiū labai smile.gif Pabandysiu dar pakarpyti. Fotografuoti namelyje visai neplanavau, pasiemiau fotoaparatą, pamačiau šviesą, tą grotų šešėlį ir vaikas kaip tik užėjo smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

panos, ar kuri sutiktumėt pafotografuoti mergvakarį kelias valandas gegužės 12d. Vilniuje už simbolinę kainą? Žinau, kad čia jūsų daug ir tikrai gerai fotografuojančių. Labai laukiu pasisiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 05 01, 23:08)
Labas vakaras,

panos, ar kuri sutiktumėt pafotografuoti mergvakarį kelias valandas gegužės 12d. Vilniuje už simbolinę kainą? Žinau, kad čia jūsų daug ir tikrai gerai fotografuojančių. Labai laukiu pasisiūlymų  4u.gif

biggrin.gif aš ir būsiu Lt tą dieną biggrin.gif bet tikiuosi tokio pat pačiuožusio vakaro kaip ir galimai mergvakaris bus biggrin.gif nemanau, kad būsiu pajėgi fotografuoti. O gal savo vyrui pasiūlyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 gegužės 2012 - 23:18
QUOTE(solo @ 2012 05 01, 23:08)
Labas vakaras,

panos, ar kuri sutiktumėt pafotografuoti mergvakarį kelias valandas gegužės 12d. Vilniuje už simbolinę kainą? Žinau, kad čia jūsų daug ir tikrai gerai fotografuojančių. Labai laukiu pasisiūlymų  4u.gif

anaiptol nepretenduoju i gerai fotografuojancius, bet siaip smalsu...Kas yra simboline kaina Vilniuje, sestadieni kelias valandas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 02, 00:18)
biggrin.gif  aš ir būsiu Lt tą dieną  biggrin.gif  bet tikiuosi tokio pat pačiuožusio vakaro kaip ir galimai mergvakaris bus  biggrin.gif  nemanau, kad būsiu pajėgi fotografuoti. O gal savo vyrui pasiūlyti  g.gif  biggrin.gif

o tai gal meet'as bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 02, 07:28)
o tai gal meet'as bus? bigsmile.gif

Didelio myto tikrai nebus, nebent sutiksiu ką nors iš labai mielų žmonių.
Atsakyti