Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

Noisy-B, man patinka. Tie plaukai, pakabukas, iskirpte... Tokia mysterious smile.gif gražu!
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 25, 14:38)

o man šį kartą ne. Nepatinka netvarkinga šukuosena, nevienodas fonas (ten kažkoks juodas daiktas trukdo harmonijai biggrin.gif sienų kampas g.gif ), blizgantis nosies galiukas, žodžiu kažkaip nilabai... jei kažko mažiau būtų, galbūt.
Atsakyti
Labas visoms,senokai bebuvau,naujų veidų atsirado smile.gif Laiko visai nerandu į rankas paimti fotiką,namuose remontas prasidėjo-tik spėk suktis po darbo unsure.gif Permečiau akimis temą,aišku visų foto neiškomentuosiu ...Įstrigo keletas,pvz kaip-valtelė prie ežero,ugninė moteris,haskis labai juokingas vienoj foto biggrin.gif
Gaila,kad nesigauna irtis į priekį,bet rankų dar tikrai nenuleisiu biggrin.gif Savaitgalį buvom sode,sakau nors žibutes pafotografuosiu,ale kur tau,vien šabakštynai-žibučių nerasta doh.gif biggrin.gif Kad ir kaip ten bebūtų,nufotkinau nors pora sutiktų objektų biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 25 balandžio 2012 - 19:31
Mano 14/52:
[img]http://farm8.staticflickr.com/7075/6964524606_50b8ae3286_z.jpg[/i

super, man labai patinka, spalvos, paslaptingumas ...
Atsakyti
Kitoj foto ojej kaip erzina kreivumas!

Mano 14/52:

Kristukui labai patiko kreivumas ,man jis irgi cia tinka ziurisi rolleyes.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 04 25, 20:28)
Labas visoms,senokai bebuvau,naujų veidų atsirado smile.gif Laiko visai nerandu į rankas pai

sraige grazu rolleyes.gif

ale as tik siaip kelis kadrus padariau,kristukas padare tikrai super foto,o jau apdirbas tavo man super isvis ,pirmyn wub.gif

user posted image

idomu kaip jums sios foto apdirbimas? tinka,kaip poza?
user posted image

user posted image

atrodo daug detaliu kadre,bet labai patinka man paciai blush2.gif

daugiau cia
http://www.flickr.co...s/63893646@N02/
Atsakyti
Gal aš viena, kuri ilgiausiai pirmą namų darbą atlieka doh.gif
Paskutinis mano ND gal ir surinko tris taip, bet tikriausiai daugiau neuzskaityta, tad mokinausi mokinausi...Fokusuoti pramokau, iki WB dar nepriejau schmoll.gif doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 26 balandžio 2012 - 11:15
labas madamos 4u.gif

kūrybinės kančios man biggrin.gif gražu žiūrėt kas fotografuoja, ieško, atranda...

QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 26, 12:13)
Gal aš viena, kuri ilgiausiai pirmą namų darbą atlieka  doh.gif
Paskutinis mano ND gal ir surinko tris taip, bet tikriausiai daugiau neuzskaityta, tad mokinausi mokinausi...Fokusuoti pramokau, iki WB dar nepriejau  schmoll.gif  doh.gif

CHA koks ND thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 04 26, 11:13)

labai gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2012 04 25, 22:45)

kažkodėl negaliu komentuoti flickre tavo foto, nors drauguose esi g.gif priimk mane ax.gif
Atsakyti

gerai 4u.gif
Atsakyti
Paskutinis mano ND gal ir surinko tris taip, bet tikriausiai daugiau neuzskaityta, tad mokinausi mokinausi...Fokusuoti pramokau, iki WB dar nepriejau  schmoll.gif  doh.gif

Kas, kad ilgai, bet užtat koks geras. bigsmile.gif biggrin.gif Pralinksmino.
Užskaitau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Dabar jaučiauosi kaip vaikas, gavęs saldainį rolleyes.gif
Kol dariau ND, katė asistavo biggrin.gif Noriu parodyt foto, žinau, kad dar negalima, bet gal kaip nors tyliai tyliai ir vieną kartą rolleyes.gif http://www.flickr.com/photos/rima114/7115185447/in/photostream/ Aišku žiūrėti, ne į atlikimą, o į nuotaiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 26 balandžio 2012 - 12:25
smalsi, ND užskaitau smile.gif
maladiec wink.gif
Atsakyti