Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(Cheles @ 2012 04 24, 16:18)
mazoji9, ne meskiukai blogai, o blogas fokusavima smile.gif
Statyt didesniais tarpais kad ir ka fotografuosi, kai pati busi tikra del rezultato - nesk cia smile.gif

tai kaip cia taip daba? as maniau kad meskiukai blogai pagal default buna smile.gif
wasn't me
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2012 04 24, 15:18)
mazoji9, ne meskiukai blogai, o blogas fokusavima smile.gif
Statyt didesniais tarpais kad ir ka fotografuosi, kai pati busi tikra del rezultato - nesk cia smile.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Pasistengsiu blush2.gif
Atsakyti
O kaip del tos raudonos spalvos sukonkretinimo? Bus kas nors apibrezta ar vis tik paliekama 'laisve papugoms'? blush2.gif Zinau, kad sakysit, grazuole pirma ND daryk, bet vis tiek nagus niezti ir ta raudona pajudint, gal vis tiek koks blynas gausis, kad ir padeges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 24, 14:47)
Svarbiausia, kad modeliai nesiskundzia  biggrin.gif Laukiu rezultato, sekmes darbe  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Du taip turim, truksta trecio... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 04 24, 19:58)
Du taip turim, truksta trecio...  thumbup.gif

Turi ir trečia wink.gif uzskaitau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 15:34)
tai kaip cia taip daba? as maniau kad meskiukai blogai pagal default buna smile.gif
wasn't me

Bakitu, šitie po 80 lt mažiausiai vienetas, teks užskaityt biggrin.gif
Atsakyti
sveiki visi, prijaučiantys fotografijai. Turiu gana neblogą pasiūlymą, t.y. kursus Nikon School Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje. Kupono vertė 245Lt, bet kadangi jis pas mane stalčiuje tik dulkes renka, tai parduosiu pigiau. Kaina sutartinė. Plačiau apie kursus http://www.nikonscho.../3472/?kid=3586 susidomėjusių laukiu į pm arba ramiintaa@gmail.com. Atsiprašau jei visai ne į temą čia aš 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Eve..., kaip supratau "5ta koja" globotinius fotografuosi? Aš seku šitos įstaigos veikla, idomu bus pamatyti tavo požiūrį/žvilgsnį į tuos nuskriaustus padarelius.
Atsakyti
Sveiki visi... mirksiukas.gif

Žiūriu labai daug naujų veidų, o matau ir labai gerai pažystamų... bigsmile.gif

Seniau ir aš čia mokiausi.. bigsmile.gif

Nusipirkau naują žaisliuką ir galvoju jungtis vėl, noriu vėl prisimint primirštą reikalą, tik dabar galvoju ar reikia man ND perdaryt? blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 24 balandžio 2012 - 22:14
isora, iš naujo daryt nereik, jei primintum mums, kokie buvo tie ND? gal gali iš naujo įdėt, gal neištrynei?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Buvom susitikusios su Virdzinija (aciu tau, mieloji oro_buckis.gif ) ir jos drauge- modeliu. Nuostabiai praleidome laika!!! wub.gif Labai noreciau kritikos... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Virdzinija
user posted image

Musu modelis Ingrida
user posted image

user posted image

Labai "neskaniai" ziurisi ta "nukirsta" ranka? unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Bandem Levitation. Virdzinijos pagautas kadras. 4u.gif 4u.gif
user posted image

P.S. nuotraukoje as. blush2.gif biggrin.gif

user posted image