Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Sveikos 4u.gif
Griztu po trumpos isvykos i fotografu roju biggrin.gif Siciliojos sostinei (tikras gyvenimas vyksta nusispjovus i turistus). Deja, isnaudot tenikstes aplinkos siulomu galimybiu nelabai pavyko, kazkaip nedrasu buvo fotografuoti vietinius uzsiemusius savais darbais uz ka saves oj kaip dabar nemyliu doh.gif verysad.gif Vis sukasi galvoj nepadaryti kadrai vietiniu senuku snaudzianciu pavesi, bobuciu bekabinanciu skalbinius siaurose gatvese ir t.t... verysad.gif Vienu zodziu doh.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 04 23, 19:31)
pirma tikrai idomi. antroji, keistas kadravimas, man noretusi geriau horizontalaus formato. abidvi foto tamsokos.

Aciu. Antrosios ir man norejos horizontalios, visaip bandziau, bet teko kirpti taip, nes aplinkui negrazus stulpai su laidais ir medziai.
QUOTE(Dincelis @ 2012 04 24, 09:13)
Abi uztikrintos ir stiprios...nors man labiau prie sirdies pirmoji. Butu idomu suzinoti ka dar naudojai be fotoaparato ir objektyvo  smile.gif

Be fotoaparato ir objektyvo dar naudojau poliarizacini filtra ir siek tiek PS smile.gif

Aciu visoms pastebejusioms ir pakomentavusioms mano foto smile.gif

kristukass ir virdzinija turininga susitikima apturejot thumbup.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 04 25, 12:38)
Mano 14/52:

Man zymiai labiau patiko flickr JB variantas.
QUOTE(urte484 @ 2012 04 25, 18:28)

Pakankamai banalios nuotraukos gavosi, labai centruotos. Bandyk dar, kazkaip idomiau pateikti 4u.gif
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 04 27, 11:19)
A dar vyksta raudonas zaidimas?
Raudona dovana

Vyksta vyksta, bet kazkaip vangiai biggrin.gif Kadangi nuotraukas daznai ziuriu emocijom, tai tavoji man wub.gif Sklandaus nestumo 4u.gif
QUOTE(gotte @ 2012 04 27, 12:08)

Antroji superine thumbup.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 28, 14:08)
4u.gif
Turiu prašymą  ax.gif Kuri mergina turėsit laiko, pasižiūrėkit, prašau

Paimk paprastesni koki viena objekta, susirask margesni fona (objekta nuo fono pakankamu atstumu tik, ne visai salia) ir fotografuok (tik nepamirsk kad turi but skanu akiai, panasiai kaip pirmasis tavo ND thumbup.gif ). Dabar per daug visko, net neasku kur fokusas, apsunkini pati sau uzduoti mirksiukas.gif

Noriu zaisti ir as.
Whatever
Sayonara
R.I.R
Yvette
Gladiole
Ka
Chiquitka
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 28, 16:48)

Pakankamai banalios nuotraukos gavosi, labai centruotos. Bandyk dar, kazkaip idomiau pateikti  4u.gif

Dėkui,būtinai bandysiu 4u.gif

Noriu patarimo...vis dar renkuosi objektyvą.Apsistojau ties-Nikon 50 mm F1,8,ką manot? g.gif Norėčiau,kad tiktų ir šiokioms tokioms progoms pafotografuot,ir dėl savęs turėt,gal kokių patarimų duotumėt?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Na ka, katik darze pagriuvinejau, pripyskinau ka reikia ir ko nereikia. Bandau priduot antra namu darba blush2.gif
f5
user posted image
f13
user posted image
f22
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 28 balandžio 2012 - 18:22
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 28, 19:06)

Patarčiau sumažint foto,labai didelės,gal dar šiek tiek tamsokos,bet techniškai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 04 28, 17:13)
Patarčiau sumažint foto,labai didelės,gal dar šiek tiek tamsokos,bet techniškai gerai smile.gif

Dekui, pamazinau 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo - kaip fotografuoti nakti, kad dangus butu juodas, o ne melynas, kaip kad sitoje foto? Ar tik su PS galima koreguoti veliau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 04 28, 15:48)
Paimk paprastesni koki viena objekta, susirask margesni fona (objekta nuo fono pakankamu atstumu tik, ne visai salia) ir fotografuok (tik nepamirsk kad turi but skanu akiai, panasiai kaip pirmasis tavo ND thumbup.gif ). Dabar per daug visko, net neasku kur fokusas, apsunkini pati sau uzduoti  mirksiukas.gif

Ačiū, kad pastebėjai mane 4u.gif Teks ryt dar bandyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 04 28, 20:02)
Reikia patarimo - kaip fotografuoti nakti, kad dangus butu juodas, o ne melynas, kaip kad sitoje foto? Ar tik su PS galima koreguoti veliau?

kiek buvo ISO, islaikymas, diafragma?
Tokiai fotkei reiktu naudoti kuo mazesni iso ir manual ekspozicija.
Kuo mazesnis iso - tuo didesnis dinaminis diapazonas, graziau pereina tonai, geresnes spalvos, etc.
Jei issieksponuoja dangus melynas, o zibintas neisdegintas, tai vadinas taip ir turi but. Tada taisai fotoshope kaip tau reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 29 balandžio 2012 - 00:23
Pasirodau, kad dar gyva biggrin.gif
Prasikeikiau su nuotrauka šita schmoll.gif Oda esu labai nepatenkinta, gal ką patarsit?? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 29 balandžio 2012 - 11:58
Auto portretas 16/52

user posted image

ir kiti du, negaliu išsirinkti vieno doh.gif http://www.flickr.co...157628868019195

http://www.flickr.co...157628868019195
Atsakyti
Labai tokia susirūpinusi visur.. unsure.gif 4u.gif O suknelė tokia lengva..

Vakar po daugybės laiko vėl turėjau fotosesiją. Širdis atsigavo. O šita nuotrauka kažkodėl de javu jausmą man sukėlė. biggrin.gif Neįsivaizduoju kodėl. Kritikai, komentarams.
user posted image
Flickr kaip visada daugiau. smile.gif

Reikia šiandien pagaliau padaryti žaidimo užbaigimo foto, vytis portretus savo. Uch.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 04 29, 17:19)

Ši fainiausia!!! mirksiukas.gif
Atsakyti