Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(neiste @ 2012 04 29, 19:09)
Man ta gelyte nilabai.

O kodėl? smile.gif
Ačiū visoms, visoms už komentarus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 30, 10:29)

QUOTE(maija @ 2012 04 30, 11:07)
Užskaitau  4u.gif

QUOTE(DEEN* @ 2012 04 30, 12:00)

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek visur skaitau, tai suprantu kas tas iso, islaikymas, diafragma, na bet kaip juos tarpusavy sustiguot ir kada ka naudot, nu niekaip nedasyla doh.gif
Gal kas kokia aiskesne nuoroda zino ta tema, jei yra kur rasoma apie tai ax.gif . Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 30, 12:58)
Kiek visur skaitau, tai suprantu kas tas iso, islaikymas, diafragma, na bet kaip juos tarpusavy sustiguot ir kada ka naudot, nu niekaip nedasyla  doh.gif
Gal kas kokia aiskesne nuoroda zino ta tema, jei yra kur rasoma apie tai ax.gif . Labai aciu.

paskaityk flickr nuorodoj kur yra pirmam puslapy. Turetum rast mano rasyta apie stopus. ten viskas ko tau reik sitam supratimui.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 04 30, 13:04)
O kodėl? smile.gif
Ačiū visoms, visoms už komentarus. smile.gif

Nelimpa man ir tiek, per maza gal, o gal daugiau geriau butu atrode..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 04 30, 11:31)
Nelimpa man ir tiek, per maza gal, o gal daugiau geriau butu atrode..

Jeigu labai pomidorais neapmetysit, as irgi noriu pasidalinti nuomone, del ko nelimpa ten ta gelyte. Ogi todel, kad ji labai smulki ir tas jos dirbtinumas. Na jau iki skausmo visiems zinoma gele plaukuose, dazniausiai ji ten ir 'sueina', bet sioje nuotraukoje ir taip labai visko mielo daug: sviesa, spalvu palete, modelio grozis, tai ta smulki gelyte tik erzina aki ir is tu plauku taip ir norisi ja issprigtuoti blush2.gif biggrin.gif
Daba galit uzmuzt uz nuomone blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 30 balandžio 2012 - 12:58
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 30, 14:57)
Jeigu labai pomidorais neapmetysit, as irgi noriu pasidalinti nuomone, del ko nelimpa ten ta gelyte. Ogi todel, kad ji labai smulki ir tas jos dirbtinumas. Na jau iki skausmo visiems zinoma gele plaukuose, dazniausiai ji ten ir 'sueina', bet sioje nuotraukoje ir taip labai visko mielo daug: sviesa, spalvu palete, modelio grozis, tai ta smulki gelyte tik erzina aki ir is tu plauku taip ir norisi ja issprigtuoti  blush2.gif  biggrin.gif
Daba galit uzmuzt uz nuomone  blush2.gif  lotuliukas.gif

Viskas gerai 4u.gif ramiakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 30, 13:09)
paskaityk flickr nuorodoj kur yra pirmam puslapy. Turetum rast mano rasyta apie stopus. ten viskas ko tau reik sitam supratimui.

Aciu labai, bandau suprast apie tuos stopus unsure.gif

O cia galim foto kelt tik visus namu darbus padarius ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 30, 13:17)

rekomenduojoama pirma padaryti ND, tada kelti foto kritikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 04 30, 12:17)

Siaip cia patartina deti nuotraukas darytas po ND padarymo, nes jos jau bus darytos su kazkokiu supratimu mirksiukas.gif Daznai i pries ND darytas nuotraukas pasiziurime kitom akim, pamatom klaidas. Aisku, jeigu labai knieti nieks nedraudzia, bet nenustebk gavus skaudziai tiesiai sviesiai viska ka galvojam, arba is vis ignuoruojama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 30, 13:57)
Daba galit uzmuzt uz nuomone  blush2.gif  lotuliukas.gif

Niekas nemuš už išsakytą nuomonę. biggrin.gif
Bet tos gėlytės aš neimsiu iš plaukų. rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, kad nemusot uz nuomone aciuks.gif Ale baisu zinokit ka nors sakyt, vis tik dar ne namu darbu neatsiskaicius, tai ir sarmata kukuot kazka blush2.gif

As nardau informacijos platybese, sventaja trejybe jau supratau, tai gilinuosi i kitus dalykus. Kuo daugiau fotografu darbu ziurineju tuo labiau sirdim jauciu kas man arciausiai sirdies ir kaip noreciau pateikti mano akimis matoma pasauli. Na aisku, dar pries tai reikes daug daug technines praktikos photo.gif
Atsakyti