Griztu po trumpos isvykos i fotografu roju Siciliojos sostinei (tikras gyvenimas vyksta nusispjovus i turistus). Deja, isnaudot tenikstes aplinkos siulomu galimybiu nelabai pavyko, kazkaip nedrasu buvo fotografuoti vietinius uzsiemusius savais darbais uz ka saves oj kaip dabar nemyliu Vis sukasi galvoj nepadaryti kadrai vietiniu senuku snaudzianciu pavesi, bobuciu bekabinanciu skalbinius siaurose gatvese ir t.t... Vienu zodziu
QUOTE(Maggie @ 2012 04 23, 19:31)
pirma tikrai idomi. antroji, keistas kadravimas, man noretusi geriau horizontalaus formato. abidvi foto tamsokos.
Aciu. Antrosios ir man norejos horizontalios, visaip bandziau, bet teko kirpti taip, nes aplinkui negrazus stulpai su laidais ir medziai.
QUOTE(Dincelis @ 2012 04 24, 09:13)
Abi uztikrintos ir stiprios...nors man labiau prie sirdies pirmoji. Butu idomu suzinoti ka dar naudojai be fotoaparato ir objektyvo
Be fotoaparato ir objektyvo dar naudojau poliarizacini filtra ir siek tiek PS
Aciu visoms pastebejusioms ir pakomentavusioms mano foto
kristukass ir virdzinija turininga susitikima apturejot
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 25, 12:38)
Mano 14/52:
Man zymiai labiau patiko flickr JB variantas.
QUOTE(urte484 @ 2012 04 25, 18:28)
Pakankamai banalios nuotraukos gavosi, labai centruotos. Bandyk dar, kazkaip idomiau pateikti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 27, 11:19)
Vyksta vyksta, bet kazkaip vangiai Kadangi nuotraukas daznai ziuriu emocijom, tai tavoji man Sklandaus nestumo
QUOTE(gotte @ 2012 04 27, 12:08)
Antroji superine
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 28, 14:08)
Paimk paprastesni koki viena objekta, susirask margesni fona (objekta nuo fono pakankamu atstumu tik, ne visai salia) ir fotografuok (tik nepamirsk kad turi but skanu akiai, panasiai kaip pirmasis tavo ND ). Dabar per daug visko, net neasku kur fokusas, apsunkini pati sau uzduoti
Noriu zaisti ir as.
Whatever
Sayonara
R.I.R
Yvette
Gladiole
Ka
Chiquitka