Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 26, 13:14)
Dėkui  4u.gif Dabar jaučiauosi kaip vaikas, gavęs saldainį  rolleyes.gif
Kol dariau ND, katė asistavo  biggrin.gif Noriu parodyt foto, žinau, kad dar negalima, bet gal kaip nors tyliai tyliai ir vieną kartą  rolleyes.gif http://www.flickr.com/photos/rima114/7115185447/in/photostream/ Aišku žiūrėti, ne į atlikimą, o į nuotaiką  mirksiukas.gif

Nerodo sad.gif
Atsakyti
Sveikos,nu koks ND fainas Smalsi tavo bigsmile.gif Linkiu,kad ir kiti taip sektūsi 4u.gif

virdzzinija dėkui smile.gif Patiko tavo dvi pirmos foto,ir spalvos antroje visai gerai žiūrisi mano akimis smile.gif

noisy-B, man-gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 26 balandžio 2012 - 16:35
QUOTE(bizyte @ 2012 04 26, 13:00)

kažkodėl negaliu komentuoti flickre tavo foto, nors drauguose esi g.gif priimk mane ax.gif

nemaciau,kad pasidarius tik pati galiu komentuot ,dabar jau viskas ok 4u.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 04 26, 17:34)
Sveikos,nu koks ND fainas Smalsi tavo bigsmile.gif Linkiu,kad ir kiti taip sektūsi 4u.gif

virdzzinija dėkui smile.gif Patiko tavo dvi pirmos foto,ir spalvos antroje visai gerai žiūrisi mano akimis smile.gif
noisy-B, man-gražu

aciu smile.gif
Atsakyti
dar viena tvarkau ,ziuriu dera dryziai perejos ir maikutes thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 26, 11:13)
Gal aš viena, kuri ilgiausiai pirmą namų darbą atlieka  doh.gif

Bet buvo verta. Maladecas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2012 04 26, 23:29)
Bet buvo verta. Maladecas. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif tikrai
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 04 26, 22:11)
dar viena tvarkau ,ziuriu dera dryziai perejos ir maikutes  thumbup.gif 

http://farm8.staticf..._af690b55b1.jpg[/img]

O kam tas ryškus bluras per krūtis, o apačioj ir kakle palikta? Man šiaip geriau meškiukų foto nei tokios visokios, bet matyt čia skonio reikalas biggrin.gif

Aš irgi giriu smalsią 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 26, 23:55)
O kam tas ryškus bluras per krūtis, o apačioj ir kakle palikta?  Man šiaip geriau meškiukų foto nei tokios visokios, bet matyt čia skonio reikalas  biggrin.gif 
Aš irgi giriu smalsią    4u.gif

matyt biggrin.gif man patinka ir meskiukai ir tokios,bandau darau vadinas taip cia smile.gif reik eit miegot ,o jau akys nieko nebemato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 04 25, 22:45)
idomu kaip jums sios foto apdirbimas? tinka,kaip poza?
http://farm8.staticf..._45a83cca49.jpg[/img]

Man tai čia rūbus pakeitus visai faina nuotrauka būtų, bet reiktų į kokias suplėšytas kojines įšokt, taip pat su trumpu miniaku, aukštakulniais, cyzas dantyse, o iš viršaus persisvėręs koks seniokas spokso biggrin.gif Arba iš už kampo ateina ūsuotas taksistas biggrin.gif

Papildyta:
Arba bent butelio reiktų rankoj, o tai dabar neaišku ką ji ten veikia ar koks aparpuolis, ar su moteriškom ligom problemos biggrin.gif

Nu psio, dabar gausiu veidukan hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 04 27, 00:00)
Man tai čia rūbus pakeitus visai faina nuotrauka būtų, bet reiktų į kokias suplėšytas kojines įšokt, taip pat su trumpu miniaku, aukštakulniais, cyzas dantyse, o iš viršaus persisvėręs koks seniokas spokso biggrin.gif  Arba iš už kampo ateina ūsuotas taksistas biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2012 04 26, 23:09)

Su humoru žiūriu nesusipykus, nu ir gerai biggrin.gif Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

pelėsiais ir kerpėm apaugę aukštai
Leica su Hasseliu stovi...

Pasiilgau dainų interpretavimo su fotografijom. Gal kas dar kartelį sužaistų?
Atsakyti