pildziau atskirai deklaracija bet pas vyra 0 ar gali taip buti?
Ziuriu ir pas mane jau yra deklraracija.
Tai su isankstiniu klausimu
Bet reikes gerokai papildyti, pasimeciau dabar del tu visu NPD ir PNPD. Vaikas gimes 2012.05 men, i dekreta isejau 2012.03, pajamos mano yra is sodros ir is darbovietes uz 2 men. Vyras iki 2012.04 vidurio dirbo imoneje, o nuo 2012.04 su verslo liudijimu. Tai koks mums tarifas priklauso NPD ir PNPD? Ir kaip geriau, rasyti ant vieno, ar per abu?
Tai su isankstiniu klausimu
Bet reikes gerokai papildyti, pasimeciau dabar del tu visu NPD ir PNPD. Vaikas gimes 2012.05 men, i dekreta isejau 2012.03, pajamos mano yra is sodros ir is darbovietes uz 2 men. Vyras iki 2012.04 vidurio dirbo imoneje, o nuo 2012.04 su verslo liudijimu. Tai koks mums tarifas priklauso NPD ir PNPD? Ir kaip geriau, rasyti ant vieno, ar per abu?
QUOTE(Vilma J. @ 2013 03 18, 16:59)
Deklaracijos jau startavo, ką pasižiūrėjau yra suformuota ir pažyma ir preliminari deklaracija
Na jau pateikiau. Dabar lauksiu pinigeliu
ziuriu daug kas klausia del NPD, tai jis juk visiems skirtingas, priklausomai nuo algos.
Klausimas: jei mano vyras 2012 m. pusmetį stovėjo biržoj, o paskui išvyko į užsienį ir išsideklaravo, gal jam nė nebus preliminarios deklaracijos? Ar gali taip būti? Skambinaus aną dieną į VMI, sakė, kad deklaruoti jis galės, tačiau dabar klausimas iškilo, gal negalima
[quote=Vaka,2013 03 18, 18:57]
ziuriu daug kas klausia del NPD, tai jis juk visiems skirtingas, priklausomai nuo algos.
pirma kart pildziau siais metais.
perziurejau prelimintrarios deklaracijos ,ir visur viskas buvo yrasyta... ar taip buna ?
perziurejau prelimintrarios deklaracijos ,ir visur viskas buvo yrasyta... ar taip buna ?
Sveikos
Aš su klausimu, gal ir kvailas, bet man aktualus
Ar reikia kažkur kažką pildyti papildomai BŪTENT dėl vaiko(gimęs 2012-02-15) nei prieš tai, t.y. kol neturėjau vaikų ir dabar kai turiu?
Aš su klausimu, gal ir kvailas, bet man aktualus
Ar reikia kažkur kažką pildyti papildomai BŪTENT dėl vaiko(gimęs 2012-02-15) nei prieš tai, t.y. kol neturėjau vaikų ir dabar kai turiu?
QUOTE(nojukassss @ 2013 03 18, 20:03)
Būna surašyta. O Jūs nenorite susipildyti ir už praėjusius metus? Aš prieš kokius 2m. pirmą kartą deklaravau už kelis praėjusius metus, tai susidarė gan nemaža suma...
QUOTE(Kamillota @ 2013 03 18, 19:07)
Būna surašyta. O Jūs nenorite susipildyti ir už praėjusius metus? Aš prieš kokius 2m. pirmą kartą deklaravau už kelis praėjusius metus, tai susidarė gan nemaža suma...
kad nesu dirbus anksciau... bandziau ,bet nieko negrazina...
Sveikos,
o kuriam langelyje galima matyti kokia grąžintina arba mokėtina suma? Ir jei bus be minuso, reiškias man tiek grąžins, o jei su minusu, aš turėsiu grąžinti?
o kuriam langelyje galima matyti kokia grąžintina arba mokėtina suma? Ir jei bus be minuso, reiškias man tiek grąžins, o jei su minusu, aš turėsiu grąžinti?
QUOTE(smileja @ 2013 03 18, 20:12)
Sveikos,
33 langelis. Jei be minuso, tai Jums gražins, jei atvirkščiai - Jūs turėsite tiek sumokėti.
QUOTE(egesichora @ 2013 03 18, 17:48)
Ar kas nors turėjo praeitais metais B klasės pajamų? Niekur aš jų pažymoje nerandu...
o kokias pajamas gavote? jei is fiziniu asmenu, tai ir nebus pazymoj.
QUOTE(Letta26 @ 2013 03 18, 18:14)
Jei vyras pardavė metalo, tai kaip reikia pildyti? Pirmą kartą taip su metalų pardavimu? Tai nesigaudau kas kaip
reikia pildyt GPM308T_2 priede, šiaip jau turetų būti įkelti kai kurie duomenys
QUOTE(smileja @ 2013 03 18, 19:12)
Sveikos,
GPM308_2 lape 33 (GPM) ir 46 (PSD) laukelis. Jei teigiamas skaicius - grazins, jei neigiamas (su minusu) reikes sumoketi