Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Gemma @ 2013 03 17, 22:16)
teikit elektronine deklaracija ir nereikes ziuret grizimo mirksiukas.gif

QUOTE(Vaka @ 2013 03 17, 23:24)
Galima deklaruoti ar taisyti deklaracija 5 metus, tik, kad pinigelius gautumete veliau.

dekui uz atsakyma,jis neturi el bankininkystes, taigi planuosim grizima iki geguzes men
Atsakyti
QUOTE(extazi_ @ 2013 03 18, 15:39)
dekui uz atsakyma,jis neturi el bankininkystes, taigi planuosim grizima iki geguzes men

tikrai nepergyvenkite jei nespesite grizti iki geguzs 1 d. Uzsideklaruosite kada jums iseis, pinigelius (jei priklauso) vis ven gausite. smile.gif
Atsakyti
Deklaracijos jau startavo, ką pasižiūrėjau yra suformuota ir pažyma ir preliminari deklaracija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2013 03 18, 17:59)
Deklaracijos jau startavo, ką pasižiūrėjau yra suformuota ir pažyma ir preliminari deklaracija  thumbup.gif

Taip,pas mus su vyru taip pat. Tai dabar jau noresiu issiaiskinti del vaikucio. Pas mus su vyru abu 17 langelyje yra po 600 yrasyta, tad kaip suprantu, viskas yra tvarkoje del PNPD. Tad gaunasi taip, kad nieko paciai irasineti nereikia? O del si sausi pervestu pinigeliu is sodros (visoms mamytems kiek maziau pervede) irgi nereikia nieko papildomo vesti? viskas, kaip suprantu, jau atsispindi 600 litu sumoj abieju su vyru 17 langeliuose?
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 18, 16:17)
Taip,pas mus su vyru taip pat. Tai dabar jau noresiu issiaiskinti del vaikucio. Pas mus su vyru abu 17 langelyje yra po 600 yrasyta, tad kaip suprantu, viskas yra tvarkoje del PNPD. Tad gaunasi taip, kad nieko paciai irasineti nereikia? O del si sausi pervestu pinigeliu is sodros (visoms mamytems kiek maziau pervede) irgi nereikia nieko papildomo vesti? viskas, kaip suprantu, jau atsispindi 600 litu sumoj abieju su vyru 17 langeliuose?

Kokia suma jums grazins reikia ziureti 33 langelyje mirksiukas.gif yra ir pas mane jau deklaracija thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas nors turėjo praeitais metais B klasės pajamų? Niekur aš jų pažymoje nerandu... g.gif
Atsakyti
ka irasyti i 17 langely jai auginam viena vaika gimes 2007 12 29 ir as viena pildysiu vyras ne 4u.gif
Atsakyti
Aš jau deklaravau, vyro duomenys matyt dar formuojami, nes pažyma yra, bet deklaracijos ne smile.gif Na, bet palauksim biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu 33 langelyje prie nurodytos sumos yra minusas, tai man tiek teks susimokėt? Nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 03 18, 17:06)
Jeigu 33 langelyje prie nurodytos sumos yra minusas, tai man tiek teks susimokėt? Nepamenu ax.gif

taip, jei yra minusas tada tiek jus turesite sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 03 18, 19:06)

jai minusas reiks grazinti
Atsakyti
Jei vyras pardavė metalo, tai kaip reikia pildyti? Pirmą kartą taip su metalų pardavimu? Tai nesigaudau kas kaip blush2.gif
Atsakyti