Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Jaučiu mano kreipimasis neskaniai nuskambėjo, kad ND nepastebite unsure.gif Nors paprastai po tylos spyrį gaunu smile.gif
Merginos, dar kas nors, tarkit žodelį mirksiukas.gif
Papildyta:
smalsi, nuotraukos tamsios, eik taisyti ph34r.gif
Papildyta:
Aneeeeeeeee unsure.gif einu rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Taip geriau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:23)

smalsi, nuotraukos tamsios, eik taisyti  ph34r.gif

lotuliukas.gif Mano mintį dėl tamsumo,tai tikrai perskaitei biggrin.gif Techniškai viskas ok,aš užskaityčiau 4u.gif Nors tas obuolys kažkaip ''keistai'' žiūrisi...
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 17:30)
lotuliukas.gif Mano mintį dėl tamsumo,tai tikrai perskaitei biggrin.gif Techniškai viskas ok,aš užskaityčiau 4u.gif Nors tas obuolys kažkaip ''keistai'' žiūrisi...

O kas su obuoliu? unsure.gif Visai skanus buvo lotuliukas.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:35)
O kas su obuoliu?  unsure.gif Visai skanus buvo  lotuliukas.gif
Dėkui  4u.gif

Gal labai jau jis centre...be to -''nukąndai'' jam galvą biggrin.gif ,O gal išvis,gražiau žiūrėtūsi fone-obuolys supjaustytas skiltelėmis...Na nžn,čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 01 gegužės 2012 - 18:06
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 18:05)
]

Supratau viską, bet dabar kaip pirmokėlė - gavau užduotį ir ją taip stengiuosi atlikti, kad kitka nesimato. Tikiuosi po visų namų darbų sirišiu visas žinias į vieną šluotą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 19:05)
Gal labai jau jis centre...be to -''nukąndai'' jam galvą biggrin.gif ,O gal išvis,gražiau žiūrėtūsi fone-obuolys supjaustytas skiltelėmis...Na nžn,čia tik mano nuomonė ax.gif

nu jo, cia gal kol kas nereik kazko neaisku ko reikalaut. Obuolys kaip obuolys, be to, sake skanus, as ja tikiu wink.gif
is manes pliusas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 01 gegužės 2012 - 18:27
Užskaitau, mėgstu obuolius biggrin.gif

Robobebrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 05 01, 19:27)
nu jo, cia gal kol kas nereik kazko neaisku ko reikalaut. Obuolys kaip obuolys, be to, sake skanus, as ja tikiu wink.gif
is manes pliusas wink.gif

Tikiu,kad skanus biggrin.gif Atsimenu kaip pati nesenai vargau su tais ND (ten irgi skanūs obuoliai buvo lotuliukas.gif ) Bet vis kliuvo kiekviena detalė (čia aš ne apie technišką pusę)Todel ir patarimus duotu tokius,per ką pati praėjau karsta.gif Senbūvės yra senbūvės,įvedė savo tvarką,vadinas reik klausyt biggrin.gif Nors balsą Smalsi už 2 ND atidaviau,žmogus tikrai stengiasi ax.gif
Atsakyti
sumaišiau dainų numeriukus. Išsiųsiu visoms, apart vienos, nes ryt pasitikslinsiu dainą, nepyyyyyyyyyykit tas, kas negausit ir neišsiduokit temoje.
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:23)
Taip geriau? ax.gif

tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 20:30)
sumaišiau dainų numeriukus. Išsiųsiu visoms, apart vienos, nes ryt pasitikslinsiu dainą, nepyyyyyyyyyykit tas, kas negausit ir neišsiduokit temoje.

O koks laikotarpis skiriamas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 05 01, 21:59)
O koks laikotarpis skiriamas? smile.gif

be įsipareigojimų, bet ir neužtempiat. Įsiklausykit į dainas, pagalvokit, pajauskit.
Atsakyti