Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

laba diena,jei vyras dviem menesiui buvo isvykes,nedirbo,ir nemokejom tu 72 lt sveikatos,man rodo -72lt,tai man reikia juos sumoketi ar jie patys atsisakitys?
aciu
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 11:14)
taip. perspėjima visada meta, jeigu didesne suma irasyta

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 19, 10:20)
Dar noriu pasitikslinti, nes niekas man taip ir neatsako  verysad.gif  - pas mus su vyru abu yra 17 langeliuose po 600 litu. Vaikelis gimes 2011 12 02. Tai viskas yra tvarkoje? Nes pazymose raso vienam PNPD pritaikyta 550, kitam 500, bet kaip suprantu deklaracija su 600 yra tvarkinga ir ja tokia drasiai galiu teikti?

taip, viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 11:09)

taip GPM308T_2 priede. T17 gautos pajamos, T26 pakartojat kiek uz metalo lauza, T18 - 0 (nebent turit metalo lauzo isigijimo dokumentus)
T22 kiek buvo iskaiciuota GPM.

Ziuriu dabar pazyma, joje parasyta: (Privalomai registruotino kilnojamojo daikto arba daikto, kuris nekilnojamuoju pripažįstamas pagal įstatymus, pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamos (16)) Pajamu suma: 300lt. Pazymoje visur ties GMP tusti langeliai, ir pazymeta,kad neperkelti duomenys. g.gif Cia masina i metalo lauza buvo priduota. Kaip suprantu,man nuo sios sumos nieko gi negrazins, tai man vis tiek itraukti jas i (GPM308T_2 priede)?

Dekui.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 11:18)
VMI automatiškai negauna duomenu ir neikelia kiek menesiu buvote issideklaravus isvykima, tai turėtumete irašyti rankiniu būdu, 35A laukelyje rašykite 0.

Supratau dekui 4u.gif O ka nors su langeliais 31 ir 33 reikia daryti? 31 irasyta suma -502 ir 33 langelyje 502.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2013 03 19, 10:16)
Nieko nesuprantu preliminarioje deklaracijoje del PSD. LT dirbau ir buvau drausta 2012 m tris menesius sausi, vasari ir kova, po to deklravau savo isvykima i uzsieni nuo balandzio 1 . Man 44 langelyje raso 673, 46 - 673( su minusu) ir 45 langelyje 673 . Tai turesiu kazka moketi jei deklaravau savo isvykima?Pasimeciau  doh.gif

pas mane tas pats. o jej as pateikus jau vakar ,ar galima pateikti is naujo?
na nauja prasyma pateikti.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 10:14)
tai jei dirbot, tai buvote drausta kaip dirbanti.
valstybe savo lesomis dirbanciu nedraudzia, ji draudzia pensininkus, studentus, mamas auginancias vaikus ir t.t.
Papildyta:

taip. perspėjima visada meta, jeigu didesne suma irasyta

Tada supratau viska, praeitais metais liepa baigiau mokslus, tai matyt iki rugsejo dar buvau drausta kaip studente... gali taip but? 4u.gif o vyras kadangi dirbantis, tai imone uz ji mokejo taip? tuomet jis negali nieko susigrazint? pas ji raso isskaiciuotu mokesciu suma yra 720, o 31 ir 33 langeliuose nuliai...pakomentuokit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kersiene @ 2013 03 19, 11:21)
laba diena,jei vyras dviem menesiui buvo isvykes,nedirbo,ir nemokejom tu 72 lt sveikatos,man rodo -72lt,tai man reikia juos sumoketi ar jie patys atsisakitys?
aciu

Mamytes tik nepamirskite, kad kilo MMA pernai, ir sveikatos draudimo min suma kilo, suziurekit viska teisingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 19, 12:46)
Mamytes tik nepamirskite, kad kilo MMA pernai, ir sveikatos draudimo min suma kilo, suziurekit viska teisingai  mirksiukas.gif

aciu,js buvo isvykes nnuo balandzio vidurio iki birzelio.,lyg dar nebuvo pakiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2013 03 19, 10:25)
Ziuriu dabar pazyma, joje parasyta: (Privalomai registruotino kilnojamojo daikto arba daikto, kuris nekilnojamuoju pripažįstamas pagal įstatymus, pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamos (16)) Pajamu suma: 300lt. Pazymoje visur ties GMP tusti langeliai, ir pazymeta,kad neperkelti duomenys. g.gif  Cia masina i metalo lauza buvo priduota. Kaip suprantu,man nuo sios sumos nieko gi negrazins, Dekui.

tai man vis tiek itraukti jas i (GPM308T_2 priede)?
ne, jeigu tai kaip automobilis deklaruotas, tai nieko negražins. Jeigu automobilis išlaikytas nuosavybėje daugiau kaip 3 metus is viso nereikia deklaruoti. jeigu neislaiytas reikia GPM308T_1 priede (nepamirsti irasyti ir isigijimo kainos)

Papildyta:
QUOTE(Lorian) @ 2013 03 19, 10:35)
Tada supratau viska, praeitais metais liepa baigiau mokslus, tai matyt iki rugsejo dar buvau drausta kaip studente... gali taip but?  4u.gif o vyras kadangi dirbantis, tai imone uz ji mokejo taip? tuomet jis negali nieko susigrazint? pas ji raso isskaiciuotu mokesciu suma yra 720, o 31 ir 33 langeliuose nuliai...pakomentuokit prasau 4u.gif

taip, studentai draudziami iki rugsejo. jei 33 - 0 tai nieko nesusigrazinsit. 31 laukelis jokios itakos neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 19 kovo 2013 - 10:59
Prasau patarkit, gal kas esat susidurusios 4u.gif 4u.gif

pernai pardavem metalo lauza, sake siemet galesim susigrazinti nedmaoketa suma.Deklaracijoje matau parasyta : Bendra turto pardavimo ar kitokio perleidimo nuosavybėn pajamų suma ( T17)- viena suma, ir kita suma prie Bendra išskaičiuota pajamų mokesčio suma ( T22), bet 33 langelyje 0.Tai gal dar ka nors reikia irasyti?
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 10:55)
tai man vis tiek itraukti jas i (GPM308T_2 priede)?
ne, jeigu tai kaip automobilis deklaruotas, tai nieko negražins. Jeigu automobilis išlaikytas nuosavybėje daugiau kaip 3 metus is viso nereikia deklaruoti. jeigu neislaiytas reikia GPM308T_1 priede (nepamirsti irasyti ir isigijimo kainos)

Papildyta:

taip, studentai draudziami iki rugsejo. jei 33 - 0 tai nieko nesusigrazinsit. 31 laukelis jokios itakos neturi

As suprantu, kad iseina, jog nieko nesusigrazins, bet gal kas galetu apsviesti kodel taip yra? ax.gif
Atsakyti