Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 13:16)
na taip viskas yrasyta, bet granzintina plemirarioj dklaracijoj suma 99lt, pakeiciau 17lang suma 1800 i 3600, bet vistiek grazintina suna nesikeite...ar blogai as kazka nuziurejau ar kaip?
o draudimas  yrasytas tik nesunprantu kur nurodyta suma ta , kuria grazins man..

Sauktuka paspaudet?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 13:16)
na taip viskas yrasyta, bet granzintina plemirarioj dklaracijoj suma 99lt, pakeiciau 17lang suma 1800 i 3600, bet vistiek grazintina suna nesikeite...ar blogai as kazka nuziurejau ar kaip?
o draudimas  yrasytas tik nesunprantu kur nurodyta suma ta , kuria grazins man..

Kiek pamenu, reik pakeitus suma raudona sauksciuka spustelt, tada turetu pasikeist galutine suma
Atsakyti
niekas nesikeicia 27 lang 99, 31 lang -99, o 33lang 99...ir tokias sumas raso abiem atvejais kai 17lang 1800 ar 3600...ir sauktuka spaudziu ir nesuprantu..neikas nesikeicia, gal dar kazka taisyti reikia
turim du vaikus..tai uz abu rasausi sau...beto nuo kovo 1d dirbti pradejau, irkartu VPA esu..ar geriau i VMI nuvaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 13:30)
niekas nesikeicia 27 lang 99, 31 lang -99, o 33lang 99...ir tokias sumas raso abiem atvejais kai 17lang 1800 ar 3600...ir sauktuka spaudziu ir nesuprantu..neikas nesikeicia, gal dar kazka taisyti reikia
turim du vaikus..tai uz abu rasausi sau...beto nuo kovo 1d dirbti pradejau, irkartu VPA esu..ar geriau i VMI nuvaziuoti...

Tai vadinasi nera skirtumo kiek sau rasysit,nes pas mane irgi nesikeicia nieko,ar irasau per puse ar viska.
Atsakyti
susimakalavau doh.gif as pernai puse metu dirbau, ar galiu savo is vis nedeklaruot, o vyrui viska pritaikyt, nes jei vyrui viska pritaikau ir uz savo mokslus atsiimu zymiai daugiau gaunasi, nei pritaikius per puse ir uz mokslus is saves susigrazint g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 03 19, 13:35)
susimakalavau  doh.gif  as pernai puse metu dirbau, ar galiu savo is vis nedeklaruot, o vyrui viska pritaikyt, nes jei vyrui viska pritaikau ir uz savo mokslus atsiimu zymiai daugiau gaunasi, nei pritaikius per puse ir uz mokslus is saves susigrazint  g.gif

O kodel nenorit deklaruoti,vistiek kazkiek atgausit,nors ir uz vaikus vyrui taikisit ir uz mokslus vyrui irasysit.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2013 03 19, 11:29)
laba diena
noriu pasiteirauti- pas mane preliminarioj deklaracijoj nera ikeltas priedas kuriame tureciau irasyti imoka uz studijas, gal galetumete parasyti kuri man prieda isikelti? aciu

GPM308L

QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 12:30)

tai gal jum tik tiek mokesčių ir buvo išskaičiuota. pažiūrėk kiek GPM308P priede rodo iškaičiuotą sumą. Nes jei tik tiek mokesčių išskaičiuota tai daugiau nei buvo išskaičiuota niekas ir negrąžins.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 19, 13:37)
O kodel nenorit deklaruoti,vistiek kazkiek atgausit,nors ir uz vaikus vyrui taikisit ir uz mokslus vyrui irasysit.

labai idomiai ten skaiciuoja g.gif tai galiu tada vyrui visus vaikus pritaikyt o sau 0 rasyt g.gif
Atsakyti
P7 langelyj 99 raso...jei to klausiat..
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 12:04)
noriu pasiklausti del draudimo.Apdraudziau abu vaikus, draudeja minejo, jog VMI grazina kazka, tik klausimas kaip tai uzpildyti..
Ir ar grazina uz kreditus?nes radau kazkuriam lape kad lyg galima uzpildyti..paprotinkint mane, aciu

Grazina tik uz busto kredito sumoketas palukanas, t.y. 15 proc. nuo sumoketu palukanu.
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2013 03 19, 12:40)
P7 langelyj 99 raso...jei to klausiat..

tai vadinasi jums buvo iskaiciuota per metus 99 litai mokesciu, ir didesnes sumos nei tie 99 litai nesusigrąžinsit. pažaiskit su 17 laukeliu ir pažiūrėkit kokią sumą mažiausiai ten įrašius vistiek grąžina 99 litus, o likusią MPNPD sumą įrašykit vyrui smile.gif
Atsakyti
Ar pas visus jau yra deklracijos ir pazymos?

Pasijungus matau, kad siandien 8:39 buvo pateikta pazyma, bet uz 2011 m., as uz juos deklaravau pernai, o 2012 m. nera. Reik matyt skambintis i VMI ir aiskintis
Atsakyti