Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2013 03 18, 22:51)
ne as viena  blush2.gif  cia kelios merginos vis pakonsultuoja, kuri gali, ta ir priseda, atsako

Visos padedancios yra saunuoles 4u.gif

Irasiau visa suma, jei negerai bus, tai atmes cool.gif Tikekimes, kad tiks jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 18, 23:50)
o kur deklaravo isvykima, gyventoju registre? tada 35A laukelyje reikia irasyti 0 ir PSD neskaiciuos.

Labas vakaras... As kalbejau su moterim is vmi, man taip pat paminejo kad reiketu tame laukelyje zymeti 0..
O mano klausimas dar toks, as taip pat buvau isvykusi, taciau to nedeklaravau... sad.gif tad jei pildant deklaracija 7 langelyje pirmame priede irasysiu isvykimo data, 8 langelyje varnele pazymesiu, ir antrame priede 35A irasysiu 0, ar man pasikeis kazkas?Ar pasinaikins psd skola? deje pazimu is buvusio darbdavio negavau reikalingu, nors dirbau legaliai... Vmi darbuotoja sake pabandyti taip. Kaip jus manot? Patarkit ka daryti..
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2013 03 18, 22:03)
Labas vakaras... As kalbejau su moterim is vmi, man taip pat paminejo kad reiketu tame laukelyje zymeti 0..
O mano klausimas dar toks, as taip pat buvau isvykusi, taciau to nedeklaravau... sad.gif tad jei pildant deklaracija 7 langelyje pirmame priede irasysiu isvykimo data, 8 langelyje varnele pazymesiu, ir antrame priede 35A irasysiu 0, ar man pasikeis kazkas?Ar pasinaikins psd skola? deje pazimu is buvusio darbdavio negavau reikalingu, nors dirbau legaliai... Vmi darbuotoja sake pabandyti taip. Kaip jus manot? Patarkit ka daryti..

na tie langeliai zymimi kai galutinai isvykstama is lt. jeigu tik laikinai padirbeti buvot ir jau grizot, nepraeis taip. Jeigu nebuvot deklaravus gyventoju registre, tai galit vistiek bandyti 35A rasyti 0, bet gali paprasyti draustuma uzsienyje irodanciu dokumentu. bet gali ir nepaprasyti...
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2013 03 18, 22:03)

darykit taip, kaip patare VMI darbuotoja. PSD tikrai persiskaiciuos, tik nepamirskit paspausti raudono sauktuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 03 19, 00:09)
na tie langeliai zymimi kai galutinai isvykstama is lt. jeigu tik laikinai padirbeti buvot ir jau grizot, nepraeis taip. Jeigu nebuvot deklaravus gyventoju registre, tai galit vistiek bandyti 35A rasyti 0, bet gali paprasyti draustuma uzsienyje irodanciu dokumentu. bet gali ir nepaprasyti...

Vadinas jei 46 langelyje yra suma su minusu, tai man ja reiketu sumoketi?
Pazymejau 35A ir 37 langeliuose 0, tai pati grazinama suma aisku sumazejo 3 kartus, taip turi buti?
Atsakyti
SVeikos,

Jei buvo priduota masina i metalo lauza, matau pazymoje parasyta, kad sita informacija neperkelta. Tai kur man ja irasyti? g.gif
reikia pildyt GPM308T_2 priede?? g.gif
Tiesiog irasyti suma ir viskas?Kuria gavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 03 18, 21:42)
jei mama nedirbo ir negavo jokiu pajamu, jos dali prisitaikys tetis ir taip atgaus tuos kelis litukus. ir atgaus ne 1200, o 15 proc nuo 1200.

as parasiau, kaip yra. o jus galite taikytis, kaip jums patinka  cool.gif

visai ne apie tai kalba eina doh.gif
pavyzdys hipotetinis buvo apie mamos darba nedarba. ir prielaida, kad tecio nera. nes savaime suprantama, kad tevas tuomet pildytu deklaracija.
o NPD ir PNPD pemokos arba nepriemokos visiskai nesusije su 15 proc. mirksiukas.gif
15 proc. galima susigrazinti nuo SUMOKETU palukanu uz busta, moksla, tam tikros rusies draudima ir tai ne daugiau, kaip 25 proc. nuo sumoketo GPM.

Atsakyti
gaal kas man pagelbes su deklaravimu?pirma karta pildysiu deklracija del darbo ir uz studiju pinigeliu grazinima, kokie yra svarbiausi punktai pildomi, apart adreso ir pan. ir ka reiketu atkreipti demesio pildant? dabar suprantu kad as galiu ir uz mokslus ir uz darba grazinti pinigelius taip? g.gif
Atsakyti
tai kada prades pinigelius pervedineti siemet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2013 03 18, 23:55)
gaal kas man pagelbes su deklaravimu?pirma karta pildysiu deklracija del darbo ir uz studiju pinigeliu grazinima, kokie yra svarbiausi punktai pildomi, apart adreso ir pan.  ir ka reiketu atkreipti demesio pildant? dabar suprantu kad as galiu ir uz mokslus ir uz darba grazinti pinigelius taip? g.gif

reikia uzpildyt priedus P - apie pajamas, ir L - apie patirtas islaidas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ateinu ir as su klausimu ax.gif
As ne dirbu, taip ir pajamu nera, bet moku gyvybes draudima (vaikams, bendra suma men 170 lt), noreciau dabar deklaruoti. Ar atgausiu kazkiek?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sakykit prašom, jau suformuota dekl., viskas ten kaip ir užpildyta. Ar galima pasitikėti 100 proc. g.gif
Beje, 17 langelyje (Taikytino MPNPD suma (Lt, ct) pas mane 1800 lt. Nors vyras dirba ir viskas tvarkoj. Čia gerai...?
Atsakyti