Jaučiu mano kreipimasis neskaniai nuskambėjo, kad ND nepastebite Nors paprastai po tylos spyrį gaunu
Merginos, dar kas nors, tarkit žodelį
Papildyta:
smalsi, nuotraukos tamsios, eik taisyti
Papildyta:
Aneeeeeeeee einu
Papildyta:
Taip geriau?
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:23)
smalsi, nuotraukos tamsios, eik taisyti
Mano mintį dėl tamsumo,tai tikrai perskaitei Techniškai viskas ok,aš užskaityčiau Nors tas obuolys kažkaip ''keistai'' žiūrisi...
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 17:30)
Mano mintį dėl tamsumo,tai tikrai perskaitei Techniškai viskas ok,aš užskaityčiau Nors tas obuolys kažkaip ''keistai'' žiūrisi...
O kas su obuoliu? Visai skanus buvo
Dėkui
QUOTE(smalsi_ @ 2012 05 01, 18:35)
Gal labai jau jis centre...be to -''nukąndai'' jam galvą ,O gal išvis,gražiau žiūrėtūsi fone-obuolys supjaustytas skiltelėmis...Na nžn,čia tik mano nuomonė
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 18:05)
]
Supratau viską, bet dabar kaip pirmokėlė - gavau užduotį ir ją taip stengiuosi atlikti, kad kitka nesimato. Tikiuosi po visų namų darbų sirišiu visas žinias į vieną šluotą
QUOTE(urte484 @ 2012 05 01, 19:05)
Gal labai jau jis centre...be to -''nukąndai'' jam galvą ,O gal išvis,gražiau žiūrėtūsi fone-obuolys supjaustytas skiltelėmis...Na nžn,čia tik mano nuomonė
nu jo, cia gal kol kas nereik kazko neaisku ko reikalaut. Obuolys kaip obuolys, be to, sake skanus, as ja tikiu
is manes pliusas
QUOTE(robobebras @ 2012 05 01, 19:27)
nu jo, cia gal kol kas nereik kazko neaisku ko reikalaut. Obuolys kaip obuolys, be to, sake skanus, as ja tikiu
is manes pliusas
is manes pliusas
Tikiu,kad skanus Atsimenu kaip pati nesenai vargau su tais ND (ten irgi skanūs obuoliai buvo ) Bet vis kliuvo kiekviena detalė (čia aš ne apie technišką pusę)Todel ir patarimus duotu tokius,per ką pati praėjau Senbūvės yra senbūvės,įvedė savo tvarką,vadinas reik klausyt Nors balsą Smalsi už 2 ND atidaviau,žmogus tikrai stengiasi
QUOTE(Yvette @ 2012 05 01, 20:30)
sumaišiau dainų numeriukus. Išsiųsiu visoms, apart vienos, nes ryt pasitikslinsiu dainą, nepyyyyyyyyyykit tas, kas negausit ir neišsiduokit temoje.
O koks laikotarpis skiriamas?
QUOTE(gladiole @ 2012 05 01, 21:59)
O koks laikotarpis skiriamas?
be įsipareigojimų, bet ir neužtempiat. Įsiklausykit į dainas, pagalvokit, pajauskit.