Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(kristukass @ 2012 04 25, 11:42)

1 kadravimas nepatinka smile.gif
2 spalvos tobulos man!!!!
3 nepatinka. Nukąsta ranka, trūksta man erdvės į dešinę. Fokusas nesimato, Marga skara kertasi su marga maikute smile.gif
4toji jau patinka, tik kirpčiau dar daugiau dešinės ir jo, keistokai taip nukirsta ranka atrodo smile.gif
Levitacija - Virdzinijai matyt reik sakyti, kad kažkaip labai centruota, nilabai žiūrisi. Labai gražūs namai fone, man patinka. Šuolis lengvas, atrodo, lyg eitum oru. Nežinau kaip su "bluru" šioj vietoj, tada norėtųsi ne tilt shifto, o kad ir aplink tave būtų blūras smile.gif Kitoj foto ojej kaip erzina kreivumas!
Paskutinė visai nieko smile.gif tik kažkaip su kadravimu man čia neaišku, pirštukas vėl nukirstas, kažkaip daug viršaus man čia labai. Nežinau pati, kaip su kadravimu ax.gif

Mano 14/52:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 25 balandžio 2012 - 13:38
Nors čia irgi baisiai nukapotos rankos man http://www.vogue.it/...835ce9117/Image tad iš tikrųjų kiekvienas kerta taip, kaip nori biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Paskutinem dienom tiek teorijos priskaiciau, kad jau smegenai raitojasi, jauciu nakti sapnuotis prades biggrin.gif Labai patiko ir naudingas pasirode http://fotografuojam.blogspot.com/ blogas. Saunuoles ikurejos thumbup.gif Na ir siaip padariau isvada, kad mokytis, mokytis ir dar karta mokytis. Esu absoliutus zalias agurkelis siame fotografijos pasaulyje biggrin.gif
Siandien uzsisakiau Canon EF 85mm f 1/8 objektyva. Tai tikiuosi, kad spesiu gaut iki antro namu darbo darymo (savaitgali si skirsiu).
Gaila siemet pavasaris geru oru nelepina, taip noretusi ta zalios salos pavasariskos gamtos grozi papyskint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 04 25, 15:00)
Nors čia irgi baisiai nukapotos rankos man http://www.vogue.it/...835ce9117/Image tad iš tikrųjų kiekvienas kerta taip, kaip nori biggrin.gif

Oho. Tiesiai per sanarius. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 04 24, 22:50)
Eve..., kaip supratau "5ta koja" globotinius fotografuosi? Aš seku šitos įstaigos veikla, idomu bus pamatyti tavo požiūrį/žvilgsnį į tuos nuskriaustus padarelius.

Taip buvau "penktoje kojoje"... Ką galiu pasakyti, liūdna, liūdna situacija, nekokios gyvenimo sąlygos, siaubingos istorijos, greičiau jie įsirengtų naujas patalpas... Kiekvieno šunelio istorija graudina, kas per žmonės šiais laikai tai neturiu žodžių... schmoll.gif

Fotografuoti be galo sunku, jie nenustyksta vietoje, ištisai loja, malasi, nemoka būti kiti visai su pavadžiu, kiti gūžiasi nuo bet kokio judesio... bet gėris jų neišpasakytas, įsimylėjau visus, važiuosiu vėl pas juos penktadienį... unsure.gif

Čia rasit nuotraukų iš prieglaudos gyvenimo. Manau, puslapyje jos nepritaptų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 25 balandžio 2012 - 15:03
QUOTE(sayonara @ 2012 04 25, 09:35)
isora, iš naujo daryt nereik, jei primintum mums, kokie buvo tie ND? gal gali iš naujo įdėt, gal neištrynei?

Aš nežinau ar mane prisiminsit, aš iš tų laikų, kai čia mokėsi ir Laukine ir Akasha ir visos kitos.. blush2.gif
Fotografavau tada,ojj, antras ND tikrai buvo kaktusas.. biggrin.gif O kitų nepamenu.. blush2.gif

Hmm, net nežinau,gal savo kokią foto įkelt.. blush2.gif

Nesuprantu, man neryškios foto gaunasi.. blink.gif Na kartais tikrai va, vaiką fotkinu, akytės kaip krištolas spindi,o kartais, nu toks Š susimala, nesuprantu kodėl.. schmoll.gif

Nežinau,kažkaip nlb norisi savo vaikutį viešai kelt... hmmmm... g.gif gal turit kur kokią grupę, pvz FLICK.. g.gif

kristukass , antra foto kokia super.. thumbup.gif spalvos.. wub.gif Dievinu tokį spalvų spektrą.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 04 25, 15:10)
Aš nežinau ar mane prisiminsit, aš iš tų laikų, kai čia mokėsi ir Laukine ir Akasha ir visos kitos.. blush2.gif
Fotografavau tada,ojj, antras ND tikrai buvo kaktusas.. biggrin.gif O kitų nepamenu.. blush2.gif

Hmm, net nežinau,gal savo kokią foto įkelt.. blush2.gif

Nesuprantu, man neryškios foto gaunasi.. blink.gif Na kartais tikrai va, vaiką fotkinu, akytės kaip krištolas spindi,o kartais, nu toks Š susimala, nesuprantu kodėl.. schmoll.gif

Nežinau,kažkaip nlb norisi savo vaikutį viešai kelt... hmmmm...  g.gif gal turit kur kokią grupę, pvz FLICK.. g.gif

kristukass , antra foto kokia super.. thumbup.gif spalvos.. wub.gif Dievinu tokį spalvų spektrą.. wub.gif

jei tau nelabai sunku, padaryk juos iš naujo. ypač jeigu išliko problemos dėl ryškumo. pasistenk estetiškai ir kokybiškai padaryti ir sugrįžk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 04 25, 16:16)
jei tau nelabai sunku, padaryk juos iš naujo. ypač jeigu išliko problemos dėl ryškumo. pasistenk estetiškai ir kokybiškai padaryti ir sugrįžk smile.gif

oh tyyyy... biggrin.gif ok galėsiu padaryt.. biggrin.gif atrodo kartais visai nieko nusifotkina viskas, bet kartais.. blush2.gif

o jei pvz fotkę iš flickr įdėsiu,poto galėsiu ją iš čia išimt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 04 25, 15:19)
oh tyyyy... biggrin.gif ok galėsiu padaryt.. biggrin.gif atrodo kartais visai nieko nusifotkina viskas, bet kartais.. blush2.gif

o jei pvz fotkę iš flickr įdėsiu,poto galėsiu ją iš čia išimt? blush2.gif

taip, jei flickre išimsi, tai ir čia nebesimatys
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 04 25, 16:26)
taip, jei flickre išimsi, tai ir čia nebesimatys

aaaaa.... blush2.gif

Na tai gerai, sakykit, kaip šitos foto?

[url=

[url=
[url=

Papildyta:
Na va, tai ką aš čia suveliu.. verysad.gif Sakykim pirma foto ryški kokia,o ką priveliu,kad tokios kitos kaip paskutinė.. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 balandžio 2012 - 18:58
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 25, 14:23)
Sveikutes  4u.gif Paskutinem dienom tiek teorijos priskaiciau, kad jau smegenai raitojasi, jauciu nakti sapnuotis prades  biggrin.gif Labai patiko ir naudingas pasirode http://fotografuojam.blogspot.com/ blogas. Saunuoles ikurejos  thumbup.gif  Na ir siaip padariau isvada, kad mokytis, mokytis ir dar karta mokytis. Esu absoliutus zalias agurkelis siame fotografijos pasaulyje  biggrin.gif
Siandien uzsisakiau Canon EF 85mm f 1/8 objektyva. Tai tikiuosi, kad spesiu gaut iki antro namu darbo darymo (savaitgali si skirsiu).
Gaila siemet pavasaris geru oru nelepina, taip noretusi ta zalios salos pavasariskos gamtos grozi papyskint  wub.gif

Ačiū Tau už nuorodą! Labai patiko interviu su Vilija Buivyde rolleyes.gif
Sveikinu su pirkiniu! Lauksim namų darbų, aš kol kas pasuoju ax.gif
Atsakyti
Eve... kiek isduotu liudnu akyciu. Atrodo visus paimciau, isglostyciau.. Taip noretusi, kad jie visi pazintu tikra zmogaus draugyste, meile ir rupesti....
QUOTE(mazoji9 @ 2012 04 25, 14:31)
Ačiū Tau už nuorodą! Labai patiko interviu su Vilija Buivyde  rolleyes.gif
Sveikinu su pirkiniu! Lauksim namų darbų, aš kol kas pasuoju  ax.gif

Nera uz ka 4u.gif Man tas interviu irgi patiko drinks_cheers.gif
As taip tikejausi siandien rast Tavo namu darbus. Kodel dabar pasuoji? unsure.gif
Atsakyti