Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 119 tema

QUOTE(Ka @ 2012 04 24, 13:05)
Tuomet padėsiu. Dincelio 3 namų darbas.

Super - tu genijus. Aciu labai ir laukiam uzskaitymu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie besimokančių fotografuoti. Keliu savo ND, 3 meškiukai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazoji9 @ 2012 04 24, 13:13)

sorry ne 4u.gif ryskumo truksta ir antra foto negerai
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 04 24, 13:05)
Tuomet padėsiu. Dincelio 3 namų darbas.

gerai
Atsakyti
QUOTE(DEEN* @ 2012 04 24, 12:31)
sorry ne  4u.gif  ryskumo truksta ir antra foto negerai
Papildyta:

gerai

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
Dincelio 3 namų darbas.
Geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji9 @ 2012 04 24, 13:13)
Sveiki  4u.gif

Norėčiau prisijungti prie besimokančių fotografuoti. Keliu savo ND, 3 meškiukai smile.gif

Žinok meškas tau merginos lieps išmest. O šiaip man irgi tos lentos yra more sexy negu tos meškos.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 12:19)
Žinok meškas tau merginos lieps išmest. O šiaip man irgi tos lentos yra more sexy negu tos meškos.

ale uz tai kiek demesio sulauke tos meskos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 04 24, 13:19)

rolleyes.gif kaip dabar man pasiaiškinti... Tos meškos ne vaikų žaislai, mano biggrin.gif Čia mano didelės kolekcijos atstovai smile.gif Ačiū už pastabas.
Atsakyti
QUOTE(mazoji9 @ 2012 04 24, 12:55)
rolleyes.gif kaip dabar man pasiaiškinti... Tos meškos ne vaikų žaislai, mano  biggrin.gif Čia mano didelės kolekcijos atstovai  smile.gif Ačiū už pastabas.

teks meskas i rimtesnius zaislus keisti lotuliukas.gif 4u.gif
Mano vakaryksciai modeliai jau nuzudyti...vyras pasidarbavo. Gerai, kad uzskaitet namu darba karsta.gif biggrin.gif
Papildyta:
mazoji9 man kilo tokia mintis. Gal namie turit 3 indelius na kur buna kava, cukrus, arbata ar pans. Galima juos isdeliojus fotkint arba 3 skirtingus vaisius.. Na zodziu meskas i pavesi 4u.gif
Ale su tais namu darbais jauciuosi, kaip kokiam X factoriuj, lauki kol komisija pasakys lemiama YES biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2012 04 24, 14:16)
teks meskas i rimtesnius zaislus keisti  lotuliukas.gif  4u.gif
Mano vakaryksciai modeliai jau nuzudyti...vyras pasidarbavo. Gerai, kad uzskaitet namu darba karsta.gif  biggrin.gif
Papildyta:
mazoji9 man kilo tokia mintis. Gal namie turit 3 indelius na kur buna kava, cukrus, arbata ar pans. Galima juos isdeliojus fotkint arba 3 skirtingus vaisius.. Na zodziu meskas i pavesi  4u.gif
Ale su tais namu darbais jauciuosi, kaip kokiam X factoriuj, lauki kol komisija pasakys lemiama YES  biggrin.gif

Ačiū labai už pasiūlymą, aš jau pusvalandi kankinu tris apelsinus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji9 @ 2012 04 24, 13:36)
Ačiū labai už pasiūlymą, aš jau pusvalandi kankinu tris apelsinus...  blush2.gif

Svarbiausia, kad modeliai nesiskundzia biggrin.gif Laukiu rezultato, sekmes darbe mirksiukas.gif
Atsakyti
mazoji9, ne meskiukai blogai, o blogas fokusavima smile.gif
Statyt didesniais tarpais kad ir ka fotografuosi, kai pati busi tikra del rezultato - nesk cia smile.gif
Atsakyti